Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Samo sto sakav da napisam za "armiskite edinici vo Makedonija" vie temata
ste ja stopirale .Aj pusteteja pak ,oslobodija zabranata.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Драга Кајгана,
Утрово грлово ми е ко да сум голтнал кактус :confused:
И не ми се работи ич денес, ама за чудо се што ќе допрам профункционира. И сонував чуден сон.
Сум нашол човек со крилја, убави, бели, долги... и тој полета од мојот двор кон улицата. По некое време крилјата му беа оштетени, ама пак се врати во нормала и полета кон сонцето, или не се сеќавам каде летна, само знам дека почна да ми ѕвони алармот за на работа.

Патем прочитав неколку мислења тука, и да пишам дека Лидија е сосема у право. И ние мажите знаеме да шопингуваме :) На последниот шопинг водев една другарка да ми прави друштво и ме пофали дека сум одличен во тоа.

Сексилишс, ич да не му ја мислиш. Сингл кец у кец, алајв ен кикинг. Еве јас веќе година и пол. Тоа бедовите кога гледаш дека некои се лапаат таму поминуваат, не му ја мисли.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
DK

Си пијам дупло кафе, цигарчиња ова она. Треба да идам "НАШКОЛО" уште малце. 2 или 3 часа предавање да седам? Сфатив дека сум апсолвент и треба да мислам за постдипломски али ај тебе да те видам таква одлука да носиш за толку кратко време. Одавна не сум пишал нешто интересно на форумов. Ај после коа ќе се вратам и ќе изиграм 5938432749874 саати Skyrim ќе ти пишам нешто.

Sith Lord​

K

Khabs Staadnau

Гостин
Од змејска граматика до змејска култура
Dovahkiin ме викаат, ко змеј јас урлам.
Стојам врз 2 метра снег и не пропаѓам
мајка еднаш во векот, Dragonborn раѓа.
Ако гледаш си ме видел ако слушаш си ме чул,
кога се работи за Thu'um јас сум човекот без усул.
Јадам во Skyrim, серам во Skyrim, спијам во Skyrim, се будам во Skyrim,
живеам во Skyrim, ќе умрам(честопати) во Skyrim.

Е...јебига.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Денес ептен за никаде ќе ми е.
Не сум фатил книга.
You are not your grades?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга,
Јас сум патарина на која секој плаќа.
Првин сите дужат, па ќе се вратат.
Бај да веј имаш илјадарче на заем ??
:coffee:

П

Пепси_

Гостин
Кајге мУри шо прајш на ладново ааааа ?

да ти расправам за вчера....се пославме на земја овој е скроз на скроз не салам. Бил у русија и ја смувал водичката :pos: Ама он јако спикал руски па кога го прашале дали разбира руски,онака гордо се избацил со сЉабоооо :eek:

п.с. четворУјца четворОјца wtf :LOL:

T

theTinule

Гостин
Из-гу-бе-те ми се си-те .
НАСЕГДЕ ГИ ИМА БРАТ ! У КЛАС САМО ИАМ 3 ПАРА !
Сите другарки дечковци ми имаат ! Сеа испратив една на дејт ! Со фин момак шо осеќам дека ЌЕ Ѝ ПЛАТИ КАФЕ (за промена, пошо све со некои сељачишта искача).
Ти текнуе на муабетот дека откако ќе се заљубат луѓето се тапа?!
Ти текнуе на ја лани (пф, лани, годинава до почетак на октомври и годината пред лани)? Е ! Тоа се сите околу мене сеа !
Ми се иде да ги расчукам сите пошо се патетични. Не можам да ги глеам како се љубакаат у школо.
Збеснав денес. Патетични, заљубени.
Ја и коа бев заљубена не бев ваква. Бев нормална. Не се лигавев насегде. Таму кај шо треба, таму се лигавев.
Морало они за рака да се држат на час, у ходник, на одмор, на празен час, у ВЕЦЕ, кај све не се држат за раце !
Едни двајца, у сауна денес ! Ле-ле. Збеснав.
Само парови глеам околу мене, а тие шо се сами, ги глеам сами, али само сеа ги глеам сами, инаку не се сами, they have "a soulmate".
Ме читаш шо сакам да ти кажам?
Си фалам старата ја. Нејќам да ги глеам паровине. Нејќам да глеам никој. Нејќам да ги приметуем уопште и да мислам као ќе бидат за 3-4 години од сеа. Ко порано бе, да не ме интересираат mortals сакам.
Не знам зашо одеднаш почнав да ги глеам луѓево и да приметам дека они уствари живеат боље од мене?
Шо?! Боље од мене?! U kiddin me? I'm awesome. And single. B jealous you...couple person in love, readin my post right nao.

Забораив да те поздраам со песнава на крај.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=FxxMTrnnakc
Пааххаха xDD
Ај.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Из-гу-бе-те ми се си-те .
НАСЕГДЕ ГИ ИМА БРАТ ! У КЛАС САМО ИАМ 3 ПАРА !
Сите другарки дечковци ми имаат ! Сеа испратив една на дејт ! Со фин момак шо осеќам дека ЌЕ Ѝ ПЛАТИ КАФЕ (за промена, пошо све со некои сељачишта искача).
Ти текнуе на муабетот дека откако ќе се заљубат луѓето се тапа?!
Ти текнуе на ја лани (пф, лани, годинава до почетак на октомври и годината пред лани)? Е ! Тоа се сите околу мене сеа !
Ми се иде да ги расчукам сите пошо се патетични. Не можам да ги глеам како се љубакаат у школо.
Збеснав денес. Патетични, заљубени.
Ја и коа бев заљубена не бев ваква. Бев нормална. Не се лигавев насегде. Таму кај шо треба, таму се лигавев.
Морало они за рака да се држат на час, у ходник, на одмор, на празен час, у ВЕЦЕ, кај све не се држат за раце !
Едни двајца, у сауна денес ! Ле-ле. Збеснав.
Само парови глеам околу мене, а тие шо се сами, ги глеам сами, али само сеа ги глеам сами, инаку не се сами, they have "a soulmate".
Ме читаш шо сакам да ти кажам?
Си фалам старата ја. Нејќам да ги глеам паровине. Нејќам да глеам никој. Нејќам да ги приметуем уопште и да мислам као ќе бидат за 3-4 години од сеа. Ко порано бе, да не ме интересираат mortals сакам.
Не знам зашо одеднаш почнав да ги глеам луѓево и да приметам дека они уствари живеат боље од мене?
Шо?! Боље од мене?! U kiddin me? I'm awesome. And single. B jealous you...couple person in love, readin my post right nao.

Забораив да те поздраам со песнава на крај.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=FxxMTrnnakc
Пааххаха xDD
Ај.
фати си дечко !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Драга Кајгана,

Не те исполнува сликата кога ја гледаш? Зарем има нешто поубаво од невината љубов и искажување афекција во јавност?
Ах......................................

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Таман да стиснам Испрати мислење снема струја... :eek:
Купи си UPS. Јас си купив лани и презадоволен сум, имам уше 2 рати и ќе го исплатам целосно.

Драга Кајгана,
Дали си видела болен магионичар?! Е јас бев таков денес, и нормално трикот не ми успеа. Утре ќе пробам пак.

И докторката ми вели да пробам со природни сретства да си го средам грлото, WTF?! Цел живот на антибиотици и сеа ми вика природно.... Уствари може и така, само на работа да не ме тераат да изигравам магионичар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom