Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
За вечера ајварче намачкано на домашно лепче и сиренце, после цел ден поминат во движење и гладување... can it be better?
Сега седам во собата со затворен прозор, а ледените прсти ми се обвиткани околу шољата чај.
Доле од кујната доаѓа миризба од колачите што мама ги праи.
Winter is coming. :X3:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Бејб, замисли ма Раиконннннннен се враќа у циркусот . Еееее Кајгич значи колку го поштуем тој Ледњак није могуче. Леден Финец со неверојатен карактер :cuc:

К

Кики.

Гостин
Dear K,
crappy day...
Како може до толку да е зезнат денов не ми е јасно, ама почнувам да навикнувам и ке чекам трпеливо да си замине до 12.
Инаку ми студи, но тоа не е причина да не се пушти добра музика и да не се ужива малку. Така да, сега моментално се релаксирам во празна соба со прегласна музика - кој сака нека се буни, ич не ми е гајле.
Ајде поздрав d-_-b

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Драга,
Не можев да отидам денес на виноскоп, ама ќе си го направам дома. Ај наздравје!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Значи да почнам вака:
Со книгата сум од почетокот на денот!!!! А што запомнив?! НИШТО!!!! Ауу како се нервирам!! Онаа физиотерапијана ПОДОСАДНА не можеше да биде...Анатомија интересна мие како и секогаш! :Р Се надевам дека ќе ја научам ама физиотерапија..да не зборувам а уште полошо од неа е Водед во медицината и здраствено воспитание...Читаш а незнаеш што читаш, го следиш професорот а незнаеш за што ти објаснува..:!!! Се ближаат колоквиумии ме фаќа паникаа...пробувам да научам неможам живците ми попуштааат!!!

Давам се од себеее...Се трудам колку што можам повеќе.... Кафе - Цигара и се такаа , денес издржав херојски не седнав на Пц до сегаа..Се гордеам што напредувам...а и се надевам дека неделава што доаѓа дека помалку ќе се дружи ме но после 21 ќе се гледаме почесто ТИ ВЕТУВАМ!!!

За времево...Хммм...Што му фали..Баш си е супер :)
Седиш дома си кулираш слушаш на прозорецот како ти тропаат капките ти во едната рака ја држиш книгата во другата кафето...погледнуваш накај прозорецот....Го осеќаш миризот на дождот се будат спомени се исполнуваш во себе си велиш КОНЕЧНО ЕСЕН....прекрасни бои :)
Се осеќам исполнетоо поради времево уживам во него, прекрасно е за спиење..:Ах... :love:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
ДРага
Само да ти кажам дека дождливото време неверојатно позитивно влијае на мене. :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Драга
Утре пак за Скопје.
Значи чудо е колку брзо помина времето дома а уште почудно е што од двор подалеку не излегов. Па нормално нема да излезам кога цел ден врне. Дали е можно овој месец толку да е против мене? Септември убав беше до последен ден. Што ли мораше овој да дојде? Зашто не прерипна директно кај Ноември па да си славев роденден а не тука да се мачам со книги, луѓе и професори.

Ехх живот (што беше тоа?)

До скоро видување :love:

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
кислојни во желудников имам... нека !
сношти не излегов , глумев хејтер.. ама зато вечер има да си поминам најубо на цел свет !!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
кајги премногу е досадноооо,ова времево за ништо не го бива :(

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Незнам дали мислиш исто ко мене (и Аки Рахимовски), ама поглупав ден од ова неделава неможе да биде:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom