Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I

Intex

Гостин
Драга мор,

си иам проблеми. У депресија сум, никогаш досега не сум се чуствувал така изгубено, сјебано, па дури и тажно. Не знам, се надевам ќе се средат работите, само се плашам ако и надежта ми умре. И се тоа поради твоја членка која многу ја почитувам. Дај бе не ме зафркавај. Знаеш и ти сама какво мислење иам за тебе, а сеа ја дупиш работата. Океј е, ако мислиш дека така треба да е, ќе се обидам да прифатам.

П.С. Ај нејќам имиња да спомнувам, се надевам ќе се пронајдеш во постот. :smir:

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
DK

ne mom da zaspiam a veke 4 i pol e saat... :mad: cel den sum go prelezal me ima fateno nekoja mrza i sam ne mozam da se prepoznaam.... A id utre treba da sednam da ucam, a rassean sum na site strani... :toe:

I denes se zaraziv so edna pesna i veke ne mozam da se poznaam i tuka, do vcera ne mozav da slusam edna pesna po 100 pati a vo poslednive denovi se samo nekolku pesni se vrtea...

Period e ke mi mini... Napnatost pred sesija.. Ajde ke pomini i toa si vikam... Samo najveke strav me faka za anatomia.. :tapp::uvo:

Uzivaj K... :back:

PS sorry zaborajv denes kaj vas e Bozic... Sreken Bozic na site.... :kesa::pipi:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драга ...
Да се плукнам во глупавите синуси ... кој ги измисли . Глава ме штрека цел ден . Пак инхалации ќе правам. :tapp:

Инаку сабајлево брат ми ме полуде со Чорба .. го слуша 24/7 ... не дека не го сакам ... ама ебаго ми досади .
Инаку почнав да го спремам проектот за матура ама врска немам како ќе го завршам... цацко ми е крив шо си зедов толку обемна тема .. :)
А и времево глупаво да не можи човек да излези стушено стемнето .
Живциве ми играат ... Јбг .

Се надевам дека ти се држиш добро =)
Имај пријатен ден
:back:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Кајгано...

После многу, многу, многу денови поминати конечно сум одморен, освежен и полн со енергија. Конечно го чувстувам воздухот како циркулира низ моето тело и можат 100% да се посветам на животот, одморот и работата. Само уште сонце ми фали и ќе се вратам целосно во форма каква што не сум бил одамна.

Не знам зошто ама денес решив да ве поздравам со песнава:

Не сум од Битола, убава е песната.

T

TaMчЕ

Гостин
Кајгг :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: помагајјјјјјј :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
утре идам за Св.Николе :vozbud::vozbud::vozbud: денес треба да :
1.Се видам со Никола :wub:
2.Да идам до Драчево да им соберам пари на бабичка и дедичко :pipi:
3.Да го собереме Ацко од автобуска :vozbud: :je:
4.Да идам да купувам со мајка ми ... :uvo:
и како јас сето ова да го направам за 4 саати? :vozbud::vozbud: :nesvest::nesum:
ај ај идам да праам планови морам да успеам,утре идам.. морам сите да ги видам :toe:

Поздрав! :smir:

Г

Господ

Гостин
Hey К
Како е:smir:
Кај мене ко по обичај гнило:jaj:
Пробувам да ја разбијам животнава монотонија ама не иде К тоа е.дедо боже не ме сака лош сум бил на пост сум мрсел многу.
Ама ај што он не ме сака па и никој не ме есапи мор К,шо да праам.
Денес пак на гости кај забарот да ми прави бззз и да ми каже кога ќе ме клава под нож а да и може ќе го нарачувам новото гитаруле,тоа е коа нема ништо друго у животов музиче увек исполнува.
И така ти викам кајче ајде поздравена да ми бидеш:smir:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

запрете ја Земјата, сакам да се симнам!

ќе идам кај Аватарите, и така заработија 1 миљарда :baeh:

Peace out!

T

TaMчЕ

Гостин
Кајганоо добро е ..ја откачив мајка ми...се спремив..кај баба нема да идам :( али нвм ќе имам време за Никола и Ацкоо :)
ајт идам сеа малце да се прошуњам низ дома па ќе ми те посетам пак
:back:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Кајги...
.. многу јасно дека ќе се фурам и ќе се нервирам коа утрото ти започнува со сфаќање дека некој пацов од дома ти го празнел новчаникот, ко со наркомани у криза да живеам бре... кјхфххгсјхгасјхгф‘‘!*(*(!(!*‘%!*(„‘%!*“&‘%!*&‘

чао:jaj:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Драга,

Добро бе, зашто секогаш кога си имам испланирано нешто, мора на сцена да стапат моите со некојси свои фикс идеи? :офлеле: Ај у пм... После вчерашниот одличен ден, овој денеска е тотална катастрофа. Што е најтрагично, знам дека и до вечер ќе биде ваков - за нигде! Ах бе... ај, да не те замарам со мојата негативна аура...

До следниот пат... твој М.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
знаеш ме фаќаат од време на време будалите :vozbud: сега сум ваков за пола саат онаков :uvo: сам сум дома, а кога сум сам знаеш што си правам :zlo:
инаку ти како си ми? од кога се договараме со братучеда ми да излеземе на едно кафе и ништо, а на 15 јан. си оди :nesum: истото ми се случува и со другарите. не можеме да се собереме 5 деца и да направиме еден е*ан проект :nesvest: ме фатија сега будалите извини. надвор малку се подзатопли и дечишта одма излегле, меѓу кои и мојата да не речам драга (во наводници) сестра ми пискаат ќе ги фатам и кочанки в гз ќе им пикувам на сите :uvo: ај заминав да видам дали е на мсн:wub: меже и заради неа сум ваков. ја немам видено од средата.......чао :back: вечер ќе барам да ја скинам..................................................................................................
............................................................................................................
............................................................................................................
...................................................................................
..................................................................................................
.......................................................................
.................................................................................................
...............................................................................

................... сестра ми од тепање :jaj:....:back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ихаа.
Си слушам Џез Фм, кулирам до немајкаде.
Башка, се препукав комбиниран од седмица за доручек, а сега ќе јадам селско месо по желба на родителската единица која слави 26 години брак.
Им купив кока кола, тоа сакаа.
Не е битно ништо веќе, душата ми е среќна.
И стомакот полн и радосен, најмногу, нели...

Си го купив Diamonds на Армани и сум пресреќна.
Сите сетила подмирени.
О, така е добро да леташ на ксилофон и симфониски оркестар....
Медс, на проба патем и малку мрдање газ како не би имала сто кг.
Гушкања.:back:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Ми се оди на маскенбал.
Цел ден пијам свежо цеден сок од јаболка, морков и портокали и тон вода како би се детоксифицирала малку. Де сарма, де благо деновите завршија.
Мириса цела куќа на тиква со цимет, ама ќе одолеам до утре.
Ми се гледа филм во кревет. Испреплетени.
Без веза ден.
Мозочни ќелии чкрипат. WFR не влегува во глава. Мисли летаат.
И сеа?
Ништо.
Ќе праам меурчиња во сокот со циклама сламка.
Сакам тиркизен точак, зелени чизми и нова црвена марама.
Мислам дека редно време е да го завршам и комплетирам подарокот, не?
Да.
Во сабота ќе играм блесаво во 14.00 каде и да сум. Иван4о ќе биде на пат за Женева, некој ќе е во метро, некој позади Скопјанка, некој под туш. Ќе се блесавиме сите заедно.
Јас?
Дома.
Обично.
Идејата, шашава. Мож и ќе се снимаме.
Само да не дознае Matt :)

псссттт....

T

theTinule

Гостин
Кајгано.
Нема више љубов на Земјава!
НЕМА!
Никој не ме сака :( Ќе плачам!
Утре идам у Радовиш, па ќе се вратам у недела!
Надам се на убав провод...инаку...
И така...ќе ми фалиш малкуцка...
ајде:smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Kајганче!
Лута сум, лута како црвен пипер!Лута на целиот свет, лута на себе..
Ги завршив денешните обврски, а сега ќе фати 18 и 30.Или со мене нешто не е во ред или со светов.. Знам, не сум цвеќе за мирисање, но не се ни другите, само не сакам да правам никакви споредби со кои би влегла во комплицираното..
На крај краева, ќе легнам да спијам.Сакам да спијам и да не се разбудам.. Зошто така?Хмм, зошто мака ми е, преку глава ми е.. Не дека се предавам но, стискам пауза на неопределно време.Кога ќе ми биде кејф, ќе стиснам play.
Ajт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom