Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Има толку многу луѓе кои од љубомора би ти кажале - " не можеш "... на таквите само заврти им грб и кажи им - " гледај ме " !!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
I swear if anyone knew how hard it is for me to put a smile on my face, he would be amazed. And yet I keep smiling.
I learned something out of this life. In the end comes an end, and I am not a human being who is blessed with peace and happiness.

Just give me a break once in a while.....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
З. ако не дојдиш в газ ќе те ебам, па сега мисли му ја :icon_lol:.

T

theTinule

Гостин
HIUA ! drs!!!
dosaddnnnnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -.-
i have female enemies. mi ljubomorat poso kiril mi e partner za matura ! HA IN YO FACE ! SUCK IT BITCHEEES !
zumrut e najbolji lik u serija. posle barney. isto, denes bev u skolo od 7.30 do 12. neli ubavo? posle toa ne pamtam kaj bev.
kolku sum boring nesto nevideno. volku dosadna ne sum si bila in years. idam da gleam nekoj film. mwa *:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Passed down to you...
Дупло еспресо со одлично друштво обвиткано со звучен муабет зачинет со неколку животни лекции - makes Saladin a happy chap. Некад се запрашуем колку вредат ваквите моменти повеќе од нешто за што вложуваш време, љубов и се` што можеш само да си поминеш подобро. Дефинитивно спонтаноста многу игра улога. И кога најмалку очекуваш - доаѓа она што некогаш навистина си копнеел многу.
So says Saladin.

P.S. You looked lovely as always...

К

Кики.

Гостин
Драга,
ми се смачи од преведување закони, членови, ставови, точки, алинеи... почнав да ги сонувам. :sick:
Сакам да спијам, ама морам прво да го завршам преводов, инаку тешко мене.
Еве ти една. Поздрав :)

K

Khabs Staadnau

Гостин
Еден од оние денови.Гаден ден.
Одамна го сфатив фактот дека не припаѓам тука. Не можам да сфатам што уште правам тука.
Не планирам да пишувам емо или егоцентрични постови.Иако веројатно и други не можам, не знам.
Не е битно, навистина. Битно е да се напише нешто.
Ме прашаа што барам на форумов. Еднаш, одамна.
Не знам да одговорам.
Всушност на сите сум им дал различен одговор.
Лажам, и добар сум во тоа. Лесно се лаже.
Неописливо, навистина.
Лажам во врска со тоа кој сум, лажам во врска со тоа што ме интересира, колку ме интересира, ве лажам сите.
Хеј, јас сум дигнатото копиле од кајгана, јас сум земјината оска на ротација.
Едно време обожував да се фалам со тоа колку сум арогантен(?!).Велев, имам право да бидам арогантен.
Вистина ли е така? Веројатно е. Само, можеби малку поразлично ќе го толкуваме сето тоа.
Некогаш, кога ќе имам што да пишам.
Се прашувам дали борбата против обидите на господарите да ми набијат комплекс на инфериорност се претвори во чиста есенција на ароганција?
Не е ни битно.

There is only one thing unsaid

The future comes knocking on your door.
Open up,
she'll bash it off the hinges.
The past left behind,
not forgotten but sealed.
Released from this life.

"You're smart enough for me to trust go live your life now.
Just keep these steps in your life and you'll know how."

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Јас само да ти кажам дека за мене ти си Македонскиот Google..адио love ya

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.510
Поени од реакции
4.394
Се изнапишав и на крај место да го испратам си го избришав постот.Сватив дека некогаш боље е да си ги чуваш во себе некои работи...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ne mi se veruva ej, posle 3-4 nedeli i ja dobiv sloboden den. :D
Ke isklucam telefonot da ne im tekne utre da me viknat na rabota...:pos:
A ubao mi vikase majka mi uci sinko..... samo koj da slusa xD
Nego drugo sakav da ti kazam
Reklamava hit mi stana :pos:
Lajk, lajk :LOL:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
My dear
I`ll feel like a free human being when I can smoke a cigarette in bed before sleep.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга Кајгана...

Како на филм добив повик доцна навечер.
Се беше како на филм...
:(
RIP Sonja
:place:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Поминаа само 2 дена од кога си отиде засекогаш. Никогаш повеќе нема да можам да те гушнам, да те бацам, да ме галиш по коса .... НИКОГАШ !!! :place: Не сакам да верувам дека е вистина...боли, многу БОЛИ !!! Те видов сабајлето, ништо не ти беше !! Беше весел и насмеан, дури не се ни пожали дека те боли нешто ! Ми се насмеа и го кaжа тоа твоето секогаш кога ќе ме видеше...УБАВИЦА НА ДЕДО !! Дојде и ме гушна и ми рече ве чекам со брат ти во сабота да дојдете да спиете тука! Сакам времето да застанеше таму, во тој момент, НИКОГАШ да не заминеше:place: Поручекта се слушнав и со баба, се беше супер, ми рече дека се спремате за ручек...па дека ќе одмарате или ќе прошетате надвор....реков ОК бабо, ќе одам и јас да си легнам па се гледаме ...станав од спиење, се супер, седев пред пц и околу 8 и 30 ми заѕвоне телефонот, се јавив но никој не одговараше, само слушав пискотници...спуштив, никогаш не помислив на најлошото!:place: Одма заѕвони пак, кренав и само ми рекоа Мони одма нека доаѓа татко ти на дедо ти му се слоши! ШОК !!!:place: После 30 мин се јави тато и ни кажа тоа што на никој не се надеваше, беше како гром од ведро небо...не можам да ја заборавам таа глетка, НЕ МОЖАМ !!! Дедо зошто не ми прозборе нешто, ЗОШТОООО !!!!!!!!!:place: Зошто пред да излезеш во ходник не си и кажал нешто на баба, да си и се пожалел барем дека те боли нешто, ЗОШТО !!! Си искочил со намера да земеш нешто од шпајз, но не и таму да останеш !!!!! Ти не изгледаше како починат, беше насмеан !!! Тоа не се опишува !!! На сите ни е сеуште како во сон !!! Луѓето само не прашуваат дали е вистина...на никој не му се верува...ТИ БЕШЕ ЅВЕР ЧОВЕК !!! Секогаш викаше дека ти се можеш, а другите ти викаа дека ти ќе не надживееш сите:place: Беше премногу приврзан за мене и за брат ми, живееше за нас 2ца и на сите им викаше дека за нас 2ца има и човек да изедеш !! Секогаш ми викаше дека никој не смее да ме чепне, зошто ќе го убиеш...а сега дедичко кој ќе ме чува така??? :place: Не можам да ја опишам болката што ја чувствувам, цело време очекувам да дојдеш од некаде...едноставно вода стоеше, ти не... нема збориви да се опише каков ПРЕКРАСЕН човек беше !!! Човек кого го сакаа од најмало до најголемо...!! Ако кажам колку луѓе дојдоа да те испратат е малку за да се опише....:place: Колку и да сакам да бидам силна, НЕ МОЖАМ !!! Ти никогаш не сакаше да ме гледаш како плачам, ама дедо не можам, сами ми течат солзиве....од помислата дека НИКОГАШ нема да те видам !!! Зошто господ ги зема секогаш добрите луѓе, ЗОШТО !!!!!! Не знам што повеќе да се каже, зошто секој пишан и кажан збор за тебе е малку !! Ти си човек кој што секој требаше да го види, да го запознае !!! Човек кој се бореше за се во животот, им помагаше на сите ..... НИКОГАШ нема да ги заборавам твоите совети, НИКОГАШ !!!!!!
Не можам повеќе, не можам ... ТЕ САКАМ ДЕДО НАЈМНОГУ НА ЦЕЛ СВЕТ !!! ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ПРОДОЛЖИШ ДА МЕ ЧУВАШ ОД ГОРЕ, НО ТЕ САКАМ ДО СЕБЕ !!!!!!!!! ЗОШТО СИ ОТИДЕ БЕЗ ПОЗДРАВ ??? НИКОГАШ НЕМА ДА МИ СЕ РАЗЈАСНИ ТОА...КАКО ТАКА НАЕДНАШ ... КАКООООО???!!! :place::place::place::place::place:
ПОЧИВАЈ ВО МИР МОЈ ДЕДУЧКО !!! :place::place::place::place::place::place::place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom