Драга,
Значи да почнам вака:
Со книгата сум од почетокот на денот!!!! А што запомнив?! НИШТО!!!! Ауу како се нервирам!! Онаа физиотерапијана ПОДОСАДНА не можеше да биде...Анатомија интересна мие како и секогаш! :Р Се надевам дека ќе ја научам ама физиотерапија..да не зборувам а уште полошо од неа е Водед во медицината и здраствено воспитание...Читаш а незнаеш што читаш, го следиш професорот а незнаеш за што ти објаснува..:!!! Се ближаат колоквиумии ме фаќа паникаа...пробувам да научам неможам живците ми попуштааат!!!
Давам се од себеее...Се трудам колку што можам повеќе.... Кафе - Цигара и се такаа , денес издржав херојски не седнав на Пц до сегаа..Се гордеам што напредувам...а и се надевам дека неделава што доаѓа дека помалку ќе се дружи ме но после 21 ќе се гледаме почесто ТИ ВЕТУВАМ!!!
За времево...Хммм...Што му фали..Баш си е супер
Седиш дома си кулираш слушаш на прозорецот како ти тропаат капките ти во едната рака ја држиш книгата во другата кафето...погледнуваш накај прозорецот....Го осеќаш миризот на дождот се будат спомени се исполнуваш во себе си велиш КОНЕЧНО ЕСЕН....прекрасни бои
Се осеќам исполнетоо поради времево уживам во него, прекрасно е за спиење..:Ах...