Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Јао кајги

2 стативи мавнав на фудбал бе...после часови сите одат дома да се одморат ние во двор фудбалче мавнавме...3 на 3, умрев од трчање ...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Blud, мака ми е шо неможам повеќе цреши да јадам, а како им се дивев денес.
Баш лудничава вечер, големината на работата што ја имам не е компактабилна со големината на мојата волја.
Ми иде да го земам и да се спрострам на килимот на Аладин.
Што ми е the defamation of strickland banks ако сама го слушам.
Два дена веќе имам две леви нозе.Се осеќам ко четиримесечно по пелени.
"Алиби" по втор пат? Ех, ама имам добар избор од купишта други ^.^
Зед, you know what?? Today i'm pissed off with you 'cos you've been acting childish, јачи се п*чкаму м......
Жими се ќе се осеќам ко оние од Survivor ако се разбудам сабота сабајле со неоштетени нерви.
Ти портокалова, денес ми беше од помош, tnq :)

your monster says bye... :icon_cool

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга...

Можно ли е?да.
Можно е.Кул!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Never beter:smir:
Си уживкам дома...и ми е убаво:pipi:
Само нешто фали...ама до тоа е речиси невозможно...
Тоа ти е живот.Јеби га
A утре?утре ке биде пеколен ден...

see you soon:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Планирај дека вечер ќе го сменам аватарот уше едно 3-4 пати минимум.
+ бркам 6к постови
едит: ако не вечер, деновиве

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Драга

Знајш што?
Преку к ми е од личности кои изиграваат пичиња...да да и тоа машки,не знаат што сакаат.
Ма...све нек иде по гаволите.Не се замарам.
3 килограми ослабнев.
Е од утре ке биде друго.
10 личности блокнав...кој е следниот?

:salut:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драгаа моментално е многу тежок период за мене..
Мора да допопраам некои оцениии..БИТНО Е!! Сеа ми текна да учам://
Али се ќе се средии!! лав јууу

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Еготрип ,кај си имам проблем со сопствениот треба и со туѓиот да се расправам.Во вакви моменти си помислувам дека е тешко човек да ме истрпи мене ама бар јас не сум дрска со луѓево.
Некои луѓе просто го допираат небото со носот..
Кај на еготрип сведок сум на ситничарење и скржавост,класична човечка расипаност.Кога простак ти објаснува проста работа ондак си запднал во ретко глупава состојба,кога тебе ти сече дупло повеќе а другиот е над тебе е тогаш нема опис за таа состојба.Класична македонска приказна де...
Туку ми текна нешто друго ,папучарите се во изумирање,никогаш не запознав поединец од нивниот вид,ко воздух се,никој не ги видел.Како трибјут на нивното лик и дело поздрав со клипов...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Викендов ми беше болен :( до Недела не се кренав од кревет,но во Неделата цурата ми се враќаше од Загреб и тоа како да се почуствува на мене и ми спадна и температура и све ! :)
Топ провод имала у Загреб,штета што не бев :( ќе има наредна прилика :)
Потоа отидовме на У19 Македонија жени,се испековме на сонцето :) и видовме дека уште доста треба да “јадат“ нашите..потоа бевме на кафе ова она..и во 22 заминав накај Те,целиот викенд што седев дома беше речиси надополнет.
Утре (денес) ќе биде јакотоо у Ск..Тетекс освојуе Купот и иде у Европа :je::je::je:
Долго очекуван момент е тоа..:)
И така..до се учев, и сеа гледам филм4е на А1 и се газим од смеење :pos::pos::pos:

Z

ZeroStyle

Гостин
Треба да учам 10 лекции историја, али мислам дека ќе идам на блеф утре.
Исто утре, ќе ги напраиме од 7, 4 часа. Еве ти и еден поззз

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга...

Песнава е закон. :icon_bigg
Не би било пристојно од моја страна да ти ја пуштам на глас, ама да ти кажам само дека е закон :)
A и да ти кажам среќни работи се дешаваат, јез да понекоаш сме жални...
„Весник?...еј....“:pos:

Ај сеа да спијам :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Коа сите спијат,ја се шетам по дома ко мрднат и дремам на ПЦ,а ко ќе дое време сите да станат ја си легнуем,скроз ми се поремети тоа перидот на спиење или као да го кажам..... Ко шо приметуем сум меѓу ретките будали шо те дружат у ова време-не ми изглеа на добро xDD
Утре,т.е денес извини,треба да попраам пак хемија,да ми држиш среќа,уше сеа ако не попраам (а ми мириса дека нема :( ) ќе биде ептен "весело". И това,шо друго да ти кажувам незнам.....:back:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Уште малу ќе идем у школо на 2 часа само,и после шибам за Скопје!
Скопје ќе биде обоено Плаво-Бело !!! :vozbud::vozbud:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

рибата се врача кучи вит карот брррррм :poss: :poss:
денес ќе имам гости, а ме мрзи да си ја средувам собата, уууф у пм мрзам амалски работи, пакетите со книги ќе морам да ги извадам или да бидам злобна па да ги чекам за да ми помогнат и да ги извадат тие :raz: ај ќе бидам злобна :vozbud: туку пак направив глупост :kesa: си ветив дека нема да купувам книги ко демек доста се, веќе собата не собира почнав у пакети да ги редам :kesa: ама... пак си купив, една супер книгичка, ај си реков уште за една, да се потполни пакетот :pos: бев до град па ај си реков да не се враќам празна :poss: :poss: ахххх да ќе заборавев и си се почастив само едно ирско кафенце, малку алкохол да ме раздрма, морав едно оти возам да не го частам некого слободно возење :pos: :pos: :pos: инаку Драга Кајги (ко име и презиме те пишав :pos:) после кога ќе дојдат почнуваме со вино и... ај со среќа нек е, за арно, за убо :pos: :pos: :pos: има доста работи за славење, доста за плачење ќе биде интересно овие неколку дена. Инаку не бев у град за книга и кафе :pos: си зедов бои за готвење, уте ќе им правам палачинки у боја, ќе аздисуваме ептен :pos: туку зедов куп бои, а зелена не сум зела, ќе треба да мешаме хах или пак ко шари ќе правиме, утре ќе биде супер ден!!!!!

Пуздрафф Кајги

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
досадно на школо! 15 деца тука, а 15 у три пи*ке материне :toe: инаку утре немаме еден час и само за да не ни го дадат празен пак ќе сме имале со онаа 3ка шо сака да ми пише. и во вторникот и денеска и утре имаме од неа час бе :tapp: не и седам на час, ќе и е*ам мајката. и кажав за инает не поправам. туку не знам што ми е денеска нервозен сум :nesvest: уствари нееееееее среќен сум многу.... се извинувам пречкртај го ова :pipi:

ча-0 :back:

п.с.ги мразам школскиве. уште 2 недели кој ќе ги поднесе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom