Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Д о с а д н о м и е.
Знаеш едно време имаше еден паметен човек што ми викаше дека само на досадните луѓе им било досадно. Можда е у право.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Драга, малце ми е досадно денес, ама стварно само малце. Ме се шета по Скопјево.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Денес се на нерви ми оди....неможам да сфатам ЗОШТО??!!! И најмала ситница ме расплачува :/

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
^ ПМС ваљда ;)

Д.
ми е срам да ти кажам што сонував ама ај....сонував дека имам ќерка :oops: мајката не успеав да ја видам на фаца, така да појма немам која беше ама со ќерка ми цел ден си бев заедно :oops: денеска се чувстувам чудно........
на сите гледам им е досадно денеска, па такви се овие денови тапа...недела и понеделник......
уште малку и може ќе одам да повозам малку ај ча-0

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Ако мислиш дека ти треба револуција, ти треба.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Odamna vaka ne me strefila nervoza.
Pricinsko posledicno: Tatko ti isklucuva kompjuter direktno od napojuvanje, cel kompjuter ide vo shut down. Epilog- nemam Windows Office, eden zvucnik mi e riknat, milion programi mi falat, a Facebook ne me prepoznava i bara da mu pratam licna karta da se uveri deka sum jas.
Nervi iskinav so toa Fb to. Ako treba da pravam profil po milioniti pat, neka mi e so sreka. Iam ja vreme na pretek ehee.:mad:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

Tuborg - liquid soundtrack!

тоа е тоа!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
КАЈГИ , зошто ич неам среќа..секој ден 1на утакмица ме бутка..:place:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
После 2 години неиграње фудбал, се сетив зашто не играв...НЕМАМ ПОЈМА!
Како што кажа еден другар: Од 16 шута, 15 пати го утна голот, 1 го погоди Џани во глава.
Ај доста од мене, со фудбалов звучам како Марјан-Мики...

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Некој период скоро и да те игнорирав пошо немав време ни за спиење, не пак за тебе :D Али ете сега пак гледам шо ти се дешават :)
Убо ми дојде немањето време месец ипол, престанав да се замарам за све и свашта... празнење мозок на велико!
Утре одам во едно селце кај школска, ќе спијам една или две вечери, зависит од расположение. Планина, природа, чист воздух, се надевам и на ѓомлезе и такви убај, селски јадења, мх мх! Ќе и се качам на глава на другарката да готвиме и ќе се вратам згоено ко свинче. Храната тука ми го убиват апетитот, преку глава ми е од јадење житарици со јогурт/млеко наутро, а за ручек нешто набрзина зготвено колку да не се сведит се’ на салата. Јадењето (домашно зготвена храна) и спиењето (минимум 10 саати) се од рајот бејби!

Ај чао сега :Д

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Сум трчал од Капиштец до Градски за да стигнам на утакмица од работа. Некој пари да ми даваше немаше да го напраам тоа....
Сеа мртов уморен седам и си рачунам. 20 ебани дена не сум бил слободен. Утре идам платата да си ја зиам, ако дале помалце од 10к има све велешко да им..... Ко подвижна мумија се осеќам у моментов.
Ми треба одмор...
Чао
<3

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Недела - шугав, глупав ден. Од поодамна не сум имала ваков ден.
Се чуствувам толку немоќно, скршено, раздразнето, бојазливо... Се прашувам од каде ли доаѓа ова чуство, но ме фатило за гуша и не ме пушта, ме држи силно и трескавично.
На моиве раздразливи нерви денес се и смета, се и пречи па затоа и цел ден се дистанцирам од сечие присуство, да не погрешам некому, зошто човек кога е раздразлив, кога се чуствува вака шугаво може нешто да погреши, а зошто да си имаме лошо.
Во вакви моменти самотијата ме исполнува, добар другар е таа секогаш може прибежиште кај неа да се побара. Но освен неа и музикава ме исполнува...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom