Добро утро драгаааааааааааа
арна?Јас супер
У расонувачко расположење.
Само шо си стануем, и ми викат до кај тетка ми на дукано да одам.Питам кој ден е така сонлифко, и викат ми понеделник.Коа изрипах : А на школоооооооооооооооо?Пола саат им требаше да ме смират и да ми кажат оти е уште празник, јас сум си помешала.Абе ости.Амати буденето.Јадех набрзинка, така со подотворено едното око, оти знааш јас коо изрипам сонливо послемто ми се малце врте....Оом до кај тетка ми....драгано шо да видам?Гууууууууужваааааааааааа.Ости шо е празник и матурска, па и умрел некој починал си, киткиииии за правенеее.Чеках 2 саата за мојо букет да го напраат за матурска(оти нели домашни сме, можеме да чекаме) додек чеках разгледувах надвор, икебани продавах(шит, работаш а немаш ниаква плата ебаго).Ај барем продадех 21 икебана за на погребо, успех.Наприја ми букето и дома ајде глоријааааааааа раздигаај!И такаа раздигах чинии, бришах прашина, а мојте не се дома(јупиииииииии можам да седнам на нет малкуцка).Да можам како би си рокнала креатор до даска...ама морам да слушам вратта да не тропне, одма да гасам пц.И тако ти викам драга, стискај палци у вторник писмената македонски да ми е 5, оти наебах.Одам јас да шетнам низ другите подфоруме.Чаоооооооооо
Love-computers