Ме бараше некој?
Што да кажам. Деновиве сум слабо прибран дома, освен кога не сум. Како денес.
Ај да почнам со тоа што е онака хит деновиве во сите градови и други помали населени места, без исклучок. На пописот ме запишаа дека сум привремен становник во станов а се запишав по религија дека сум Џедај. Мајка ми не ги криеше горките солзи дур ја правеше манџата а татко ми ме нарече антихрист и секоја вечер спијам со страв дека ќе ми прави егзорцизам. Треба да се чувствувам горд што ме стави во круг со такви познати личности како Аце наш, Наполеон и Хитлер.
Денес на факултет имав доста интригантен настан. 5 саати предавање со една пауза од 15 минути, точна на средина од нив. Најинтересно во сето тоа, беше предавањето. При такви судни маки, нашиот драг и почитуван професор, од друга катедра, од друг факултет а очигледно и други психички склоп, предаваше за КОЛЕКТИВНО САМОУБИСТВО! Фала професоре, што успеавте да ги почувствуваме маките на тие што колективно посегнале по својот живот, точно пред да го направат тој грев. Друг значаен момент е кога раскажуваше како некој секташ го сретнал на кеј и му рекол дека може за 1 недела да направи да прекине да пуши, ако се приклучи на сектата. Чудно, професорот не држеше 2 и пол саати без пауза и немаше низ знак дека има потреба од цигара...
Умре Стив Џоб. Искрено, неам ниту еден производ од Apple (а и секад прстиве ми се потиспотени па не верувам дека би издржале тие нежни, тачабилни производи во моиве раце) ама ми е криво што иде човекот кој го формираше Pixar. Кој гледа од новиве цртани - знае за што мислам.
Милан. Ах Милане. Срна, Седорф, Погребњак, Тирам, шта ми радиш човечееее!!!
Форумов онака. Еден што се мисли дека е избраниот, ми нуди сексуални услуги (плус сака да игра рол-плеј па се уфилмува дека е вработен во ментална институција) на профил ама го има утнато профилот. Ваљда и институцијата.
Тука пишувам дел кој не верувам дека многу луѓе ќе го прочитаат па еве ја користам приликата да ги поздравам сите мои фанови кои го читаат овој дел. Секс. Сеа веројатно сите ќе го прочитаат овој дел, зашто овој збор ептен фаќа на очи кога ќе го видиш во поголем текст.
Се осеќам супер периодов, оздравев конечно од настинката, на факултет сум апсолвент со надеж за завршување во рок, Фемина редакцијата сигурно би ме ставиле у омилените мажи ако ми го дознаат љубовниот живот. Само со пари сум малце краток али нема везе и така сум краток у висина.
Поздраф4е.