Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тоа е тоа. Некој ќе ја има среќата да живее во ерата на Елвис Присли и Битлси, некој ќе ја има несреќата да живее во ерата на Мајли Сајрус, Џастин Бибер и останатите one hit talentless wonders. Шта чеш, има еден збор за ова, а тоа е - јебига.

Денес сум многу мрчаторски настроена, ама онака екстремно... ко темпирана бомба сум, се ме нервира, лежам, не ми се прави муабет... Одвај чекам што побрзо да излезам од фазава, пошто не е на арно. Ваљда крајот на летово т.е почетокот на есента ќе придонесе за тоа. Знам дека го отупев со мрчење за летово, ама посилно од мене е.

И кажи му на Гладиус, дека ќе му кажам јас на него на кафе... :icon_lol:

Ајт.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Леле Драга немам време ама ич да ти пишувам. А и со оправдание. Летово е вау. Премногу ми е интересно. Абе се успомени ќе иам. И сите весели. Вакво лето не сум доживеал до сега. Животов ми го промени за 360 степени. Секоја вечер си е приказна сама за себе. Секое искачање е толку интересно што кога ке дојдам дома неможам да заспијам од возбуда. Се тресам од возбуда при секоја помисла на дешавките летово. Како да ме допрел Господ по темето и ми дал среќа да иам вакво лето. И бајдавеј добро ми стои. После вакво лето можам слободно да си умрам.

П.С. Авторот не е саркастичен.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

По скоро 2 годишно спамирање у Играчница,успеав и ја цела страна да ја попунам само од мене ЧД
Сеа сум спамер со диплома. ЈеЈ
Не ми е досадно,морав да го напраам тоа -.-
Иначе прееска ти кажуев на фудбал дека ќе идам. И бев. И онака се глеа дека не сум играл месец дена. Али ај не сум лош ЧД
И сеа ми се јаде. Ме мрзи да се симнам до доле.
И да,не сум нормален. Се измањачив на девојче шо после дознав дека е 8мо одд. -.-
А изглеа ко 18 годишна ебате -.-
Напредна младина.

Да те потсетам само уше нешо,у Сабота да доеш на Градски да видиш играчите на ВАРДАР пред каква публика играат.:wink:
Ајт :back:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Колку мозочни клетки треба да ти функционираат за да можеш да бидеш нормален?Компјутер има страшно зрачење ,ќе почнам да халуцинирам. Она смешно прашање Дали сум нормална на раб сум да го поставам,не за друго мозокот ми е како центрифуга меле информации,ги преработува ...Меѓупростор е опасна работа ,кога не си ни лево ни десно ,лесно е да згрешиш во изборот.Можеби е подобро да спијам на уво .Нафрлени реченици???Ахам,токму така....

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Како што си кажав синоќа пивнавме винце :pos: ама малку :( денес треба пак да се биде у форма, ама како? Во 4 си дојдов, а еве сега треба да излегувам пак :pos: ај се надевам дека другата недела нема да биде ваква :pos: Се` е супер, јадеме, пиеме, се шетаме, работиме, ама сон бе?! ич сон! Од каде ли ми е оваа енергија?! Па за ова смеење треба да сме одморени, свежи а не со неколку саати сон за цела недела.

Драга СЕ` е супер! Жива, здрава, весела :smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Draga....
da ti kazam deka u Svecarija se zivee zivot, ama nogu ubav zibot.Tava go nema u Makedonija.Znam, ke mi seres deka ne sum patriot, patriot sum ama kako da ne bidam ljubomorna na svajcarci, koga kumata so nejnite 15 godini si zarabotuva 1 000 franaka i si kupuva digitalni aparati kako od sala?Da ne govoram za platite na roditelite...A majka mi na primer, so tolkavo iskustvo, intelektualec, zarabotuva bedni 600 franaka.A znaes so e ironija?So tuka tava i ne e tolku bedno.Koga ke pomislam na zemjodelcite,(okej oni ne se sea do tolku bedni, zimat subvencii) i tie so rabotat vo konfekcii na primer, zimat bedni 6 000 denari, a gazdite znaat i da gi zeznat , nekoj mesec da ne im dadat plata....Sega gledam kolku sme za zalenje.Ili nekoi privatno, hokstapleri ke se epten golemi gazdi, ili ke ostanes na pitacki stap.Okej, i tuka ima razni klasi, intelektualcite sepak zemaat mnogu poveke pari od rabotnickata klasa, ama pa i rabotnickata klasa moze da si ja mene kolata na sekoja godina, LCD monitor, nova garnitura, slobodno da go promeni stanot.Visok im e standardo.A kaj nas ke se stiskas za eden digitalen aparat!I pak nema da e naj naj, poso si nemal pari da kupis poubav.Sea ke kazis samo za pari mi e.Ne se samo parite u pitanje kajgano.I mentaliteto e podobar.Tuka se zamarame so ogovaranje, tracevi na site strani, nervozi poradi shefo na rabota, ne ti isplatil parite na vreme, kolegata te iznerviral, prakticno epten brzo stareeme.Kumo kako tinejdzeri bil mnogu po starolik od tato, a sega e obratno, kumo e izmaznen, podmladen.Ama kako da ne e podmladen, plata mu stiga redovno i mu se naplaka sekoja prekuvremena pominata minuta.Tuka nemas garancija za nisto.Treba da se treses kakov shef ke ti se pogode, pa ne daj boze nekoj da te torturira, nema da mozes ni da go tuzes oti ke si najme skapi advokati, i pak ti ke si u zijan.Kako i da se vrtes, gazo ti e od pozadi!Ama dodek Gvujo propagira Obrazovanieto e sila, obrazovanieto e mok,a na najvisokite funkcii stava debili so Visha taka ke e.Oti drzavata ni ja vodat moroni, tie so razmisluvat so svoja glava pravo gi trgnuvat na strana za da ne im smetat.A tamu ako te vidat deka imas kapacitet, site se tepat za da te zemat na rabota.I posle ke se cudeme zaso zapado uspeva.Ne vikam deka e sovrseno, i tamu ima narkomani i pijanici, i tamu mladinata prae gluposti, ama barem kvaliteto izbiva na povrsina.I dodeka tuka Gvujo i Branko se karat koj e podobar, lugeto si zarabotuvat za pristoen zivot bez nervozi.Duri sea gledam kolku e bedna Makedonijata nasa..
Aj od tolku serenje protiv drzavnio sistem ide mi se da komponiram punk!!
Pozz od Swiss
Love-computers

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Добар ден.
Драга Кајгана: Ооо Шмекензи? Дали си тоа ти?
Добро бејб...не дојдов тука да почнам одма со расправа! Да знам дека ме нема.
Драга Кајгана: Те нема? Неее само што ме заборави тотално
Бејб...немој такви муабети. Да сум те заборавел немаше сеа да ти пишам нели? ;)
Како што реков...нека ни почне денов со ШМЕК а не со кавга.
Јас бев малце одсутен од тебе да. Но...многу шмек бејб на сите страни, не се може да се постигне.
Драга Кајгана: Ај не сери...ти скурчив!
Бејб...да го кажам тоа не е мој стил према тебе и не е така. Само има моменти коа ете...мала пауза треба од тебе и мене за кога подоцна вака да ти пишам настане БУМ :)
Јас летово го доживеав убаво. Имаше од се по нешто. Прво започна работно, шанкерски. После откако се зема платата отидов со една моја константна шмекерица на одмор заслужен накај Црната Гора. И си поминав многу убаво! Шмек одмор беше!
Па враќање у Скопје...малце скитање низ Скопје...ама па Скопје накај 25 ти Јули за скитање и за шмек и не е баш. Сите отидени по одмор.
Па еден ден бев да шмекам у Велес. Опфатив општина Чашка, па накај Стоби малце на културни манифестации за на крај на шмек и лапачка во Стоби! Тоа беше ете така убав друштвен ден!
Оттаму навака секојдневие еднолично....ден по ден! Учење фаза е сеа...спремање испити и онака шо би рекле некои Пфффф!
Али то је то!...помислив на тебе во овие денови скопски и топли и си реков да те шмекнам и да ти кажам дека сум тука!
Сега те поздравувам....и имај убав ден драга моја љубена Кајгана!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...

Неам веќе температура, не ми се лоши, ок сум, а почнав и да јадам како што треба :)
Утре ќе ни ги даваат дипломите и алманахот:vozbud: Имам некое дообро чувство :zlo:
Се` што треба е искрено да го сакаш нештото и само ќе ти дојде :costumed3
:salut:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Шо му е на долгиве постови во ДК бе брааааааааат?
Ја ќе фурам МарјанМики стил, ме боли ташак.
Испадна 78.60 поени иам, ти ибам среќата.
На 17ти уписите, да ми држиш среќа.

T

TaMчЕ

Гостин
Кгно..
уште пола саат одам на роденден =.=
т.е. не е тоа роденден т.е. се фешти :tapp: ќе дремам таму до 2 саат место да си излезам ко чоек со друштвото..
ај поздрав
:salut:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга,
Дали некогаш дома не си се чувствувала како да си дома, во сопствениот дом? Дали си се чувствувала ко гостин?
Дали се прашуваш која е смислата на животот?!?
Дали си збунета?
Дали твоите слаби нерви ги кине некое разгалено детиште?!?
Дали Драга, дали...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Знајш што?
Ама ич нејкам сега кога ме замараат со веридби.Вечерва не ми се оди.
Кој ја тераше да прави белја еј.
А прееска убаво се насмеав на еден филм ама сето тоа пропадна во вода.Одам да се спремам.
Не ти мрчам веке.
Посакај ми да си поминам убаво,не биди до толку себична.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Драга се заљубив во една твоја форумџика:kesa:Многу ми е мила.Дали сум нормален или не.......
Loading...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Драга, сон после две недели вампиризам.
Ми треба уште.
Итно ми треба.
Цедевиткава поубава е со грч ладна вода.

Ајт:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom