Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Драга,
у пи*ку матер!
Само едно нешто сакав а очигледно ни тоа нема да ми се оствари. Веќе до ништо не ми е.

S

smexy

Гостин
Денес преку 6 саати потрошив на од прилика 10-15 центиментри кубни.
Благодарам на вниманието.

4@0!

zna4i vaka deset milion4inja brate se teska para u mojov biznis ja bi gi naprail 25 milioni a posle tie 25 ke gi dupliram 3 pati e sea od koa ke go napraam toa planiram da si kupam edna kuka u afrika i da mu pomognam na tamosnoto naslenie bi ispratil 27 cisterni so voda a so ostatokot od parite bi si kupil motor (aprilia 125cc)a so kusurot od motorot u plan mi e da si zeam eden bezzicen telefon a starata nokia 3310 da ja zamenam so 3340 e sea ra4unaj brat kao najve4 klaber mora apsolutno da poseduvam dens oprema sto se sostoi od acid wear mai4ka i isti pantaloni sareni patiki i nao4ari od eko soping koe btw e zatvoreno poradi neplateni dolgovi kako i diskotekite vo parkot tuku da ne ja zabegame rabotava moja vrlo golema zelba e da gi po4astam brakata menageri poso stvarno dobro rabotat i da mu ebam mamata pominaa 2 godini se otepavme od rabota a para nikako i na kraj so okolu 50 evra bi gi zamenil moite smrdlivi adidas 4arapi so nike original od GTC 2ri sprat pozdrav do site klaberi se gleame na zurka 4@0
mamata \m/

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end

Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes...again

Can you picture what will be
So limitless and free
Desperately in need...of some...stranger's hand
In a...desperate land

Знам дека нема никогаш да прочита...:/

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги шо прајш? како си ми? по некоја долга пауза од форум, фејсбук.....и останати глупости решив да се вратам :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Драга, знаеш често не ти пишувам ама да ти се пофалам џандари ми дојдоа наводно галама сме праеле ногу касно, ај тоа што дојдоа со Марица ама па и џандарот се престави ко Ивица, ебаго....

К

Кики.

Гостин
Draga,
denes nemase poubavo cuvstvo za mene od toa koga vnuk mi mi rece "legi teta, sakam nanam tebe" i srceto zaspa posle prikaznata za trite prasinja - dusice najmilo. Eh, Draga kako posle da ne gi sakas najmnogu na svet koga se tolku mili?
I jas idam da spijam dosta bese za denes
pozdrav:) ( sorry za latinicata )

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Кајгано може ли комшиите да скокнат една година реновирање (читај рушење и реизградба) на станот за да не станувам во 9 ????

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
драга кајгано преска во ценарот видов една русокоса како вози застава 101 леле да видеш само за малку ќе згазеше бабичка:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Драга кајагана, среќен сум денес ме има на прелиминарна листа за вториот факултет :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom