Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Драга Кајгано...се заљубив...

Ја обожавам Unique Girl и највеќе ја сакам. <3
Лудача е нема што :icon_lol:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг, ми треба ремонт на вратот и сите жили од тој предел.

И ми треба плажа. Малку ми беше одморот... Мислев дека е доста, ама сакам уште.
И ќе пробам да си се снабдам со плажа повторно

M

Mussolini

Гостин
Kajgiiiiiiiiiiiiiii

najposle uspeah da si go svalam filmot

so dusa cekam da sednam da go gledam ama od tva so go videh tuk-tam osekam oti kee najpsihopatskiot i najbolniot film so nekojpat sum go gledal... aj ko ke go gledam ke dojdam da ti pisam kakov bese :D

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Кe ти пишам на дијалект

Уствари и ја не знам што се случи денес со мене.
За некое чудо одозгора некој ми помогна да стојам на нозе и да ги отворам очите,оти ми се слоши ептен.
А имаме и гости италјанци ама пошто неаме шанси да се разбереме мора да зборам англиски па да се разбереме.
Ете наместо да кажам We no speak Americano ке кажам We no speak Italiano solo Englezo.
Интересни се ама за жал мора да изигравам туристички водич на ова пеколно време.Оф леле!
И не знам после колку време уклучувам фб и една момичка ми вика кликни лајк на статусот.Е ако нејкам?
Шо се случува со свето некој да ми каже или е до мене...
Ај ке се тешам дека нема проблем.
Сеа се само смеам како ненормална.
И да знаеш дека сум заљубена...многу.
Ама таа љубов е вечна,ненадминлива,една и единствена.
Со них живото е убав а без нив е затка!

Ај доста ти е за денеска.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги

С О В Р Ш Е Н О!!!!!!!!!!!!

Да среќна сум, супер си поминав. Вечер може да се прослави со вино, ама заебано е што утре треба у 7 веќе да бидам налице сместа :pos: леле од каде ми е оваа енергија 4 саати имам спиено оваа недела! :vozbud:

С

сашенко

Гостин
Еј кајги се шишав.По долги размислувања конечно си ја скратив косата.Мислев дека нема да испадне добро ама сега ми е супер.Баш е топ....

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Никогаш... Нема да ме вратиш. Никогаш не може збор да те натера да го допреш она што јас го чувствувам. Секој сантиметар кубен воздух може слободно да го поврзеш со она што го сакаш. Ако се издржува, нека биде светлина!
Секоја пора од дланките има во себе впиено од влажноста на Рајот. Само што никој на интернет не кажува дека му смрди здивот од сабајле кога ќе стане.
П.С. Ако немаат леб, нека јадат tweet - ови.

Држ колумна, док не се потрошиле...

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Се изначекав денес во МВР за тој пусти пасош и уште не бил готов! Шест месеци ме е*ава државава за еден пасош. не може вака повеќе :nerv:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска не знам што ќе да е работата ама сите ме нервираат в крај :tapp:

не можам никого да поднесам повеќе. добра ноќ.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Овдека можам да пишувам што сакам. И на крај пишаното ке биде изгубено меѓу илјадници други пишани работи....
Не дека сакав да бидам оваков како што сум сега, него “We are shaped by the force that surround us. In turn we shape our environment.“
Заборавив каков бев.
Премногу се задржав во непосакувана околина, сега веќе посакувана.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Убаво од далеку, а далеку од убаво.

Е такво е летово.
Вонреден пост...

Кајг, објасни и на Крејзи ин Лав дека така се чувствува поради блиската средба со македонската Кери Бредшо...
Објасни и дека не треба да се чувствува прогонувана, туку сакана. Утре кога нашата Кери ќе ја има по автобуси залепена, да се гордее со тоа дека ја знае лично.
Сепак, само еден единствен пат води кон градот на слободата :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Meeeh, се гура некако. Лето - шмето. Превише слободно време и одма ме фаќа паника. Look at me, дури и на форум дремам од што апла немам никакви обавези. А ни пари за да се попуни квалитетно тоа време.
Па само читам, читам, читам, добри ствари, лоши ствари. Дремам на кафиња со ретките преостанати во Скопје. И чистам ко улава. Мислам дека станав малце обсесивно-компулсивна или како и да е зборот.
Ајде есен, донеси промени!

Бтв, ти текнува како стварите што ти се форсираат пред нос, увек ги замразуеш ептен брзо? Така е со топ шоп рекламите, така е и со колумните на Новинарка. Ако продужам да се среќавам со поимот за нив на секој ќош низ форумов, не само што ќе продолжам да не ги читам (па кој нормален НЕ менува програма коа ќе улета на топ шоп реклама?!), туку и ќе ја турам на хајд.
Више па, успех е и ако НЕ им го отупиш на луѓето од фалење.

Бацка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom