Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кајги - дај земи го малеров од мене ....полагам за 2 саата бар 3 од 5 прашњаа теорија да ми се паднат !!!!!!!!

ФАЛА !

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Драга, како да биде по мое? Што е? Зашто е така? Може ли да се врати? Да размислувам ли? Опасно ли е? Да пробам? Ај подобро не? Разочаран да не сум? Или можеби среќен? Зашто да бидам среќен? Денес пак ќе биде исто? Приметувам? Или сепак не? Слеп сум? Двосмислено ти е се? Мирисаш пржени компирчиња?

Епа и ЈАС!

S

Stef Bachatero

Гостин
Драга кајгана денеска денот почна супер.Тргнав накај викендицата рано во 7:30.Ги земавме тетка ми и тетин ми и тргнавме натаму.Ме болеа забите многу но трпев и во одреден момент во возење ме касна оса и сега ми е потечена раката.Но за среќа тетка ми другата секогаш има некои чудни лекови па ми рече да ставам кал и некако отокот минува.Ја средувавме викендицата по лошиот настан кога се ни украдоа дури и чешмите,но сепак го обновивме ставивме нов ламинат и плочки и сега изгледа супер.Се беше супер се дур од никаде тетка ми мојата омилена ме праша за дотичната и се што доби од мене беше молк и пак мислење на неа.Но како и да е животот иде напред со помислата за успехот и мојата иднина што следи со продолжување на факултетот и оформирање на мојот бизнис.Што било мое ќе си дојде не форсирам никој да биде со мене.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Драгаа еве ме и мене после 15тина дена ;)
тамам си дојдов од Хрватска гледам по вестиве Џоли пошла (n) ама среќа имам..........
инаку се си беше во најдобар ред.
си поминав навистина забавнооо и незаборавно.
запознав нови фаци.
друго не знам шо да ти кажам затоа ќе те поздравам.....пријатно

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Им викам не можам да пијам после ќе возам на GTAIV они не не...

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
вечерва плачев како мало девојче.Си го гледав конечно последниот дел од Хари Потер, си плачев за филмот, за детството, за Снејп ... и убаво ми е сега.:oops:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Синтезис на Баргала у Штип... Педерски исконско, безобразно дрско македонско до коска... Зурлата ти го пара срцето ко химен на први секс... Колку монструозно величествено така неземјено така билатерално вонвременски звучеа...

Продужив у Џез арт клуб исто у Шчип... Шајн тетовчаните со рокерски варијации...

Ми ја свиреа така комерцијално надркана али пивски елегантна песна и така за плешање со "Малдини" девојчиња ( такви знаеш со врвка на чело и грудима волонтерски изложени на струење на воздух).

Нa тивито идеше

уууу ме сјеба пивото ( првпат у живот)...

П.с Да сум некоја власт у државава низаедна би ги укинал проклетите ТРЕПКАЧИ

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Драга, знаеш што е најубаво? Кога седиш со друштво, сите прават некој муабет, а ти одиш сам на некое место каде ќе можеш да уживаш во тишината и да си ги гледаш ѕвездите и да уживаш во погледот. И погоди кој прв ќе примети дека те нема?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ДК,

Многу често велам дека Хомо Сапиенс не го бива како раса, ама мислам дека сега конечно се уверив во тоа.

Поразително е она што го дознав. Како и да е, незгодно ми се пишува.

До сега, сите оние тешки работи што не сум можел да ги решам, сум ги носел со себе, за решението да ми се појави одеднаш, како откровение. Веројатно така ќе треба и сега. Ова ќе мора да го носам. Решение моментално немам.

Во најмала рака, благодарам што ги примаш овие зборови. Човек сериозно треба да биде благодарен на овие работи, што обично се земаат здраво за готово.

Значи, ДК, поздрав до твоите администратори и до тебе.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
хехе како ни тргнаааа од синоќа до сеа- дивота:)
........а и надвор е убаво зазорувањето
сматив кафе,малку кајги ,туш и у кревет, па недела е - ќе одмарам де и онака неам нешто испланирано, освен паркот кој изгледа ќе го изоставам овој викенд:pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Поради временските услови се препорачува престој во длабоко климатизирани простории и пиење пиво. Точакот ми фаќаше на задното колце нешто кр у мр у, па го поправи мајсторот. Не се јави братучедот за тоа курсот и шемата неуспешна ми излезе малку сум или бев долу со расположение. Сега знаеш што ми треба масажа на десново стапало и малку љубов и разбирање, за масажа ќе добијам ама другиве деве работи послабо во последно време.......

S

smexy

Гостин
Вчера беше многу полезна вечер.
Не нешо собиранкава, тоа беше прилично досадно.
После тоа дремев еден добар саат у маало.
Али уште не ми се веруе дека таа личност е причина за откровениево.
Жими се.
Го сфатив филмот.Онака до крај.
Сакам да ви кажам колку ве сакам и ве поштуем сите и дека сите ми значите премногу.

Али не знам да лажам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom