Јас ќе зеам ќе тргнам 9 милиони на страна прво у инвестиции ти текнуе...Данок Чао
Е сеа со тие еден милион...Прво ја носам сестра ми у CareFour у грчка и сите кукли од таму и ги зиам...И зиам најубаф розев телефон и све што сака она по избор...
Мајка ми и татко ми ги праќам у изоземство (Негде Кариби) на двенеделен одмор...
Становите и куќата што ги иам ги продавам...значи негде ќе дојам у плус 300.000 евра ако не и више...
После зиам еден стан од 120 м2 у Тафталиџе,Викендица у Маврово и Охрид и Две у Грчка за издавање...
Ондак ги викам тие од Ајде Дома да ми ја уредат све тоа внатрешно (пошо сам ќе бидам дома нека ме има на тв
)----ако миљони мора да се штеди кај се може
Идам регистрирам Фирма за Компјутерска продажба и сервиси...уствари го купуем Тригер и така е напраена више...
Идам купувам простор у Центар отварам продавница у ГТЦ (две продавници,уствари три) регистрирам на име на мајка ми...
Купувам и простор и и отварам фризерски салон...Го најмуем сергеј и уште некои да работат...пак на име на мајка ми
На татко ми едно Порше Тарга и на мајка ми Мерцедесче А класа...плус еден џип X3 гратис за двајцата да идат до викендиците
А за мене...ако остане нешто од тие миљон можда ќе најдам нешто...Побитно ми е коа ќе ги глеам нив среќни