Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Заостанав со репутација -.-
Не пишувам квалитетни постови изглеа.
Или другиве нашле фора за пунење.
Ебетесе.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Back to the past - филмот кој ќе сакате да го пропуштите (не-филмска рецензија)

Глупи луѓе. Без навреда Мајки и ти чуден глумецу. Не мислев на вас. На карактерите ваши во филмов. Фатиле ке се враќаат во минатото. Полоша работа од тоа само е да имаш тарзанчичи (за поимов повеќе инфо во репутација за мажи а за жени на кафе ке ви кажам) Кај бев? А, да. Си живеат нормален живот во сегашноста. И сеа им текнало да идат во минатото. Што можат да видат таму? Или да не бидат родени или пак да се поглупи од колку во сегашноста. Или уште полошо. Да видат ситуација која ја заборавиле зашто им носела лоши спомени. А тоа никој не би го сакал. Освен некој припадник на кожно-унифицираните сексуални уживатели. Ама за нив нема закон за дискриминација па затоа ке ги дискриминирам. И така не постојат во Македонија. Пишав претходно дека размислував долго време. Сфатив на кое поле од шаховската табла се наоѓам моментално. Некаде помеѓу коњ и крал се двоумам али ништо чудно на крај да испадне дека сум пиун. Ловец очигледно дека не сум. Не сум уловил ништо во последно време. За ловење или наоѓам диви крави или пак некои други животни кои веќе некој ги јава. Ајде се надевам дека во иднина ке ми претрча некоја антилопа. Или барем некое слободно животно. Не јавнато. Аха. И дур го пишував ова заборавив зашто го почнав постов. Да, да. Враќање во минатото. Па да. Иако немам временска машина а ни пријател кој е луд научник сепак знам да си се вратам во минатото. Со помош на тоа што другите го викаат сеќавања а јас го викам Forbidden History. А и се праам Хари Потер па читам од таму. И најчесто се заебувам. Ништо добро да се прочита (иако некад е добро коа сум сам дома па си праам лоши работи со моето тело (не сечам вени бе!)) Единствено, вистинско добро е што книгата има на крај резиме па така си знам што да пропуштам во иднина. Сакам ново поглавје во книгава. Бива?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

овој Воки значи ...

топ е!:smir:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Нешто касно ми е, мислам да гледам еден филм The Book of Eli се викаше нешто тај стил, ама, ај ај ќе го гледам, ногу се нервирам кога не пол филм заспијам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
w00t?
Your parameters are making my devices go wild and spinning!
Why the hell did you change the algorithm?! I spent days trying to make the old one work!
WTH is wrong with you? Is your video card driver ok? Can't you see i WAS hitting on you but now ive changed my compiling method!?
I don't really need you, seems like u just want my attention and resources...
So gtfo of my flirting aptitude list and shift+delete ur location address from my memory. I already did that with ur phone numbuh!
edit: I truly hope i am wrong, but i seriously doubt it.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Не е могуче да имам толку проклета уста.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга...
Спие ми се ма....
ама ајд уште дремам на нет
Уште некоо минутка и легнувам
немаш претстава колку ми се спиееееееееее

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Добро си пијав пиво Крали Марко во солидна количина на крај испив скопско во мало шише и ми се слоши.
Бев хардкор ултрас викав по судијата скини го, удри го, отепај го Лео го качив на врв на ограда се држеше со рачината најгоре, па се исплашија да не го удрела топката ама ја го прашав дали му е убаво тој ми одговори со Да :icon_lol:.
Се очукав добро се видов со Макало таму многу сме блиски запијани ова она.....
Седевме на иста маса и јадевме заедно тоа е добра зближувачка врска се чувствуваше блискоста, со тетинот поделивме едно пиво, ми прави такви финти помирувачко нешто па ми вели: За секоја свиња има помија :icon_lol:, однесувајќи се на мене, па климнав благодарно со главата :icon_lol:.
И на крај и пукна водењакот на снашката ене ја на болница се пораѓа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Ќе си легнам сега.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Јејејеје.
Шопска во 12 и 47.
Беси Смит на рипит.
Мирис на изгорени свеќи од надвор.
Братучетка ми е бремена трети месец.
Истурен лак на биро и налеан и во вдлабнатините на шарките.
Мајка ми хрчи ли хрчи.
Сестра ми не е дома.
Сама самувам.
Гане Т. умре.

Е што де?
Ништо посебно, ништо ново.
Вијугите работат.
А тој е ставен на портирница.
Место срце имам модар патлиџан во граден кош.
И се крепам со салати и блузови.
Б-Лузерка, вечерна!
Ми треба спа, целодневна...
Адиу.
Медс.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Го прашав твојот поглед,
Смеам ли да барам љубов ?
не одговори. . .

Z

ZeroStyle

Гостин
Фина...Поише од фина вечер. Должен сум да се заблагодарам на некои луѓе само затоа што постојат.
А да, и сфатив дека задњава година живеам бетер од american pie.
Сеа праам кафе и уживам додека не ме раздени. :smir:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Passed down to you...

Углавно празен ден со малку помалку вложен труд за подготвување на битката што претстои. На крајот, секогаш се тука личностите кои ми се драги. Но за неколкумина едноставно не вреди. Како што рече еднаш еден, да заборавиш еден треба да си со друг и така натака. И во право е. Патем, вистинскиот пријател е секогаш тука за оние кои им е потребно рамо за плачење. За другите... Индиферентност. И ич акал да не трошам што како.
So says Saladin

PS Секогаш сметај на мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom