Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кајгана...илегално на нет...питам се ке до куга ке трае оваа?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Нано

Ова мораш да го видиш

Се пресмеав прееска на сликава.Ненормални луѓе мајке ми.
Туку не ми се учеше денес ич бе.Не можам да правам нешто сосила.Немам инспирација.
Ајде бацуфки целуфки одам да гледам некој филм.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
баксуз ден.....
уште вчера ми тргна кога не можев да заспијам па гледав филм до 5 саатот после само што сум задремал пак ме разбуди телефонот кога гледам саатот беше 12.30 после ми се спиеше многу многу очиве ми паѓаа, а не можев да заспијам :nesvest: гледам надвор врне :jaj: шит. сите планови пропаднаа. сега си дојдов пред малку дома со еден другар на мотор и не застана полиција :nesvest: мореее баксуз. коли вриеше, имаше и по некој друг мотор тие во нас. у П.М. кацига немавме поминавме само со предупредување и тоа жена не застана полицајка :salut: сега идам дома нетов кочи :jaj: лаптопот го нема ама знам кој го зел и затоа му препорачувам дома да не иде поарно.... сестра ми. само нека дојде дома. сега ми стигна и порака другатов се разболел :jaj: вечер не излегува. знаеш преку бип веќе ми е од се. ај чао :back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

имаш куче на дисплеј ... грешка де. Учам еј. Едно време ништо не сфаќав, сеа почнав да сфаќам. Ќе биде човек од мене. (колку-толку и тоа доста е.) Програмирам по нешто, онака најосновното. Јухи јеј ... сеа одмор малце, па да ти пишам.

поз43:smir::smir::smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Легнуем темница, стануем темница шо ќе прајш.Интересно беше помина времево.Идам да се спремам ова она и да се оди да се купи поклон4е да се тркне на слава треба.:toe:
Останими со здравје се читкаме вечер.:smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Убава вечер. Навистина убава. Топла атмосфера, три другарки од детството, пивце, тако чипс со пикантен сос и евоцирање спомени... ах, колку убаво, душава ми се исполни. Од друга страна кога ќе ги погледнам книгине ме фаќа трема, ко прв пат да ќе полагам, ама ајде... знам дека можам, знам дека ќе успеам! :plete:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кајги,
изморен сум,утепан!
Не е лесно да те шетат докториве низ сите болници од 2 до 5 сабајле.
Ама преживеавме некако.
Одам да легнам,зашто утре ме чека напорен ден.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ооооооооооо драга! Утринска буксна!!!

:медо:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Кајга!
Шо ми се дешава бе... неможам да спијам како човек ејјј легнувам кога сите стануваат а санувам кога сите легнуваат (океј не сите ама пак) нема вечер односно сабајле да не дочекам 7 8 да си легнам (вчера легнав у 10:20:kesa: ) а станувам ко зомби некое у 7 попладне односно вечер...

Факс.. ахх муки невидени бе... книга не сум пипнал а за две недели полагам се по ред.. колоквиумска.. па и тоа американците бе.. да им ебам кочеџот не ни даваат поправна сесија од зимски семестар у јануар фебруар него у јуни ни ги маваат и зимски и летен семестар поправни сесии и тоа за разлика од една недела само а пврзаност на предмети имам у пичку матер. ако не положам јава после несмеам да полагам 3 предмета!! 800 евра се тоа алоооооооо јованчевски смилувај се малце и ние сме души...
Ај хоуп wил би бетер.. самдеј...

ај сеа позз

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бејби...my love!
Драга К: Ооо шмеќеру шеќеру. Кај те снема бе тебе за празнициве? Шеташе по светот?
бејб...Америка, Русија, Јапонија, Тајланд, Јужна Африка, Бразил...сегде!
Драга К: Лажеш драги!
Да драга лажам :kesa: Нишо бе бејб...немав нет. Па еве сеа пак иам по домата. Инаку у Скопје сум бе цело време. Жими еден ден до Велес шо прошетав и то је то. Да ти кажам. Може загадено у Велес ама шмекерици на ниво :wink:
Паричката се падна кај внуката ми мила. Нека е жива и здрава! За Божиќ си поминав типично празнично. Со многу јадење и пиење. Инаку во новата 2010 двапати ме заебаа у кладилница за една утакмица. Ова коло денеска ми мириса бејб...на добра пара!
Драга К: Не ме занима фудбал. Ај утре да ме носиш на Аватар па после да ме покажуеш у 69ка.
Ахх...бејб! Пак ќе те откачам. Сесија бе бејб. Учење! Повторно.
Драга К: Стоко една штреберска. Пак ме откачуеш. Па нели заврши до пред Нова Година
Тоа беа колоквоиуми злато. Ова се останати испити од втора. Мора да се стегнам.
Драга К: Знаеш што...ти учи. Јас ќе си фатам друг дечко.
Разбирам. Слободно. Ама да му раскинеш коа ќе ми завршат испити. За да се љубиме повторно ко шо се љубеа Кид Рок и Памела!
Драга К: Диал!
Шмек4е :wink:

M

M del Mar

Гостин
Лејди
си пијам кафица, си слушам OneRepublic милина...
инаку ми се иде ми се кисне некаде низ градов, дома сафра ме фаќа, те читам ал ме мрзи да реплицирам и делам мислења...ито

ај да споделам музиче и со тебе :)

фала
чао
пријатно :back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Конечно дома...
убаво беше таму, ама не ми се седеше веќе...напор стана...изгорев за дома..
ај друг пут ке ти расправам поише, сеа да те разлистам.
бонвојаж

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Драга,

Супер, уште ова ми фалеше... Е тек сега сум тотално блокиран. Остај тоа, па и настинувам. Главава мислам дека у секој момент ќе ми падне на биро. Знаев дека не требаше да одам на протестите, али ете отидов... Иначе денов добро почна, но не знам како ќе тера, а со оглед на ситуацијава у која се наоѓам, не ветува. По се изгледа ќе гледам Пријатели all day long.

Ајде, секое добро.

:salut:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
:( и :) кога ќе се спојат, зошто мораат, не оди. Тоа е.

Многу е тапа али ај.

Не сум плачипи*ка во принцип, ама доста ми е.
Доста ми е од неправедна крива линија на животот.
А па демек нешто ќе се смени ако кукам.
Циклусот е тој.
Медс, разочарана, дефинитивно.

T

TaMчЕ

Гостин
Кајггг ај ем беек :je:
oффф топ си пројдов мУри :icon_lol:луди се мајке ми ....
ми се спие ми се плаче ..малце да помуабетам со луѓево на мсн па идам да спијам :vozbud: конечно. :)

ајт
поздрав :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom