Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
D

dh00|

Гостин
Драга...

пак не можам да спијам :( толку многу работи ми се мотаат во глава шо око не можам да склопам.три дена со ред е вака.
се двоумам за некои работи,да не речам, се троумам и од многу мислење почна глава да ме боли...а кажуваа дека од глава болење се умирало :) ај да не мислам јас многу, туку да си пуштам некој филм сеа за да ми помини времево шо побрзо...
него остај то шо мислам многу...почнав дури и да слушам некој неартикулирани звуци низ куќа,ама сигурно ми се причинува...па неам спиено нз колку време:gigglesmile:
него дај да те остаам тебе да раат,да не те ѓнавам со глупости пошо смачено ти е сигурно...
Кајгана: уффф уште прајш муабет:nesum:
еее зато...ај чао сеа,добра ноќ.се гледаме утре...
:salut:

едит: кајги,ужасно ми се сере али некако страв ме фаќа да одам до долу за да се олеснам...шо да прам сеа?

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга...

Скурчено ми е веќе од окезени устишта кои гракаат само наоколу и се смеат гласно и неконтролирано, се со цел да бидат што повеќе забележани. Скурчено ми е од луѓе што до вчера го немаат прошетано носот подалеку од дома, а сега се перчат со туѓи перја, благодарение на својот проќелав спонзор. Скурчено ми е од слушање туѓи проблеми, од делење на совети, од беспотрено мудрување, кој како и што треба, а "сиротите" не ни почнале да ги решаваат своите. Скурчено ми е од муабетите која на чив рипа и за колку пари. Скурчено ми е од цел ебан свет зашто индивидуално, голем процент од народот, мислат дека токму светот се врти околу нив... патетики. Толку трошење на енергија и време, се настојува да се промени цел свет, се развиваат философии, а проклето никој не се обидува себе си да се смени. Мхм заборавивме сите сме исправни и онака цел свет не чини па најлесно е да се префрли цела вина на него, голем е, ќе издржи, нема гајле !
Светот е таков каков што мене ми се чини, но не значи дека не е таков каков што тебе ти се чини. А во него човековата уникатност се учи секојдневно до крајот на животот. И сега се прашувам која е таа уникатност која јас треба да ја научам ?!
Покрај сите негативни работи, открив нешто на кое не обрнував внимание. Сфатив дека малите секојдневни поуки се причина за создавањето на големите проблеми.. а јас... јас долго време ги занемарував. Време е за промени.. ветувам.... Почнувајќи од сега.... од тоа што веќе нема да си дозволам да јадам пред пц, зашто ми отвара само непотреба работа потоа .... И знаеш.... Скурчено ми е и од тоа !!!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Продолжува да живее зомбито во мене.
Инсомнијава никако да ја снема и си се лутам на сама себе затоа што проклето неможам да заспијам!
Отидов да играм симс барем времето ќе ми помине.
Б.Б.
ТемносрцЕ :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Врага.....
Сончево времево денес не ? :tv:....отидов да се шлаам низ центар позззззззз:nesum:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мила

преубаво е кога надвор грее сонце. Убаво ми е, а не знам зошто. Насмеана сум од сабајле. Сега единствено што сакам е да шеткам надвор и да јадам сладолед ммммм:)
Aма шеткање дури после 1, сега сум со обврски, а после еден ќе ми го снема сонцето...Кај ми е сонцето...?
ах сонцето ми е на некој 100-тина килолметри од мене...далеку, далеку, далеку
ајт поззз до него
и позззз до сите манијаци на фејсбук...

папа...

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

многу си ги сакам овошките, they never let me down. :back:

башка, као го тргнав стариот аватар пак почнаа да ме бришат. не сум веќе страф и трепет. :( секси учитељица нема утецај врз машкиот дел од his highness модераторството...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Кајгуле.. од денес почнувам со факултет.. ај ке гледам со десна нога да зацапам демек ке ми пошло на арно а.. :toe: шовикаш ти на ова?
ај се надевам дека годинава ке биде добра ко за факултет па искрено се надевам дека ке положам се у свое време...:smir:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано ма, вчера една песна не ме остави да спијам
Знаеш што значи у 5 саат ко ќе заврши филмот, а претходно си имал напорен ден, да не моеш да заспиеш?
Не знам зошто, ама песнава ме исполни си позитивна енергија и не можев око да затворам до 7 и пол. Уствари знам. Спомените шо ги разбуди песнава го направија своето.
И навистина не знам како успеав да станам денес во 11 и пол наспан. Ваљда поради истата причина од која не ни можев да заспијам.
Никогаш не верував дека убавите спомени можат волку да влијаат на расположение. А уште помалку би верувал дека постои песна која може потполно да го опише она што пред неколку години ми се случуваше. Текстот е потполно идентичен на работите кои беа дел од мене. А очигледно и уште се (за што сум многу среќен) штом песната вака влијаеше на мене.

Оние кои имаат вистински пријатели со кои го поминале најпрекрасното време од животот (а денес поради одредени работи се гледаат многу ретко) нека не заборават песнава да им ја посветат на нив.:wub:

S

StereoLove

Гостин
Maла пауза беше тоа...:back:

Еве се вратив пак.Се надевам дека некому нема повторно да му сметам.
Инаку кајги дали ти има кажано некој дека имаш одлични форумџии?добро,јас знам кои се:pipi:поздрав до нив,не ги спомнивам...тие си знаат кои се.:pipi:
Ми недостига една личност.Исто така твој форумџија,хи ис соу свит:back:
A кога ми вели...ај да не кажувам.Инаку паричката во Богородица се паднала ама штета што не присуствував тогаш.Оправдани причини,не сакам да се навракам.

Едвај чекам да го видам или да пишам со него:wub::wub::wub:

Поздрав кајги

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга кајгана....откажах се од решавање задачи знаеш ли?Цеел ден па така си го прошутках по форуми.Тоа е живот....т.е ззависност...ама шо да праам...помила си ми ти од задачите мате и класната(викаме ја жути...потсека ме на тебе :vozbud: ).Остани ми поздравена :pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Уште сум тука јас.
Немој да ме мислиш во никој случај Драга планирам да не спијам наредниве 10 часа и после тоа да си заспијам човечки.Доста ми е веќе од несоницава и од многу работи што денес почнав да ги анализирам.
Не сум веќе таа што бев а на што се должи таа промена на полошо ни јас самата незнам.
Зошто почнав да станувам дел од најтешките шундови?
Зошто почнав да учествувам во ствари во кој учествуваат сите?
Буквално се осеќам како онаа реченицата Ако се фрлат сите во Вардар ќе се фрлам и јас.
Но не повеќе.Од денес па натаму ќе живеам по мои правила и не потпаѓам веќе под било кое искушение.
Ќе правам работи кои ќе ме издигнат како личност,а не работи кои само ќе ми залепат етикета иста како на сите останати.
Сакам да сум пак тоа што си бев. Со мои лични ставови,погледни кон животот и принципи.
Знам дека ќе успеам во тоа и не сакам повеќе да бидам дел од кичерајот што ме опкружува.
Не повеќе.Доста ми беше од се.
Од денес вртам нов лист а на него нема место за непотребни ствари.
Биди ми поздравена се читаме до после сигурно :smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кајгана...2 поста на една страна ама нема веза.Некако сум се у брзање.Брзам се некаде на нет се нешто ме брзат.Побрзо побрзо побрзо...во брзините на најбрзото...уффффф......КЕ ПУКНАМ .....биди со мене у тај момент....како шо си и секогаш....МАЛЕР СИ МИ МА

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Здраво
Го расипав фенот. Пак. А замисли една смешна ситуација, ливчето за гаранција ко требеше да го зеам одлучив дека во моментот е поважно да го догледам филмот. Хахах, замисли мор златна. А уш една посмешна ситуација: За мама и тато ливчето е кај мене. Хехехе. А најсмешна ситуација, паѓаш од смеење, во мене неам скршен динар за да го попрам ( имам, ако ги сметаш парите за Рибља Чорба ). И така, татко ми требит да дојт за 4 минути, па онака, реков последен поздрав да мавнам. :back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Драга,

тргнав демек да одам на тренинг и таман излегов ми се јавија откажан дека бил. Пу бе. А баш си реков ќе ја испразнам нервозава што ме фати денес, сега ќе морам да се задоволам со гледање филмови и играње Менаџер. За излегување, ладно ми е и мајка ми ми ја зела колата. Две причини да седам дома. Него, демек од денес ќе станев порано и ќе почнев матурската да ја пишувам, пиши пропало, станав во 8, се пресоблеков и пак назад во кревет. Имам време до април таму :)
Не, сериозно, од утре ќе почнам 8-|

Ти како си, добра? Те закачаат? Не? Секако дека не. (Н)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom