Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Ијам некое лошо предчувство дека убавиов период наскоро нема да биде убав.
пм.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Кајгииииииииииии бев во кино после којзнае колку време:toe: Си поминав супер. Малце ми се здрви гзов али се помина најубаво. Мада поголем дел од времето го потрошив буљајќи ја, бакнувајчи ја и гушкајќи ја НЕА:back: Ама и многу сум изморен. Станав во 10 па бев во банка да вадам трансакциона сметка. Пред мене све персони кои си немаа врсјка со Македонскиот јазик. Се убив од смеа:vozbud::vozbud: После и по факс демек да видам дали има резултати. И кога све заклучено, само една врата отворена. И влагам, немаше никој на факултетов, а од што беше темно морав да светам со блиц за да ссе движам по ходникот:vozbud: Ајт кајганооо и дам да спијам:back:

Г

Господ

Гостин
Hell oh кајги-чан.
Како е:smir:
Ти пишувам доста брзо ама тоа е морам да ти се поприкажам.
Тиња е кајги се е тиња.Секојдневните животни падови и нервози
си го направија своето,се чувствувам како да умирам.
Не памтам кога последен пати ми било вака лошо,животот
во секој можен аспект ми е катастрофа,досега не сум се осеќал вака
бедно и се прашувам која е тајната,кајги-чан како да се усреќам.
Како да дојдам до тоа што го барам.
Во заблуда сум,мислам дека е на видик но не сум сигурен дали е тоа она
вистинското,или можеби сум но некако се чувствувам како да тонам а јас не превземам ништо во врска со тоа.
Тонам во мрак,и полека се задушувам и умирам.Чекорам по работ кајги уште малку фали да се затресам и да паднам и тогаш ќе нема враќање назад.
Близу е,ја чувствувувам реата на смртта во воздухот,насекаде е околу мене
мраз студена но сепак добредојдена бидејки ќе ме ослободи.
Дали полудувам,посакувам смрт но сум кукавица и немам храброст ниту сам да го сторам тоа,чекам,како и секогаш чекам гром од ведро небо да ми ги реши проблемите.А дали ќе дочекам?
Останува да видиме во следната епизода,а сега поздрави и честитки кајги-чан.

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
DK

eve me i mene... kako si mi denes??? lleele kajgi dojde i dolgoocekuvaniot weekend... Utre ke se loka na mrtvo so "brat mi" i mnogu se radvam....:vozbud::vozbud::vozbud:

Inace treba utre da sednam da ucam...:tapp::tapp: Denes cel den se vrtev ko budala ne pouciv ic...:tapp::tapp::tapp:

Kajgi sreken sum bezkraj... Zamisli pak ke se napijam ko vol... :vozbud::vozbud::vozbud:

PS. Nevestava moja leva raka klikna po greska na pesnava... Po neznam koj pat.... pocnav da se zasakuvam vakov kakov sto sum....:pipi:

Uzivaj:back::back::back:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Драга,

Глупа ситуација која прави да ги грицкам ноктите цело време... е тоа е се со што се окупирам денеска. Таму ми е паметот цело време, не знам што да правам, збунет сум, барам решенија но не можам да ги најдам, а морам да ги најдам што поскоро. Знаеш како е, кога имаш многу работи да направиш во врска со нешто, а времето ти е прекратко? Е, баш така ми е и мене периодов. Плус додај го и тоа дека немам ни расположливи средства што би ми помогнале да си го разрешам проблемот... Хаос драга, хаос. Нејќеш да си во моја кожа, верувај. Се надевам утре ќе биде поинаква ситуацијата, и ќе тргне на добро работава...

За крај, остани ми поздравена со песнава:

Марко.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
-.-
Note to self: Не пиј кафе после 10 навечер.
Абе се превртувам јас сега и кенкам и ми дојде напамет една брилијантна идеа.
Нели би било подобро,наместо да се жалам дека имам премногу за учење и дека немам доволно време,јас екшли да почнам да учам,ама онака стварно.М, што мислиш ти?
Друга работа што сакав да ти ја кажам,Хари Потер е закон ама Рон е најдобар нели?
Ме боли глава.Who cares.
ај!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Пак ме зазори шо ќе прајш.Поздрав до едни многу драги персони кои ми го разубавија денот.:back:

Х

Ханзо

Гостин
Хејтам спиење. Хејтам интеграли. Хејтам гранични вредности. Хејтам пресметување на гранични вредности со помош на определен интеграл. Хејтам...еј, се разденува бе? Up yours, Драгунова! :луто:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

време е ... шо би рекол Синатра, start spreading the news I'm leaving today.

Се глеаме за брзо :back:

†GODLIKE†

P

PewDiePie

Гостин
Врага....
Зошто мора гејот над мене да буши од сабајле оооо се да му Е.
ццц живите комшиски у П. Туку ај полека смирено без нервози,денов гнсен ми стои уште фали да заврне,а башка што синоќа се уверив дека една особа е дрољетина тоа ме изнервира :nerv:....ај се надевам дека ќе се среди се.

M

M del Mar

Гостин
Лејди...
лошо будење утрово, овај комшијава над мене исто како и кај sasuke буши ли буши...секој месец нешто реновира :nerv: и јас страдам...чоек да не може да се наспие...
иначе завчера не да сум била нервозна...али пројде, сега ми е се рамно, не се замарам...
ајт остани поздравена јас да идам да преживувам...
чао
фала
пријатно

К

Кики.

Гостин
кајгич,
добро бе има ли ден да се наспијам ко човек?????????????
сакам да спијаааааааааааммм, а не да ја слушам стрина ми од сабајле уште како збори. (се дере ама она не се слуша себе и мисли дека збори нормално). и така.
е сега, вчера се беше ок се додека нели јас малерот не чекав 30 мин автобус за на крај да се расипе и да чекам друг. и како врв на вечерта нели нозе бе заболеа од одење инаку останатиот дел од вечерта беше СУПЕР.:smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Мислам дека го видов мацолот.

:salut:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драга Кајгииии..
Таман мислеф да искочам и глеам..врнеее:tapp:
Многу е грдо..Али после ќе излеземе, односно денс муе роденден на мојот каЗ стефф,така што идеме у ратрак ќебиде добрО!!
ај лаав јуу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom