Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Драга Кајгана.. ајде и јас малце да ти се исповедам :)

си ги завршив работите на време.. испитна сесија успешна...
со блиските сум си во најдобри односи и тоа ме исполнува.. мора да сум многу среќна чим имам вакви луѓе околу себе :)
ги сакам сите ! па дури и оние кои ми згрешиле :D

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Јас дојдов само да ти кажам дека некои работи тука кај мене се сменија, а други се уште се во тој процес:).Многу ми е драго поради тоа, одамна не сум се чуствувала вака исполнета.Доста беше праење жртви за бескорисни работи, време е да се посветам на мојот живот, а не на оние на другите :).Сеа јесда малку ја укакав со факултетот, но никогаш не е доцна за ништо.Морав малку да ја укакам, за да сфатам што да правам понатака.
Иако е скоро зима, јас насекаде гледам само цвеќиња, топли сончеви зрази и убави насмеани лица, тоа ми се допаѓа.Барем знам на што сум :)
Ајт создравје

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ах оваа пуста моја алергија на кучешки влакна

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Драга убо рекол Шарл де Гол "Колку повеќе ги запознавам луѓето толку повеќе ги засакувам животните" :D

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Љубов, УСПЕЕЕААВВВВ!!!!!
Положив физиологија... Вредеше тоа што не излегував од дома, што не спиев над 24 часа.... Даа!!
Среќнаа сум НАЈМНОООГУУУУ!!!! уште од Англиски чекам резултатии , да се надеваме дека ќе го поминааммм!!! Јухууууууууууууууууууу :*

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич НАСА распиша конкурс за астронаути. Ојдовме нели бејб..?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Седиме и оддалеку вика, ама оддалеку :icon_lol:: Ти будала си или вежбаш? Забележав дека не е за мене и детево му одговара: Вежбам ама друго. Аи си реков сега ако праша што вежба (Ултимејт фајт :icon_lol:) да му покажи свршивме работа, добро е што не праша :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

T

theTinule

Гостин
Не сум била лигава ко шо сум денес in months -.-
Very much лигава. And шмизла.
And треба да одам на хадкор свирка кај луѓе шо ме знаат и знаат дека сум хардкор.
And лигава сум.
And I have to go and cry about life and I need a hug from someone, but not anyone <33333 )':

K

Khabs Staadnau

Гостин
I had this weird dream. There was this spiderbro whom I was trying to catch, but he was danglin and climbin some thin spiderbro threads that went around in the air.
So spiderbro finally sets down on a rock and I let him climb on my shoulder and go down to my hand. For a moment I was like, wtfamidoin he's gonna bite me.
But I was like, naaaah it's spiderbro he ain't bitin me.
Anyway spiderbro suddenly jumps off my hand and starts climbin a thread that went up, up, up in the sky.
So, I was like, oh well, c'est la vie, and went home pretty depressed.
Weird shit, I kinda miss spiderbro.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
... најавна шпица.

Тапа, пак по старо ќе биде. Mи фалиш.

... одјавна шпица.