Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
23
Драга,
После 100 години пак се вратив на тебе. Мислам, од време на време читкам без да се логирам, ама одамна не сум те испочитувала. Седам дома, имам друштво на гости, од различни етнички потекла, ама супер ми е. Пиеме кафе, сокче и така. Денеска имав многу напорен ден, шетав до Карпош 100, бев во Александар Палас на некој семинар за правилен начин на исхрана, платив влезница 200 денари, и ми рекоа дека ќе има оброк. А уствари ни дадоа едно чоколадце како банџи шо беше и тоа е се. Дури ни вода не ни дадоа. После бев во Зоолошка, да си ги видам предците и другите колеги ;), за мртви гладни да се вратиме во Центар и да јадиме хамбургери од кај Чичко Стоилко, гледајќи ја Триумфалната порта и прашувајќи се како ќе ја гледаат моите внуци. Па бев до Аеродром кај една другарка на гости, се преселила во друг стан и на крај едвај едвај се довлечкав до дома. И сеа ќе пијам кафе, па ќе си легнам. И така. Поздрав од мене и имај убава ноќ.

S

smexy

Гостин
Апелирам до форумџиите да го научат значењето на зборот Трол.
Очигледно појма немате шо е ама пошо сега фенси збор го турате у секоја манџа и секој шо не ви го праи ќефот е трол.
Не сте у прао.
Глупи сте до курца.
fu

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДК

Ако секој нов ден е подарок, тој шо ми го поклони понеделник да си го земи назад... ПОД ХИТНО!

Џ.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Овај дан, ах, овај дан каква ноч ми бил... Сакам сви овде да знају какав ноч ми бил овај дан! Сум го одел, одел, одел, сум го убил од одење и пак не сум го стигнал до таму. Му викам прво со убав: елај море да седнеме, оно не, елај море! - оно пак не, па ако не чеш да седнеш да го седнеш до мене, онда седни испред мене. :eek: Абе, ако треба че го пукам бе хеј море, че го пукам, ко Аљи шта пукал. Па, ако треба наместо со куршуми јас со пуканки ќе че го пукам бре море хеј... Има да га пукнем ка пуканка! Оти поефтини се и пукат повеќе. Зашто, зашто, зашто, ето зшто!!!

И уште нешто да си знајш:

Сљатка сам ко чокоЉада, (ама не к`о туљубине, оние на кои нејкум ниту име да им спомнам, оти +3 отидов заради нив)
че ме крадеш испред врата, (клучот никогаш не го чуваме под чергиче, ниту во саксија. Чергата ја украдоа, а саксии немаме)
не че да ме спаси тата, а ни моја 9 брача. (браќа толку немам, ама може да се изнајмат, за да се долови моментот со бегање, де.)

Одамна сакав да ти кажам виц. Немав кога да седнам на нет за да ги споделиме некои работи, ама важно се` си дојде на свое место, како под конец. Ние по дома здрави, живи и секогаш весели. Ти како си? По дома како? Уште перете пари? Ако, прашакот мора да се троши. Гледам дека нема никакви промени кај тебе, до некаде ми е мило. Но, има и една работа што приметив, мора да ги промениш некои лоши навики што си ги имаш, не за мене, ниту за другите, туку за себе. Се` што правиш да си правиш за душата, знам дека не ме сфати. Нејсе, кој сфати - сфати.

Вицот:
Синот се шминка пред огледало, влегува татко му и шокирано му вика:
- Синко, па, ти си педер???
- Не бе тато, јас сум принцеза.

Патем, слушам сте биле со фамилијата до Тесалоники (со најмеко Л што може) на шоп, шоп, шопинг??? Браво! :vozbud: Хааарррссссссс, или подобро АРРРРРР. Значи, си купивте лакчиња, карминчиња, мрдавте со газињата на граница, знам дека ова последново најмногу ви се свиѓа и дека само заради тоа одите. Важно кога ќе седнете на маса со некого делкате патриотизам, ко Ѓорги Колозов што делка чачкалици.

Ајт Драга, остани ми со здравје.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Милааааа

Среќна сум ма. Будуќа адвокаткааа :P Оуу јеаа.
Толкуу јас само да ја споделам среќата со тебе реков:pipi:
Те сакам ма:love:
Ајт сега

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Spot the difference

Oops, there ain't no difference!

Тоа е кајгано. Остатокот од животот ми е сведен на родендени и алкохолизирање последнава недела.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
маче да те носам утре битола ???
јас ќе ја дудлам асистентката да ми пиши повисока на ненаучено, а ти ќе го видиш широк сокак со сите кабадаји наредени ко за претрес......
чувај ми 2 места утре во возот,

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ех мај диар... За некого пеколот е во лето, за студентите е во останатиот дел од годината... (За средношколците е у втора година).

Предсезонските подготовки почнуваат, толку беше од одморот. Пријателски утакмици неам, али имам суперкуп на 7ми, кој морам да го положам.

Wish me to break a leg... :X3:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Брм брм си дојде дома сега уште клуч фали :icon_lol:.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ВНИМАВАЈТЕ!!! СТОМАЧНИТЕ ВИРУСИ КОСАТ!!!....душава ми ја извадија у п.м. ја реков грците нападнаа......
инаку шо си правиш ти????
ја искрено зборнато меѓу нас пријателски, цел ден го одлежв :)
сега пред малку станав, се туширав, решив да те ѕирнам и слушам од надвор тато кај што ме бара да му помогнам нешто (n) ја знаеш добро познатата фраза: ЕВЕ, ИДАМ УШТЕ МИНУТА..... така ја му викам од прееска.
сега извини што морам да те напуштам ама ќе дојдам вечер ;) ај одам нели СУПЕРМЕН сум јас, сите ме бараат насекаде, ча-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom