mamata \m/zna4i vaka deset milion4inja brate se teska para u mojov biznis ja bi gi naprail 25 milioni a posle tie 25 ke gi dupliram 3 pati e sea od koa ke go napraam toa planiram da si kupam edna kuka u afrika i da mu pomognam na tamosnoto naslenie bi ispratil 27 cisterni so voda a so ostatokot od parite bi si kupil motor (aprilia 125cc)a so kusurot od motorot u plan mi e da si zeam eden bezzicen telefon a starata nokia 3310 da ja zamenam so 3340 e sea ra4unaj brat kao najve4 klaber mora apsolutno da poseduvam dens oprema sto se sostoi od acid wear mai4ka i isti pantaloni sareni patiki i nao4ari od eko soping koe btw e zatvoreno poradi neplateni dolgovi kako i diskotekite vo parkot tuku da ne ja zabegame rabotava moja vrlo golema zelba e da gi po4astam brakata menageri poso stvarno dobro rabotat i da mu ebam mamata pominaa 2 godini se otepavme od rabota a para nikako i na kraj so okolu 50 evra bi gi zamenil moite smrdlivi adidas 4arapi so nike original od GTC 2ri sprat pozdrav do site klaberi se gleame na zurka 4@0