Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Полагам филозофја сум се зафркнал :toe: мутазили, Жан Преј Прудон, фази на духот спрема Хегел обијектвиен, субјективен, апсолутен ; Според Шопенхауер основа за постоење на светот е вољата... :nesvest:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Мх, мх, индиски ореви, чај од портокал и цимет, засипнато грло, feet in pain и како награда за сето ова добивам палачинки и ручек кај баба... I love my life.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Мори .. идам да го зеам сведителството ... ќе биде колење вечер :toe:

A

ancheto

Гостин
Никогаш не помислив дека ке дојде денот кога ке седнам и ке пишувам на темава, без некој да ми брани, да пази што пишам, и да се лути.:costumed3
Но иако сум слободна да се изразувам, имам само едно нешто што ми текнува да напишам:

ТЕ ЉУБАМ НАЈМНОГУ! ВРАТИ МИ СЕ!!:(:cry:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Влагам сабајле во такси и на радио WAKAAAA WAKAAAAAA лелеееее како ме расположи , а до сабајлево верував дека не е толку добра како Wavin flag сега ми се хит и двете зошто конечноооооооооооооооо завршшшшшшшшшшшшиииииииииии сеееееееееееееееееееее со полагањево:vozbud:
Патувам за Охрид денес да се одморам неколку дена... Главното ќе биде за некое време !:pipi:
Многу сум среќна ,просто не ми се верува дека толку лесно поминав филозофија без книга да фатам и + со една професорка што ваљда се на светов и значеше да не препишуваме ама кога сум профешнал :pipi: И да... редно беше после толку спремање и спремање за екстерните и информатика да се исплати не учењето !
Искрена благодарност до Димитри што ме посоветува да не излагам од дома без спремни ливчиња на интерниве :smir:

Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher................ Tsamina mina eh ehhhhhhhhhhhhh WAKA WAKA eeeeeeeeeh ehhhhhhhhhhhh :vozbud:

Tе сака
Драма Куин:pipi:

U

UniqueGirl

Гостин
Периодов ме праат среќна
мал миљон ситнурии.
Иам фотосесија
па мора да се стискам
пред карамелизирани колачи, шит. :cry:
Е! Ми купија и puppy, Дона бе. :pipi:
Само да ја вииш каква
е цакана.
Патем
има да се сиктеросам
и фино да се одморам.
Знаеш ми прија изолација. :)
Ондак вртиме нов лист,
пошо стануе ебано монотоно,
а богами нималце не сум
свикната на ваков период.
Ми треа нешо ново,
шо ќе ми струе низ пети
да ме раздрма и да апдејтуе муд.
На ти ,
похардкор за месец, два.
Поздрав.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

глупово време не поминува ... одвај чекам 4 саат да дојде и полека полека да се тргааааа!!!
Две недели на плажа ......уфффффффффффффф!
АЈт

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
оууу шит!!! почна!!!!!...да ми кочи нетов де :tapp: 6 дена нема раат гледање и џарење по нетов. инаку ги нема бе :nesvest: и јас најдов со кога да фатам работа..........
ама времево пак заебава, облачно е и ми мириса ко да ќе заврне секој момент.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ах драга.....
Арна ма?
Етоо и јас малце на нет.Неактивна сам у последно време, знам.
Иначеееееееееееее на вилата кај баба ми и дедо ми досада владее.АМИН.
Од утре пак таму најверојатно.Моли се да останам у градо, оти одебах у пичку матер.
Ете за 15 минс ке глеам фудбал, нема шо друго да се прае.
Остани ми поздравена.Позз.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
ех драга!
денеска досаден ден. во 10 и пол треба да искачам, а до тогаш?
ах бре ах

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила бееее...

...зашто никој не сака да ме разбереее. Животот и живеењето се склоп од многу ситуации, настани...не претставува едно. И секое си има свое значење. На моменти едно е поважно на моменти друго...што не значи дека другото е веке потиснато и заборавено!

A

ancheto

Гостин
неможам да се исконтролирам, а да не напишам дека ми се вратиии!!!!!!
МИ СЕ ВРАТИИИ БЕ!!!:vozbud::vozbud: ГО ЉУБАААМММ!!!:pipi:

Ми се чини дека ке се бапнам да спијам уште од 10 сатот, толку сум смирена!:vozbud:
Те сакам и тебе ма,кајго!:pipi:

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга....
Овај фесбуков ненормална работа е. Одам онлајн на чат и едно девојче ми пишит да и сум лајкувала слика за да имала појќе лајкови :nesvest::nesvest:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Passed down to you...
Ова можда ќе биде меѓи задњите неша шо ќе го пишам во последниве месец и неколку дена. Така да сеа се осеќам као исповедалник кој влага у црква и копа на алкохол. Него шо ми беше зборот? А, да. Идењево у Русија се напраи џоа чак норис ќе си ја враќа невиноста на татко му. Ама ај убаво ќе биде. Значи заминувам утре од овдека во туѓина. ПА шо биде нека биде. Да бидам френкли, ептен ме држи возбудава, мжно е сон да не видам вечер а камо ли утре. Али тоа е.
So says Saladin...

П.С. едно воткиче ќе ти чувам у шпајз (демек чичко ми ќе го правел).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom