abee, ne mi se sviriii )))) :
Ne znaes. Ne mozam edna nota da procitam ) :
Mi e tesko ) :
Kakov covek sum jasl nesto nevideno -.-
Kretenizam i renesansa. Ustvari bez renesansata, zaglaviv pred nea.
Д.
еве ме после точно 10 дена
овде ништо не се променило освен собата што ми изгеда малку поголема.
прв пат ми се случива да не фатам компјутер 10 дена, а воедно да не гледам ни ТВ.
си поминав супер ама си ми фалеше куќичево
одам сега да се освежам, да се одморам, па за понатака ќе видам
ќа-0
Многу си го сакам зетчето!!! Златце е!!! Mи купил парфемче Нина Ричи, од тоа поголемкото и едно усб. Срцка е! Си купив и Canon - че и та ра на нам дада ми рече ќе ми го прати поновото моделче со GPS Колку сте фини! Ќе ви составам уште една листа, само една страничка, за се` што ми треба, ама она што ми треба сега, а за после здравје...
e ne ne moit taka ., te pregrnuvam te gledam direkt vo okice i ti kazhuvam deka ., mnogu poveke ok ., otkolku si mislish., sry ., shto te razo4arav., pusa
Требало луѓе да се бројат, ајде чим е за него ќе одам да учам Веб дизајн , претходниот пат кога беше за Фотошоп анимации ескивирав ама сега нема бегање , да ме пишел другите два дена и за англиски му објаснив да не претерува имам јас и други обврски, треба кучето да го шетам, кафе да пијам дење напладне долу под шатори итн .
Се сеќавам за проектот кога го работевме вака флешбек ми дојде сега , кога се видовме таму сето одбрана дружина , М. вика што ќе правиме овде сите кој од кој сето сметнато од бесилка (вклучувајќи не и нас ). Ништо ќе прчиме кур и ќе викаме ура, не ќе се замеруваме со луѓето, и така беше прчевме кур и викавме ура ....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.