Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
K

Kicky

Гостин
Жолта,
денеска пак не отидов во школо, нема ни да одам, а веќе ми станува досадно дома, сама, пред компјутер со ужаснава главоболка :(
Викендов ми е испланиран: Лежење, мирување под ќебе, примање големи дози на препишани медикаменти, чаеви и спиење. Баш супер нели? :(
И вечерва и утревечер нема да излегувам :(
Баксуз! :(

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Драга..

Вчера= Чај, цимет, торта , Дали, ЕКВ .. :vozbud:
Денес= Renoir, Nouvelle Vague, Кока кола, темперни бои, цигара .. Убав ден.. до сега..

За натамѕ.. ќе видиме:smir:

Те сака..

Насмеаната:pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Онака, кул ми е. Не знам зашо ама кул ми е.
Да го тргнам настрана фактот шо последнава недела ми е се освен кул и шо ми иде да се фрлам под кола.
Фала.
Ама битно сеа ми е кул.

Инаку, членот на кој му е роденден, ни забрани да му честитаме било каде јавно, затоа ко шо приметуваш сите му честитаат освен оние кои би требало да му се побитни у животот.веѓа
Ми се дереше зашо му честитав на фејсбук, а сеа му честитаат луѓе шо не верувам дека ги знае, а и поклонот сигурно го избришал пошо забрана си е забрана -.-:
И то, сакав овде да му честитам ама не роденден туку љубезност.
Да, му се дерам, ме изнервира.
Фала цџз.

Инаку ти беф у кино со Јован и го глеавме 2012, коа покажаа портокали се убивме од смеење, а и да ти кажам дека е ептен ептен ептеееееен јак филм, и ако некој сака да ми го изреже и да ми го поклони нема да се налутам фалафала:
:back:

И то Џес, сакав да ти кажам дека вчера си пеев цел ден „can't get you out od my head" и ми беше чудно со оглед на тоа шо..чудно бе едноставно.
Не ми текнало на личноста ехеее, а сеа некако...шо знам ја..
Ај да идам да си ја праам ја семинарската зашо позабавна е од моево дрдорње.

И од дамна ти неам пишано ваков пост.

Ајт, биди умна.:salut:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Почнав да ги качиувам и слегувам скалите неколку пати, подобро да не кажувам колку срамота ич кондиција да се немало. Го правам тоа откога ќе се стемни, зет ми ми даде предлог денски да биде да не се уплаши некој/а од мене, инаку е познато местото како дувло на манијаци, наркомани ама ништо нема тоа се само празни муабети а и помалку гужва има. А и да има манијаци јас не ги гледам тешко некој да ме манијачи мене тоа досега го немам доживеано :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
И помалку луѓе се претеруваат оттука тогаш.......
Ќе одам утре пих авантура ми вели ништо нема да работиш само оптегни се на шанк пијај пијачки и набљудувај, а бе зошто да не.....
Ај толку ...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Е добив М.
И еве ти се враќам.

Денес се чкрапавме со Марио. Резултатот е на аватар.
Мил убав есенски ден. Како мачка кога се пече на сонце на балкон.
Ми се јаде цел ден. Кравски!
Без лудилото.
Ах, сакам да летнам бе.
Жениве не знам каде се. Ѓуптинската теорија се потврди:pos2::pos2::pos2:
Сакам да водам љубов, ама нема. Крваво е.
Ајт така.
Медс:pipi:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.013
Поени од реакции
12.677
Хелоу Жута
Арна? Ние арни, на хемија се замараме. Нишо не знајме од задачиве, али нвм. Ќе научиме, коа тоаш :icon_lol:
И така, лајф гоес он, си купив телефонче, го промашив моделот, срање е, али ајде, ќе тераме некако. Глупа, знам.
Ја користам оваа приилика да ја поздравам Весна и да и кажам дека ја сакам. :pipi::back:
Ахх, серциња убај. :)
И така ти велам јас. Уште два часа, ќе издржиме.
Аиде. Поздравче :back:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Драга ...

Убаво ми е, се е убаво

Добро де речиси се, ако го исклучиме она дека вечер ќе има рано легнување и утре е работен ден ... другото е одлично.
Задоволна и исполнета после долг период. Фајнали.
Факултет иде добро, наскоро ќе бидам специјалист јее (
) :icon_lol:, 5тата година ја почнав ајт да се надеваме дека и брзо ќе заврши, на работа ми е одлично преубаво :trepka:, утре сум на свадба среќна сум ќе си се дотерам напијам и изнаиграм и заљубена сум си мх мх.:pipi:

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Драга,

Се ми е толку бесмислено..

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Хај.

Забави? Забави.
Ќе ми кажит утре класнана забави... Време е да почнам да читам лектири. И да вежбам за тестој. И да учам.
Ај друг пат.
Сеа е забавно битно, дома никој немат сама се седам си слушам кежуал музиче и си кулирам на убајов стол. (H)
Пошо одамна ти немав пишано да ти кажам. Битола убо си поминав. Неделава се изнаседав на компјутер и поспав. И сеа Охрид најубо ќе си поминам.
Само да дојт утре време за тргање и арно ќе е.
Планој за наредниве недели... ќе учам. Да, секако. Сакам да кажам ќе иам за учење, а колку ќе учам... ќе вииме.
Сама сум бе. Досадно ми е.
Досада жива. Бај Ми бар до веце ојт. Јас само на компјтуер седам.
Нашкола гомца, луди, забавни, досадни... секакви имат. Интересно е.
Ама Охрид сакам.
Дај да научам магии да прам бе...
Ак нишо друго ќе се лажам со трикој. Јас сум Фантом Ох и сега ќе ви покажам еден трик со карти.
Ми се пијат. Шубо ни беше.
Убо ќе ни е де.
Иначе си праев муабетче со вељанчо и се изнасмеавме. Приметив дек ногу појќе прам муабет сеа од тоаш, а со некој обратно. Баба сејс: животот е колце.
Утре ќе е забава бе. Ај нек дојт! Ај да си одам. Чао. :helou:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Знаеш ли ма колку е убаво да јадеш готвено јадење.Нешто што има течност и состојки поразлични од паштета/ајвар/пире/туна/билокоелеснозаприготвувањејадење.
:back:
Воа ти е оти сум весела.
Инаку станав зависна од нес :nesvest:
И си купив 2 книги мааааа
И бев ептен ама ептен хиперактивна
И да, реченицата која ми го одбележа викендот, цитирам:
О.о почна да чистиш и имаш чуства?!?!? Шо ти направи Корнети тебе, ти го испра мозокот.
Затворам цитат
Инаку, студентски живот е закон, шетање во книжари по 30 мин е закон, седење во парк е закон, 5 мин за одмор се закон.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ми се плаче, ми се рика. По незнам кој пат го замолувам Господ да ме земе.

:smir::smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ј0
ш0 !м@ ?
н!60
хахаахххахахахаах скренавНе... драга ова нервозиве ме ебат у мозок..ај ваљда ке се среди...
си ја сакам ептен ама онака ептен...
будуча лекција-:drk:
хмммммммммммммммммммммммммммммммм 0дј@v@

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Драга,
Утре да не беше работен ден, вечерва супер ќе ми беше- за жал не ми е. Да се надеваме дека утре ќе надоместам.
Зарем мораше утре да сум прва смена?
А, да не заборавам после треба да ја дочитам книгата и да ја вратам на другарка ми ама колку ќе имам време.....ќе видиме.
Ај да одам ја.....гледам 1001 ноќ почнува (да и ја се заразив).
Бај бај

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Вечер ќе пиеме вотка, и ќе играме ко лудачи по улица.
Можно е заспивање на Партизанска.
Утре сум на uchilishte.
Ако, барем ќе си плакнам очиња. -blink
Ај сеа убаво да си поминам, hare vodka, al vida итн итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom