Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Дк.
I don't feel like I'm at home..

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги

... Некому му е интересно, некому не му е. Некој е скршен од болка, некој ужива во животот ... Ееееее јбг тркалото се врти. Денес сме горе утре сме доле. Кој знае да си ја нареди ќе ужива и денес и утре, кој не знае ...
Јас кај сум? Хах, јас сум на средина, АМА средината никогаш не ми била златна. Средината ми е измачување, ниту сум ваму, ниту сум таму, ама, ако е вака „If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don't, they never were!“ мора да го поминам и ова :toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Со кошула ленена тенка недовезена на разбој...
Сакам да ти кажам дека животот е прекрасен! И дека имам насловна во „Шпиц“ :).
И дека ги сакам настаните БАШ, ама БАШ вакви какви што се. Зашто се` друго ќе биде преголемо и ќе ја закопа магијата.
Ех, таков е животот...
Остани ми наспана, со опаметен ум.
Сполај ти:)

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
tapa mi eeeeeeeeeeeeeeeeeee! mi skurci dojran v eke 2maeseci!!! sakam doma :(

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
АЈМ БЕК! За некој ден, додуша, во петок одам пак. Источна Македонија рулЗ! Си поминав супер, фатив фармерска боичка, Цеца изврте 1050 километри за 6 дена, ја прекрстивме во Бетмобил, видов милион места, се изнауживав, набив кондиција од пентарење по водопади, скали, скали, скали (што е со источна Македонија и скалите?!), ме изедоа комарци, измрзнав сред август на Беровско езеро, од смеење ми се набилдаа стомачните и на крај ме сопре полиција (среќа што другите во кола ги приметија иначе јас ќе ги прошишав и ќе имаше car chase на скопска обиколница). Бев на места што не ни знаев дека постојат, имавме авантура до Цареви Кули, прв пат отидов во Дојран, Штип, Струмица, ју нејм ит, ајв бин дер :motor:
Значи, ти биди ми сега така, пошто ме примрзе да пишувам. Се читаме во следна поволна прилика.
Позраф,
Н.

T

TaMчЕ

Гостин
Бедно К,многу бедно! али тоа е :toe:
И се уште не можам да поверувам! алии тоооооова е ! :tapp:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey,you are never given a wish without being given the power to make it come true. :)

Работам на случајот,да знаеш! ;)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се спремам за на настан малку ми се спие и тоа. Многу убаво чувство од подруг агол на гледање и смена на свеста, инаку добар е ама на моменти многу го тупи и ме фаќа некоја досада па не можам да го дочитам. Го гледав синоќа Дервишот и смртта, добар филм како и книгата ја претставува коруптивноста и расипаноста на системот на владеење, ова изгледа универзално за секој систем е.
Јадев диња без скопски извик ма пред нејзе :icon_lol:, се сеќавам кога побара дај ми ма..... диња, ние бррррррп :icon_lol:, ама бевме фино културно пристојни настроени кон нејзе само тогаш малку слатко се насмеавме и потоа не спомнувавме :icon_lol:. Детска невиност опасна работа.....

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Draga,
ova, sabajlevo, im bese vrv na tvrdoglavosta i idiotizmot vo tekov na ovie 20 godini :)
sekoja im cest!
jas sum seuste iznenadena... znaci, go odbra vistinskiot moment za taa glupost, ama fala bogu vo tisina si ja obavi taa obvrska.
O zasto??? :)
Zasto tie se cuvstvuvaat tolku potturnati, omalovazeni, nezabelezani??
Zarem i toa bi mozelo da ni se sluci?
Ne!
I-ne!
I-ne!

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Драга, не можам повеќе.
Ќе се откажам кај и да е, осеќам.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Температурата ми спадна ама уште не сум арна :( Како и да е подобро сум од вчера :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Шо е со луѓево бе ? Читам погоре скоро сите у депресии лошо расположени итн итн....
Лошо лето м ?
Ја да ти кажа,се спремам сеа кај еден другар да му се тупнам,нешо фудбал после ќе играме ова она....
До Бутел ќе треба да се акам,али не се бунам,ми се игра ми се плаче ЧД
Ајт
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom