Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

TaMчЕ

Гостин
Кајгиииииииииии ааааааааааааааааааааааааааааааа 5 информатикаааааааааааа :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :pipi:
иии то...и онаква сум цела збунка вечер е родитеската а мајка ми си се понаша со мене ко да сум првенец на генерација не прашуе за оцени...хаха ваља им е некој договор со татко ми :toe:хухуу...у секој случај има надеж за да не ме казнаат:je::je:
и тооо...ае позз
:back:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Драга,
конечно дојде денот за да си поуживам малце. уште сум у школо ама кога ќе си дојдам дома ќе ли легнам и ќе си спијам до DAWN. :vozbud: конечно корчагин ме остаи на раат :helou:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Јас само да те известам дека сум жива, добра, здрава и малку ми е здодевно сега кога нема толку учење:).
Да ти се пофалам, ја добив првата 10ка, па нека се множат:pipi:.
Животов тече а јас уживам во него, ама за баш ништо нема да ти се жалам(така бар за денес одлучив иако болката во кичмава ме убива:icon_lol: ).
Надежно, денес ќе почнам со мојата замислена активност, долго време одолговлекував:).
Го сакам сонцето, го сакам факсот, ги сакам колегите, го сакам него, а најбитно се сакам себе!

Баи!:back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драгаааа

За некое чудо денес ми е апсолутно топ ден.Ама сериозна сум ич не сум саркастична.
Да знам дека имам тон за учење и дека главата не знам кај ми е од задачи и од еден топ хартија за учење.

Знам дека ништо околу мене не е како што треба да биде ама гајле ми е
Знам дека имам премногу малце време а превише работи

И гајле ми ееее.....бар денес.За инат ќе бидам најоптимиста и најрасположена.
ТОП МИ Е!!!!!

И да ужасно ми фали сестра ми и ќе утепам некој од мука така да си знаеш

Држ нумера

П.С.Песнава на Тами ме потсети ми фали и таа а и Кате па не е феер:(
А сетсра ми ти кажав дека ми фали?
Знам дека ти кажав и пак ќе ти кажам
Е така
Чау

T

TaMчЕ

Гостин
Кајгииииииииииииии не ме казнијааа и ии и не ми викааа ааааааааааааа ми рекоа само да попрааам јејејејејеејејејејеејеје :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:pipi:
и такааа
ТЕ САКААМ КАЈГИИ! :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Те сакам, ама нив ги сакам повеќе.
Биди умна. лове:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ким,
:(
Зашто вчера глумев мрза и не можев да отидам да си го видам? Епа денес среќен роденден мамо, нема искачање вечерва.
Ја битно гости имам, ама тие ме немаат мене. Јас сум тука, со тебе, а можев да бидам со него, на топличко, гушнати да си седевме цела вечер.
Ама утре... Морам да го видам утре. Инаку не можам да дочекам до петок !
Споро ми проаѓа времето. Ми фали. Ама сега онака ептен !
Досадно ни е на двајцата, а и да дојде тој кај мене не можам да искочам.
:(
Знам само дека ќе го изнагушкам најмногу кога ќе го видам.
Го сакам, Ким. Повеќе од се.
:back:

M

M del Mar

Гостин
:cry:Драга
нема да должам многу....денов убав, моментално ме боли многу главата и ми се лошо...али ќе помине...
среќна сум....ама оваа дамкава што остана уште ме пече :place:
ајде пријатно и добра ноќ :pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Вчера многу напнат ден, тренинг, школо, роденедн, и да си ги земав косите.:icon_cool
Затоа пак денеска многу лади4 ми беше денов:)icon_lol:).Утре нема школо, се игра за куп и така.Ми преостанува добар одмор и утре се знае, да газиме.:vozbud:
Ајде биди ми поздравена и останими со здравје.:pipi:
Оваа прилика ја користам исто така да искажам љубов спрема женска ми.:love1:

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Драга, денес имав доста напорен ден. Бев по лекарско (може за 2 месеци отприлика и ја ќе станам возач) и онака супер си беше све освен што ме боцкаа а мене ми се слошува....:nesvest: :ija:ама после 15 минути ми помина....битно си одморив дома, напунив батерии за утре прва смена сум у школо :toe: и така...
бај бај

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драговеа

се простувам од тебе вечерва

Голема благодарност до:
-Симонида
-Даниела
-Леона
-Анета
-Даниел
-ИДИВИДИ
-рандом блог

за моите теми за писмена...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
еве ме и мене ! како си ми? ја сум добар ама и изнервиран оти класната наша закажа утре родителски. ај остај закажа што закажа туку ќе им се јавува на родителите утре да види дали се известени :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: њтф??/ и ај оди скриј дека имаш родителски. за оценките добро е одличен поминав ама за изостаноци :nesvest::nesvest: коса да ти се крене :toe: инаку главава ме болиии многу и забите ми се отечени устварни не забите туку непцето изгледа ми расте забче :pipi: и на школо веќе почнаа да испрашуваат за оценки на полугодие :ija::tapp: а замисли уште не се допишани за тромесечие :toe::nesum: ај одев ја да ѕирна нешто ново старо кај тебе. утре е тежок ден и на школо ( по 4 предмети оценување ) ама и на тренинг. ај да не те гњавам поќе чао :back::back:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
добро вечер кајгано
Море и овој живото чудна работа, имаш се шо сакаш, уживаш по цел ден, јадиш пиеш шо сакаш, уствари ете пример то цело средно шо сум го сонвал сега на факултет го живеам, уживам до максимум, и иди еден моменат онака во животот , кога ти станва досадно да имаш се и да уживаш толку , не сфаќам зошто и како иди тој моменат ама ете , сфатив дека колку и да имаш и се да имаш во животот и се да ти е нај совршено пак , поарен бил животот кога немаш се, кога си сонваш и се трудиш за да имаш се.
И сега уствари ме мава таков моменат да си се спуштам пак надолу и пак да си живеам таков живот кога нема се .
Многу апсудни моменти идат во овој животот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.921
Хеј кајги ме немало одамна гледам :)
Ете сум си си учев за утрешниот колоквиум:nesvest: И така не идам на факс три недели па професорите се загрижиле за мене. Знаев дека има фалам ама па до толку:icon_lol::icon_lol:
И така од утре ќе бидам поредовен ваљда:smir: Иначе растурив на претходниот колоквиум што го правев, 93 поена од вкупно 120:back: И така..... Си ја сакам женската, те сакам тебе, го сакам Вардар, мама, тато........:helou:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Здр асл Кајги

Пушењето наводно било штетно, така ме излажаа едни касапи, овај де доктори и ми рекоа ако не сум престанал да пушам ќе сум умрел од рак.

Па подобро од рак него ли од лав или тигар.

Чао кисче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom