Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Временска прогноза за викендот:
Петок и сабота: Во вечерните часови повремено пијано, со нагли промени на промилите во крвта, влажност во грлото до 100%, притисок над нормалата.
Утринската температура ќе биде нешто над 37'C. Видливост слаба..
Прогноза за во недела: Утрински мамурлак, отежнето движење во сите правци..
Совет: Обрнете внимание на влегувањето дома.. =))

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Драга кајги..кој КУР и е неа? Доека беше на турнеа 25 000 пораки си пишавме,сеа си иде тука се понаша ко сенегалец у сибир..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.996
Драга Кајгана,
vaga25 ми го кликна 666-тиот лајк на форумов :love:
Почнав да го чувствувам телово како мое и без упсарин, и сега имам нагон за спиење :sleep:
На мејл ми стигна известување од Demotix.com дека прославата на независноста е настан кој е од клучно значење да биде проследен, заедно со годишнината од 9/11, а јас уште од Викендов фотографиите не стигнав да ги објавам на cOoLTuRa.mk
Ај, лека ноќ.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга,
Ти кажав дека ијам сопствен плеер made by the two most awesome guys in the world?
ШТО?
Не ми веруваш?!?!?!
Еве ти и доказ....

hehe

Ја чекам виолетовата верзија сеа :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Конечно денес полагав.Се измачував и цело време го преместував целото тоа спремање за испит, за нормално, на крај да учам само денот пред испит.Јебеш.Ќе видиме што сум направила.Не сакам да се надевам, ипак сум јарец, а јарците скоро секад се неутралци, особено песимисти.
Енивејс, убава вечер денес.После винцево како добро ќе ми дое чоколадоно...:rolleyes:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Ширењето на самосвеста, трансцендирањето на свеста и осветлувањето на сферата на несвесното, ќе му овозможат на човекот да ја доживее во себе целата човечност, тој ќе го доживее фактот дека е и грешник и светец и дете и возрасен, и душевно болна и душевно здрава личност, човек на минатото и човек на иднината - дека во себе го носи она што тоа би можело да биде...
Е.Ф.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени
:icon_lol:

Nikola do you agree or disagree?
- Gree професорке. :pos:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Драга кајгана,
Бесна сум и фучам како Кракатоа во моментов :mad: Се чудиш зошто? ДЕЧКО МИ!!! Тој е вториот од единствените двајца луѓе што можат да ме доведат до лудило. Но што да правам, да пукне го сакам повеќе од се' :X3:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

Како да причаш са ортаком ако знаш да је све што ти у лице каже ЛАЖ!!!!:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom