Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Ако не даде Баерн гол ќе јаде троседот боксови.:toe:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кајг..........Баерн губат.Добар беше голо добар.Ама не се шекнувам до толку, да беше барсава ке умреех од мака.Мсм веке умрех шо место на глупавите Интер не играт Каталонците ама јебига,реалност.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кајгана
знаеш дека нема ништо поубаво од тоа да си седиш дома во сабота навечер :pipi: да си манеш еден туш, да си јадеш пуканки, да си пиеш кока кола и да си гледаш филм. мх мх. туку драга бе мене нешто друго ме мачи. не е можно да сум заљубен во неа бе, таа што онака ја гледав, таа што не ја сметав за нешто важно. денеска случајно ама буквално случајно ни се сретнаа погледите и одеднаш, секундарно почувствував како топол бран да ми помина и за момент срцето почна забрзано да ми чука :kesa: не е можно. сигурно така ми се причинило.

ај ча-0 и слатки кошмари :back:

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Драга...

Извини што те запоставив.Решив конечно да ти се јавам и да ти кажам дека сум океј.екскурзијата беше одлична,многу глупости,смеи забави...само кога се вратив се сетив на тоа што се случи претходно.Бог зеде два ангели кај него...ми недостигаат.
Мене ми е уште малку роденден па те очекувам на торта...

Те бакнувам:back:

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Драга,

Вечерва се изнервирав за цело време што не сум бил изнервиран.Требаше да пијам нешто пред утакмица али ај нема врска било па прошло.Иначе нема ништо ново сеа ќе те читам до кај 2 саат ако не и покасно па ќе спијам.Поздрав,Мали!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Кајгано,

Интер ја освои Лигата на шампионите :vozbud:! Честитки до сите фанови и браво за Горан Пандев што не го заборави македонското знаме :)!

Поздрав!

п.с. Pazza Inter Amala!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Драга

Се пропив.... :) И по Тито Милито :)

И да се молам за мир и љубов во светот.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Драга
Ногу му е гајле него шо ке испуштам јас овде. Место сеа да искористам до максимум, тој ми изиграват Карло бос овде. Ма ајде. Од утре шетам до фајрон, и надвор ке спијам ако требит. Ногу ми беше забавно, сите се трескет по дискотекиве јас глеав филмче шо го даваја пред сто години на морис со бубачки и срања. Лавли. Ногу ми менвит мене. Е ми менвит. Курцу. Едвај чекам да се мафнам. Барем таму немат да се секирам за вакви работи. Пошо ќе ги немат. Секако да. Овие две години ти се најубај. Па напрај ми ги најубај бре човече. Никогаш немат да го разберам кајг. Екстремно паметен чоек со ногу затупени сфаќања кон некој работи. Сигурна сум дека немат да го прам ова јас. За све си имат време, а моето одамна помина. Готово. Само ајде најди некој да му го турит со инка во глана то. Ева ева.
Ај поздрав, морам да спијам, пошо сабајле секако морам да извршам една од неговите желби, пошо за некој работи не сум дете. Како шо ке му прнит така.
Аиде, одам да си ја гушнам перницата, моментално најмногу ме разбират таја. Чао срања гомна.
ПС ногу пцујам знам ама таков е периодов.

T

theTinule

Гостин
Незнам шо да ти пишам.
Make love, not war.
Во некое фино издање сум деновиве, само љубов делам наваму-натаму.
Ми се смачи од хејтање.
Решив да ги сакам луџево.
И ги сакам.
Инаку долга ми е косата.
Ама ќе ми биде кратка во Август.
Остај тоа, ќе заработам некој динар.
Едвај чекам да помине наредниот вторник.
Да се опуштам.
Сега не ми се спие.
Ама батеријата ми е при крај.
Не сум иронична, не сум двосмислена.
Искрено ми се плаче малце.
Ми рекоа да не брзам.
Се во свое време.
Ајде, баш да видиме.
Сега стварно ќе ми цркне лаптопот.
Си напраив муабет.
Брао, шема сум! xD
Ај чао?
Ќе ме фати шизофренија.
Биди ми поздравена.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се спремам за н слава уште од сабајле сум крваво расположен.

Тооооооооооооооооооо че сечам вена:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Јако расположење ме мава уште од сабајле.:vozbud:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга...

Дојдов да ти се исповедам за прв пат откога сум овде.
Згрешив за прв пат во животот,не дека порано не правев такви киксови ама мислам дека ова нема никогаш да си го простам.Повредив една личност,а само сакав да видам како ке реагира,ха ха ха...глупа јас.Не ми се верува ej:pos: :pos: :pos: па и уште се смеам:lud:...Kako можев така,пропуштив златна можност да му кажам се,мислам време беше нели.Кутриот тој,не мислеше дека ке го сторам тоа.Ама ај.Се надевам дека се ке се реши.

Одам да прегледам некои работи зошто мислам дека ке вреснам овде:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга
Член со 9 постови знае шо праам у животот.
Опа па!
Многу сум позната значи, браво за мене!

Автограми подоцна ќе делам :)

Сакав да си истрипам само, ај чао сеа. :back:
И утре е понеделник...чисто онака ти кажувам, информативно :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
преубаво си поминав денеска :vozbud: прво бев во едно село, братучеди ова она, домашна-селска атмосфера, ти реков ми рече. после бев во друго село и еве сега си влегувам. се сретнав со двајца вујковци со кои се немавме видено долго време. едниот е од германија, другиот во скопје живее и ретко иде. а да, конечно ја запознав и новата вујна :pipi: сливи, зелени, се прснав од јадење. јадев ама сепак не доволно за да го наполнам стомакот, па затоа сега одам да ручам. ај чао :back: ме мрзи сега се да ти кажувам.

M

MIL

Гостин
Драга кајгана
Мислам дека спиев убаво , станав рано као да ја разбудам љубената ама она ме откачи и се спиело уште :vozbud:малер
Ама затоа па после сум заспал па она ме разбуди и на рааат онака све :smir:
Јадев па работно еве заеби што е недела кајганкее пак на работа . У секој случај убаво ми е не се жалам , не ми фали особата со мене е ЛАЈК

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom