Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Лееееееееееееј као ме боли глава еј, дури ми се лоши... Сеа ќе си легнам и топ4е ќе ми биде.
Денес се развозавав со релерки, на Воки не му е лесно со мене..Ме мрази. Ми го прати ова :?
Пишав една дооооооооолга честитка за ср... хехе...
И тоа.. ај чао поззззз

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Кокошката е оскубана, се чека херојот да ја заколе :pos: ова ти го кажувам дека дошла зимата, па да се стоплиме малку, супа да направиме:pos:

значи секси дека си ти? добра? ме чекаше ли? ај сега кажи ми дали ти недостасував? покажи ми со рачињата, јас пиев винце хах ама се лизгаше топ, ама кога пијам винце после многу ми се враќа филм и ми недостасуваш, ма јас џабе ти зборам си кренала нос ни два збора муабет не ми правиш, не знам што ти стана јас пијам ти пијана хахахаха
Бев нели на матура уууууууууууууууууууу супер помин, ама морам да намалам со виното, оти се` ми текнува тогаш, и мака ми станува.
еве ти песна за лесен сон :back:

Ах каде е мојто либе
дали мисли тој на мене
јас за него само венам
и за него јас ќе умрам.

Пуздрафф ДОДЕ!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Абе ај,ко кактус да сум голтнала се осеќам во грлово.
Плус ова ластициве,ахх има до Јуни да ги истам железава од уста,па шо сакат нек е.

ААаа хаце принцези4ки, дволични до даска, ко клоној се,едно прам-друго кажвам,уста наполната со гомна шо прво се голтаат,па после ќе се вратат назад да се изџвакаат и онака посочни да им дојдат пак ко ќе ги вратат в желудник.
Епа не заслужвит втора шанса мајке ми.
Ојде во стечај,шо ќе прајш.
Copy-Paste на секое само..

Хмм редовен карактер,фејкер,позер.

Нека ми опростит,не менвам искреност за лицемерие кејки?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Шо да ти кажам бе,боље да не ти кажуем
Наебав......
:salut:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Горко кафе и темни подочници.
Ок е.
Во рерна-топеница. Баба и село. И текнало на мама па не моли сите да јадеме.
Како недела да е, а не е. Тато чачка нешто во двор, мајка готви ли готви уште од сабајле.
Сестра ми се влече по пижами. Мацко прејаден лежи на фотелја.
Јас станата од 7...е ајде де!
Го чекаме зетот ту би. Сериозна ми е работава. На секој празник оп еве ти го.
Јас не можам повеќе.
Полагам со последни сили и учам без мерак. Среда, па четврток.
После Баскерфест и улична уметност.
Утре ќе и се пикнам на Ѓурѓа впостела.
Среда сме на состанок откако ќе ја испратиме Ивка на апсолвентска веселба. Театар, филм, изложба а може и само сладолед. Да видиме која до каде е.
Сакам лето и лепливо лице од лубеница. Да мижам со едното око додека јадам.
Ми се гушка.
Имам уште два преводи до среда.
После среда роденден мала забава кај Девер Вујче Игор и после можам да се разболам на два-три дена. Да ме тинтрат со јагоди и цреши во кревет.
Тоа.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ако денот, а особено неделата, се познава во понеделничкото утро, сум го наебала.
Ама не се секирај, ќе го наебат и тие, мрсно и убаво.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Замисли како ќе ми биде, да гледам Евровизија во Охрид, без да можам да се шегувам и пцујам ради евентуалните последици по моето здравје:).
Инаку, ќе одам на обука за дигитални приказни, па едвај чекам да дојдат моите 5 минути. That will be a story!

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Поради иск причини никој несака да го слушни моето лигавење, сосем случајно ја најдов темава каде можам конечно да се испострам некаде

Значи неколку минути пред да легнам ми стигна порака од сестра ми дека нема да спие дома. Awesome ! Уште подобро е тоа што требаше да спијам во собата на брат ми затоа што моите (not)beloved grandparents ми ја окупираа собата -.-, али тоа е добро на некој начин затоа што креветот на брат ми е...:wub:. Е до тука е супер приказнава. Само шо заспав слатко ја осетив мајка ми како легнува до мене, со оправдание дека татко ми грчел гласно -.- Станува по напето со оглед на тоа дека главата ја стави на перницата под која ми беше телефонот со кој цела вечер пишував пораки и постоеше опасност да стигни по некоја и да ја извади мајка ми од памет затоа што ѕвони ПРЕгласно. Имав среќа шо не се случи тоа, ама затоа се случи нешто полошо. Мајка ми почна да грчи >.< После неколку будења ме испрати у три лепе -.- Само што се преместив во собата на моиве, како што кажа мајка ми, татко ми грчеше ко некој со моторна пила да работи. Со расчадена глава се преместив во дневна со едно мизерно ќебе и почнав да го слушам сатон како чука погласно од било кога. Откако ми пукна филмот му ги извадив батериите и само што помислив дека најдов мир, под тераса мачки почнаа да снимаат порнич со неверојатни звуци >.< Беше очигледно дека не ми е судено да спијам. Земав екстра ќебе и слушалки и го најдов мирот на премалиот кревет на кој ако мрднев во било која насока ќе се најдев долу. После сладок поминат мирен сат во спиење ме станува татко ми да се преместам во некоја друга соба -.- Слободна беше само спалната каде што спиев 10-15 минути и ме станува мајка ми да го намести креветот...duuuude >.< Пострашно беше тоа што не ми даваше да легнам во било кој кревет затоа што сите ги имала наместено.:nerv:
Во глобала спиев супер, како бебе.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Добро утро драгаааааааааааа
арна?Јас супер
У расонувачко расположење.
Само шо си стануем, и ми викат до кај тетка ми на дукано да одам.Питам кој ден е така сонлифко, и викат ми понеделник.Коа изрипах : А на школоооооооооооооооо?Пола саат им требаше да ме смират и да ми кажат оти е уште празник, јас сум си помешала.Абе ости.Амати буденето.Јадех набрзинка, така со подотворено едното око, оти знааш јас коо изрипам сонливо послемто ми се малце врте....Оом до кај тетка ми....драгано шо да видам?Гууууууууужваааааааааааа.Ости шо е празник и матурска, па и умрел некој починал си, киткиииии за правенеее.Чеках 2 саата за мојо букет да го напраат за матурска(оти нели домашни сме, можеме да чекаме) додек чеках разгледувах надвор, икебани продавах(шит, работаш а немаш ниаква плата ебаго).Ај барем продадех 21 икебана за на погребо, успех.Наприја ми букето и дома ајде глоријааааааааа раздигаај!И такаа раздигах чинии, бришах прашина, а мојте не се дома(јупиииииииии можам да седнам на нет малкуцка).Да можам како би си рокнала креатор до даска...ама морам да слушам вратта да не тропне, одма да гасам пц.И тако ти викам драга, стискај палци у вторник писмената македонски да ми е 5, оти наебах.Одам јас да шетнам низ другите подфоруме.Чаоооооооооо

Love-computers

U

UniqueGirl

Гостин
Еех.
Фин викенд, мааа јок.
Преку кур од цилиндар,
преку кур од призма,
и од бочни површини.
И од конус,
и од пирамида.
Ма у три лепе.
На први идам у Колешино.
Да бе, тоа селцето, фино местенце,
мозочно ладење обавезно.
Месец дена и тоа.
Wooohooo.
Друго шо саав, ее.
Мртва уморна сум бе, 5км со ролери, се раскичмив ебате.
Све , али сабајлево рмбав по дома а
напраив и мекици, замисли. :)
Ма златна ќерка, блазе и на мама.
Мада боље ќе да бев мушко, викаш?! :icon_lol:
Ај да лапнам карамелизираново колаче.
Ти остани ми поздраена. Е таќе!

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Досадно ми е! Мака ми е да ја пишувам дипломската, многу ми е мака. Не оти ме мрзи, тоа е башка, туку оти некои работи денес не ми се погодени. Се чувствувам многу тажно! Не знам што ми стана :toe: зш паѓаш у несвест? Зш те нема?

Пуздрафф

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга ма

Што е со времето.Човек ко да се наога дома ко во затвор.Сега цел ден ке врне,одлично...Чиста десетка.А кога ке помислам колку работа ме чека...не ми се верува просто.
А и настинав...главата фучи!

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Драга

Ок е...се е ок.
А и мојот роденден се наближува...ке почне да ме брка законот...јухуууууууууууууууууууу...
А сега одам по бизнис...во прашање е живот или смрт

:salut:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денов е што да ти кажувам. облачно, врне, грми, студи, треба да фатам книга за утре, заврши скоро 5 дневниот викенд......глупав ден, да не должиме многу :jaj:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Драга

Денеска е лош ден.Удрив една баба по главата со топка без намера се разбира и и се скршија наочарите.Па да му ебам мајката на сред пат ли се стое, баш зад голот. Се осеќам како првооделенец.

Поздрав, Чао

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom