Кајгич, пијан сум и убаво ми е ПАК. Големи насмевки со јазик со девојчиња од факс ( завршенио де) со 6 џин тоници и ондах правец у кафана кај другарчето ми ( келнер со сатенски лептир). Еуфорија ко влегов у ресторанчето/кафанчето/сексанчето - како сакаш наречи го, ( од келнерите де) и гага џинче од 99 ( 99 година ма бејб - италијански невиден џин). Поубава ствар мислам не сум пробал у живот ма Кајгич - вселенски оргазам. Ееееее да знаеш бе бејб кои ебачки муабети паднаа со нив, кои перверзни секс идеологии паѓаа на маса, кои девојчиња од град разменуваа телесни течности у собите над кафанчето - значи незнаеш. И по завршувањето на смената бевме на џинче, мислам знаеш де.Тоа знам дека го знаеш. И да ти кажам едно Кајгич - џинот ми е лепота за сва времена. Џинот ми е алвеола, џинот ми е сусам, џинот ми е замена за закажаната маструбација на интернет. Бевме после со џиновите у нас и сакани пипл на журка. Се прибирам Кајгич, комшиката ме пречека со ццццццццццццццц ( утре си на работа бе Форесте доста љубиш) и Кајгич да ти кажам дека постојам за тебе. Те сакам....