Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Не знаеш колку ми е ладно ! НЕ ЗНАЕШ! Не можам да поверувам какво е времево уште... Иначе му се радувам на ајподот и сеуште не можам да се мрднам од компјутер да седнам бар да ги прочитам прашањана... еххх кога ти е се на готово ...
Во петок одам за Охрид ,рекле ќе се подобри времево ама како што тргнало ќе треба шал и капа да си земам...

п.с ТИ ДА БУ ДИ БУ ДАААААААААААААА.....

Те сака
Драма Куин:pipi:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Амори ..циганине преку улица свадба си прават .. си се веселат .. шо убо!
Јас си тажам со бјело дугме, рибја чорба и свите тие .. така од време на време ќе ја рашутирам гитарата и ќе ја испцујам пошто уште не научив да свирам .. ќе ја извреѓам мајка ми пошо е .. едноставно пошо си заслужила .. и така.
Ти добра? Да?
Ако мило ми е.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Пост во кој искажувам радост.yeeyeeyeeyeeyeeBravoBravoBravoBravoBravoBravo

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Не бе, јас сум си крива, кој ме тераше да се занесувам, сега ништо од ова немаше воопшто да ме засега.
И така сте премногу слични, не ми треба уште една грешка, а не ни гледам заинтересираност да отвориш друг дел од тебе и да ми покажеш дека е поинаку.
Жити новиот лист -.-

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Др. Кајги,
Денес имав онака обичен ден, иако беше ладно. Пола ден го утепав у теретана, а пола у када :) За вечерва сум некако без планови, али ќе се најде нешто за праење.
До пруг пат, позз

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
КимЌееее !
Е, ова ми треба у вакви депре денови (:)
Не ми се верува.. чеј да зеам здив, се узбуџаам тука малце, знаеш :) Екхм. Уф! .. Ок е :)
Епа.. бев до маало и бев на шопинг.. пак, знам. Непланирано беше! И се почна така :) И си купив шо си купив, се враќам дома, седнуем тука и паѓам од стол уедно.. Иии то.
Абе сеи, не ти кажуам остало не е за секој да чита :)
Друго шо е ново..? Си ги напраив ноктите хиенски овојпат ! :) Ако си одговараме, да си одговараме.
Уше петоков и стварно ќе бидам на одмор! Уше поубаво ако се опраи времево наскоро.
Убао ми е, еј :)
Уше една неиспунета, така побитна желба и перфето -туто комплето.
Ај доста ти е, мЊа.. те поздрави ненормалнава..

Stop playin man, I been hotter den summa school
Cuz even den I use ta make dem mutha fuckas drool
Been bad since sticky hands, na all these bitches is Nicki fans
Nigga what?

T

theTinule

Гостин
Онака...
Поише ствари ми се праат али неам сила. Неам за нишо више ни сила, ни нерви. Неам. Ми се иде да се јавам и све да плеснам у фаца и све шо знам и све шо осеќам. Ко шо праам у последниве два дена со сите. Е тоа ми се иде! И да се откачам на крај. И да не се малтретирам.
Едвај мрдам од шо заспав у 5, а станав у 7 и пол. И пази, не праев нишо до 5. Лежев у кревет и размишљав. За све. За цела ситуација. И џабе. Нишо не размислив. Сеа само многу ми се спие. Ништо поише.
Ај у понеделник идам у школо. Да се вратам малце на поубавите времиња. Професорката да си ја видам и да си ја гушнам пошо многу ми фали. Сите мускули ми се воспалени на грбов. Од грдите ролерки шо се праам паметна шо ја возам стазана по 3 пати, а неам застанато со месеци.
Јака им душа на другаркиве мои еј! Сите ги малтретирам со истата ствар уназад 4 месеци. Претерувам. Премногу голема си ја праам работата, а не е. Се замарам со глупост. Место да ја смалам, ја само ја зголемувам. Арно ми викаат „Шо убаво глеаш у тоа?“
СВЕЕЕ! Не сфаќаат они. Не, не ги бива...Неможат да сфатат. Никад нема да разберат. Али пак ме трпат...Многу јадам, ќе се напраам свиња.
Друго исто шо се разочарав...на 15ти сум на свадба у Србија. Така да, 16ти не го рачунај -.- Глупост! А колку си се надевав! Ептен убав помин ќе си имав...damn.
Леле до каде со депресииве? -.-
Ај време е да се расположам.
Поздрав.
Чао.
xD

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Д.К

Да знаеш само колку ми се спие но нема да отидам да спијам зошто штрајкувам.А која е причината за тоа?пааа...родители,"пријатели"...
Ама не сум тука да ти се жалам туку да ти кажам дека имам многу за фалење,ама тоа некој нареден пат.Сега само ке ти кажам дека сум возбудена и по малку нервозна за тоа што би можело да се случува наредните неколку денови.
И да,заборавив да ти кажам дека на свадбата беше прекрасно.Нека и се со срека,го заслужува тоа.:pipi:
И мислам дека ке прекинам со штрајкот зошто не можам да издржам 3 ден без спиење.

:helou:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...Време кое одамна го чекав. Прекрасна ден исполнета со возбуда, уште попрекрасна ноќ исполнета со забранети работи.Адреналин. Авантуричка у парк. Насмеано лице на личноста што ја сакам најмногу на свет...муабет...кал, маче и куче се бркаат, одвреме на време се слушаат извици од некој за нас странци во ноќта , изгубен пат на некој автомобил, сенки...
Задоволство, пријатно чувство во душава, го сакам...
Да мила, го сакам и никој ништо не може.
Дури ни мама ни тато :)
Заврши романсата.
Се враќам на работа денес.
Ах не бев родена јас за вие макииии...
Ај поздрав и добра ноќ.
Па глеј утре помини да ми помогнеш малце!
Ајт мрш :back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
се тресам чоек. ѓоа треска ме фатила, ти е*ам векот. надвор има 10 степени, а да те потсетам имаше скоро 40. пак ние уште на промаја седнати, в центар внимание и треси се. и не ти кажувам што порачав оти ќе ми се смееш :nesvest: инаку онака си поминав. бла бла ко вчера знаеш. и сеа еве си седам, те гледам, ѕиркам лево десно, некако ми е тесно ама ќе издржиме.

ча0 :back:

Z

ZeroStyle

Гостин
Драга кајгана

Проблемите што до вчера ми изгледаа најголеми, денеска ми се ебано најмали!!
Да прашам "зошто јас?" исти кур ми е па така да само ќе чекам и кај може ќе помагам, и искрено периодов немам намера да се замарам со глупости.
Било и боље:toe:

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
Кара миа,
Денес беше шо беше. Ама утре ќе се испијанам, ракета ќе се направам! :cug:+ :party1: + :party2: + :pijan:= :pov:
ај гитла

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

На ти ја песнава, се опседнав со неа. Тажна сум а? Ама ќе бидам ок, навика е само ова.
Иначе денес тенисов и легендарниве 59-59 ме пореметија скрос.
И така утре полагам.
И задутре.
И у сабота...

Милина...

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Каич,
Како што гледаш, си стојам на зборот, наместо да спијам во овие доцни часови, јас сум се распишувала и расчитала тука. Ако, ако убаво е тоа, нели?
Додуша, ме мрзи некаде и да пишувам, зошто ако почнам со моите филозофии, ќе нема крај, и знам дека имам нај unique мислење, па сите ќе ми се контраат.
И ај излези на крај со тоа. А и летна мрза ме фатила, само ќотек за мене. Книгата, веќе не ја читам, досадна ми стана, ќе барам друга занимација, некоја авантура можеби,
знаеш дека не можам да стојам на едно место. Утрово во 6 часот, ако видиш некоја женска будала, нормално, убава, не некоја развлечена, неисчешлана, несредена, возејќи точак или ролерки, тоа ќе да сум јас. :pipi: Ах, се засрамив, од толку нарцистички зборови.:kesa: Чаре? Ќеса на глава. :kesa:
Туку Каи, дај нека се смени времево, не планирам цело лето да дремам дома, и да се досадувам. Сакам сонце, да сакам, но не и температури над 40 степени. Не не не:nenene:
Ете така да му кажеш на сонцето.
Ах, пак ме фати мрза, а и немам некоја голема инспирација за пишување. А и досадно е. Има што да се прави, ама мрзеливоста не ми дозволува, па ќе си лежам и ќе си читам по темиве, и да, ќе си пијам кафенце, да ме држи будна.
Ај дојди, прави ми друштво. :pipi:
Те чекам мила.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom