Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Ај нека се случува нешто интересно

Чао.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Убаво ми е пеперутки во стомак Мхм Мхм :)
И да морам да признаам добар фудбал беше ....:pipi:

I

indigo child

Гостин
abee, ne mi se sviriii )))) :
Ne znaes. Ne mozam edna nota da procitam ) :
Mi e tesko ) :
Kakov covek sum jasl nesto nevideno -.-
Kretenizam i renesansa. Ustvari bez renesansata, zaglaviv pred nea.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
еве ме после точно 10 дена ;)
овде ништо не се променило освен собата што ми изгеда малку поголема.
прв пат ми се случива да не фатам компјутер 10 дена, а воедно да не гледам ни ТВ.
си поминав супер ама си ми фалеше куќичево :D
одам сега да се освежам, да се одморам, па за понатака ќе видам :LOL:
ќа-0

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Сите испозаклучиле профилине чоек да сака да им пише нешто не може. Епа не ве следам, гајле ми е.

G

_Ghost_

Гостин
Драга, многумина те читаат тука. Па нека го читнат потписов.:)

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Многу си го сакам зетчето!!! :vozbud: Златце е!!! Mи купил парфемче Нина Ричи, од тоа поголемкото и едно усб. Срцка е! Си купив и Canon - че и та ра на нам дада ми рече ќе ми го прати поновото моделче со GPS :pos: Колку сте фини! :cuc: Ќе ви составам уште една листа, само една страничка, за се` што ми треба, ама она што ми треба сега, а за после здравје...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
Понекогаш кога велам ''Океј сум'' , сакам некој да ме погледне во очи,да ме прегрне и да ми рече - ''Знам дека не си'':unsure:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
e ne ne moit taka ., te pregrnuvam te gledam direkt vo okice i ti kazhuvam deka ., mnogu poveke ok ., otkolku si mislish., sry ., shto te razo4arav., pusa:D:coffee:

S

smexy

Гостин
Одамна не сум го слушал Виви-кун...шредерче...не ко мене али ипак...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Требало луѓе да се бројат, ајде чим е за него ќе одам да учам Веб дизајн :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, претходниот пат кога беше за Фотошоп анимации ескивирав ама сега нема бегање :pos::pos::pos::pos::pos:, да ме пишел другите два дена и за англиски му објаснив да не претерува имам јас и други обврски, треба кучето да го шетам, кафе да пијам дење напладне долу под шатори итн :icon_lol:.

Се сеќавам за проектот кога го работевме вака флешбек ми дојде сега :icon_lol:, кога се видовме таму сето одбрана дружина :icon_lol:, М. вика што ќе правиме овде сите кој од кој сето сметнато од бесилка (вклучувајќи не и нас :icon_lol:). Ништо ќе прчиме кур и ќе викаме ура, не ќе се замеруваме со луѓето, и така беше прчевме кур и викавме ура :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom