Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Остај тоа што положив кај Пандев и зграпчив уште една 10ка македонски, денот ми беше прекрасен, преубав.Сончево, прекрасно за шетање и седење на кафе, муабети разни, гушки и бакнежи.
Ама кога ти е судено, судено ти е!
Од преубав ден, искочи катастрофа крајот!Ма каков крај, пола ден ми е отиде во аут!У к*рац веќе аман!
...
Гледаш?!
Дури и премногу сум нервозна да допишам пост!
АЈТ!

K

Kicky

Гостин
Ај гив ап. :place:Ќе се фрлам од мост, озбилно. Ќе дремам сега пред компјутер нели? Знам и ОК е! Сама сум си крива, признавам сега ќе ги сносам последиците.

А да, знај дека времињата се многу сменети.
И магионичарите не се тоа што беа. Наместо да вадат бели зајци од црна шапка сега вадат жилети од уста. БОЛНО!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ах, денов ми беше исполнет, се изнашетав, сега ми се спие, ми се плаче, ама не се предавам јас, јака сум... :plete: Океј е се. Океј, дури и премногу океј. Мене ми е мозокот поделен на 15 места, малце сум во некој сладок хаос, ама интересно ми е, сама на себе си се смеам. И така.

...дива јагода...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

интересно...интересна си...и ти и твоите членови шо ги читам ко букварче...
слушав битбокс (брат ми некој линкови ми праќаше, а другиот компјутер е карши мене) и сеа сум раппер! јо...:icon_cool
не ми се иде у сабота на собиранка, ни на журка, едно каве ај ке истераме со кајганџикана и че си ојме домче...
ми се јаде бурек...симона не ми зема...геј!
почиња и кајгана да ми е досадна...ке треба да си најдам хоби :несвест:
ајт се читаме утре..т.е. уше ке те читам ја, али ке ти пишам другпут...

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Kajganceeeee
Se mene loso mi se desava a? Ne be vikam ja me bie maler nekoj ama ne mi veruvaat drugive... kako mozese da mi go kaze toa? Me stavi u misla, padnav u depresija... dremam ovde citkaram so ima kaj tebe, probuvam da si go odvlecam vnimanieto ama jbg ne mi ide:place:I sea so da praam? So da mislam? So da mu kazam? Posle tolku vreme se pojavi, otvara stari rani i toa na toj negov nacin koj sto me osvojuva... e se mrzam sea... odam da gleam nekoe filmce kajgance pa se citkarame... ajde luv ya

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драга

Петок е (во случај да незнаеше).
Поминав два предмети, останаја уште десетина.
Малку се а?
Супер, си се вртам во место и си уживам чекајќи какви-било вести.
Месецов е срање, другиов уш поголемо дури некои и допринесоа за то, а можда и самата јас.
Преголеми очекувања.. не верувај во чуда, не постојат.
Некогаш очекувам од некој помалку отколку шо можам од друг, ама испаднало спротивното.
Фалачаопријатно.

Сеа мама кажвит за некое дете нафиксано кое летало.
Убај муабети слушам, нема шо.

А, и ми фали Емка и другине.
Ете и некоја си поента.
Ќе биди, ќе биди.. на Нова Година -.-

Чекам... :back:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Една (со бројки: 1) светла точка. И тоа виртуелна.
Мене... Ми треба помош.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
.

Втор пат денес ти пишам ама ова е итно и плус одамна ти немав пишано секако, оправдано ми е.

Го глеаш? И јас.
Се заљуби нели...? Признај! :wub:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драгаа
стиже викенд,а ја утре на Чколо :ija::ija: јеи. е*ате бељата. инаку вчера не можев да ти пишам оти ме заебаваше нешто ПЦво. сега пред малку си дојдов дома и право кај тебе:pipi: супер си поминав мада што имаше слабо луѓе. ќе прашаш зошто??? е затоа што сите пошле в дом да бираат НАЈ ТАЛЕНТ :nesvest::ija::kesa: со драга вучиќ. цело кичево заминало :nesum: ќе видиш сега таму кога ќе го даваат на ТВ ќе видиш што надор влезе :jaj: то је то. и баш вечерва така си беше потивко, поромантично :pipi: сите кај драганчо трчајте. инаку ме знаеш каков сум јас.... се нервирам за утре што ќе учиме :toe: ама нема шо да праа ај чао :back:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ој мори, се напнав денес да си легнам да поспијам преку ден, а дома не се прибрав...
Одам сеа да легнам пошо утре сум у школо.
Иднината не се сади со дрво, се сади со спиење.
Јас аир од дрвцата нема да видам, ама затоа ќе видам од сонот.
Нека му ја мислат за иднината оние после мене шо доаѓаат.
Јас си имам кислород и топ ми е:)
Себично звучи, ама фрустрациите за утрешното идење у школо (кое мора да го направам затоа што цел клас на тромесечие имаме околу 1200 изостаноци што е врв во цела гимназија) си повлекуваат така дебилно егоистични реченици:toe:
Идам да легнам...

п.с.Екстра беше на слава вечерва. Се пресмеав и сеа ќе си заспијам среќен:)
Till tomorrow... гладиус:вокревет:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга
Кога гледам постојано исти лица, секој ден, тие едноставно стануваат дел од мојот живот. А кога ќе станат дел од мојот живот, тие најчесто сакаат да ми го менуваат стилот на живеење. Се случува да останат длабоко повредени, кога нема да им го дозволам тоа. Секој си има своја перцепција за сопствената проекција на животот бе и останатите треба да сфатат дека уредувајќи ги туѓите животи, забораваат да го живеат сопствениот!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Oh blasphemy.

Среќна сум и задоволна и спокојна и скокотлива и возбудена.
Тоа на духовно ниво.
На физички аспекат, добив 6 дена раније, али боље 6 дена раније него 9 месеца касније :nesvest: Уствари бедот е што цел ден сум у стомачни агонии и цицкотресни болки и тегоби у кичма, а и колено ме врти. Па си останав дома, пошо знаеш дека петок секако ми е најглуп ден за искачање. Ама затоа сабота...! Едвај ја чекам. До утре таман ќе замрат болкиве. Викаш ќе биде интересно? Според составот на друштвото, јас тврдам ќе биде.
Да знаеш дека станав хонорарна учителка, пиши таму у тоа кај шо водиш евиденција. Платата мала, ама дечињата слатки.
Оооооооох, морам да си најдам вистинска работа.
Под „вистинска“ мислам на 8 часовна, рмбачка, келнерска или нешто такво, мизерно платена работа што ќе ми одземе од сон, пошто од социјален живот не давам ни минута. Тоа поле е многу битно да се запази, пред да останам без живот.
Дур најдам таква работа, ќе си ја цедам даде и ќе си се зезам со дечињава. Тичр ме викаат бе, сонца. :back:
Абе знам дека неам нерви со копиљаци, ама овие се арни.
На Деко му е роденден бе па за 2 дена, а неам ни средства ни идеја за поклон. Он увек се радува на облека. Ќе идам на таа варијанта.
И така, време за спиење.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сонце гледам сонце не ме грее, дупла монтка и ништо важно не е...:pop:

Одиме да се акаме низ градов.
Ми требаат пари.
Ми се јаде гаден огромен хамбургер.
Слушам њувејвои и немам памет ама ич.
Есеј, плус книга со соблазнителни и амбициозни 1276 страни а и може еден ќотек успат.
Вечер ретро и пиво. И сол макарон!
Сеа макарони ми се пријадоа.:kez:
Течам, се гмечам и се сечам. На четвртинки.
А бе...
Дај нека биде се ок. Не мора да е прекрасно. Ок да е.
Медеа.

N

NeMiRnA

Гостин
Денов тамам за тегнење како мачка на некоја клупа во парк!Тажно изгледа мојот мачорот кој спие спокојно на балкон и ужива...тажно зошто тоа не сум јас!
Демек јас имам поважни обврски!
Ноември - несладок,по пропис е тоа веќе,не за друго!
Родендени дури три,еден по друг!Еуфорични,веселки,без контрола...нешто што не е по мој вкус,негативно ми влијае на средно уво,концетрација и сон по кој тоооолку долго плачев.Ах уел,задоволство ми беше,задоволство ми беа и фино избраните подароци!

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ким,
сабајле не бев во гимназијана :муахаха: и многу очигледно дека тоа е поради моето враќање во 4 сабајле. Океј не ни планирав у сабота да одам и вака и така.
Синоќа многу убаво си поминавме :) (како може поинаку уствари).
Играв премногу исто така.
После школо-дома, од дома пак излегување вечерта. Цел ден со него :back:
По моето враќање дома успешно му ја признав на татко ми причината за моето лигаво однесување :) Му беше мило бе, добив и браво. Сега лакше се дише.
Вечер Бед Копи, а ? Ама нему не му се оди некако. Изгледа пак ќе биде латино во Хард Рок.
Или па, на крај дома ако не.
Абе знаеш дека е 21? Денес треба да се деси нешто чудно.
Знаеш дека сите што викаа дека Нова Година е далеку се каат ?
Што ќе биде и јас не знам. Тоа што го планирам сакам да го реализирам.
Сабајлево имав многу убав муабет на фб чет :) Ќе се крстам магнет отсега.
Ми пријаат такви дружби, грижа и советчиња.
Иначе го сакам најмногу.
Ајде сега ..Ме чека мафија шпагети на маса. :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom