Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Драга,

зашто оваков бран на чувста?Ај уил гоу крејзи :pipi:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Драга Кајгана, додека не сум се премислил, да ти кажам:
1. Утре ќе играм фудбал.
2. После 5 месеци.
3. Среќен сум многу!!! Рехабилитацијата ми помогна, ова е последната фаза, па после сум ко нов чоек, да ме видиш на себе немат да личам.::J:::J:::J:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
OOOOOOOO Кајгано дек си мори?!?

Ја да ти кажем, оваа вечер закон беше. Беше на роденеден кај Jordan Rudess(a.k.a Вико) и кај *sweetheart*(a.k.a нате) у сити. Е сга тој не е најглавно. Да преминемо на најглавното.

На линкот може да го погледнете моето мислење од минатата недела кт беше на роденден кај @ngie. Е тука ја како расприкажана баба си се жалим како сам се напил од една александриа и 3 пива. Не ми се веруе!

Е сга е друга приказна. За разлика од прошлиот викенд, оваа вечер испи 2 големи чаши домашна ракија(пуни) и по една чаша нормална доза коњак и виски. И дури сга се напи. Ама сга оправдано! А и музиката беше :gitara: лудница!

У диско исто како на постот погоре, Мешко, ама овајпут и не беше којзнае што у диско, ваљда затој што не стоешемо на исто место како минатиот викенд. Бтв истите песни беа, така да доаѓам до заклучок дека треба да стоимо на старото место!!!!

И како што ми се збори сга да кажем уште една разлика меѓу погоре напишаниот пост и овој што моментално се трудим да го напишем. Помина ми кичмата:aplauz:

И мора да кажем, МОРА, дека тостот што го јадем моментално, го јадем благодарение на @ngie која беше толку солидарна што се согласи да го откупим на аукција и тој по куповна цена( + кафе на мое инсистирање). Не знам како ќе успееше да заспием гладен да не беше @ngie. Фала!

Поздрав и останете ми со здравје сите!
Без восок,
Ице_Хендрикс!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
О боже. О мајко Богородица пресвета. О Алах. О Буда.

Се немам смеено вака крвнички добро одамна.
Нека го благословат сите светци дотичниот.
Се умревме, ама буквално умревме од смеа. :pos2::pos2::pos2: не се доволни ни смајлиевциве да опишат. Брука.
Драго ми е што ми е интересен животот.
Патем, си гледав џебни филмчиња во Точка и си играв со една мачурија мала внатре.
Потем, господски си изедов, сосем сама во 7мица еден комбиниран, Гревот и јас водевме љубов полни 22 минути.
А за крај, ретро жур со Спајс Грлс и смеата до бесвест, сметки со пораки, за на крај во Хавана да ни се припуштаат бесни Австралијанци и јас да доживеам катарза од смеа по 3 пат.
Алелуја за глупите луѓе, ми го прават животот подолг и посмешен.
Медс, вљубена и среќна.:salut:

I

InF3cTeD

Гостин
Кајгиииииииии драгаа златоо срце моеееее морам да ти кажам дека по подолго време АЈ ЕМ ИН ЛОВ бејби,преубаво помината вечер и сакам пак и пак и пак и пак...ајт отидов да уживам во убавиов моменат :vozbud::vozbud:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Не си ми најдрага веќе :pipi:
Ок е не се лути одма те сакам и тебе...
ама ај ем ин лов исто ко членот над мене...и прекрасно си поминав...Прекрасно...Најпрекрасно...И неможам веќе да ти кажувам...Ама сакам вака да е секој ден :pipi::back::wub::wub::wub::wub:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Драга кајги денес до овој момент не можев да се логирам зашто беше недостапна и се осетив тешко.Да не те фаќа и тебе грипот како сите?Друг пат да не ти се повтори:nenene:

N

navivacka

Гостин
Драга кајгана...

Се разбудив тешко...се плашам од нешто,јас знам од што само некој не сака да разбере...утре полагам,те молам држи ми срека.Се плашам:uvo:сакам да решам некои проблеми ама гледам незаинтересираност од друга страна,исто како да не постојам:nesum:

Ајде да те пролистам па да идам да учам.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
:biatch:
Кој викаше дека улични танчери не играле латино се излажал :)
Кој би рекол дека ќе се вратам на моите танцувачки корени. Ама он е крив ..(леле колку добро игра). Немам видено машко што го бива повеќе за секој можен вид танцување.
Синоќа бевме во Хард Рок со латино бојот и уште невлезена се ПОДАДОВ :D..на ритамот ! :vozbud: Бев и многу жедна, така да...ојде водката брзо, но сигурно.
Ја-ја-је Коко Џамбо ја-ја-је... Ун пасито па деланте Марија !! ...Livin la vida locaaaaa <3
То Сале !! :whee:
Ме врати во времето кога играв бели-денс ...И си го измиксав со латино чекори и ете шо се деси вчера со мене. Не запрев да играм, не сум изгубила ни кондиција :baeh:
Башка што со мај латино-бој бевме ко да сме се договориле да се облечеме исто, така ко еден соодветен пар.. двајцата горе бели кошули (мојата подврзана под градите), тој долу црни панталони а јас црна сукњичка онаква пуфлеста знаеш и башка ја штиклица а он јака ципела..:)
Знаеш каква појава сме биле?? Абе Ритам плус :pos2:
Не, жими се изгледавме ко некој олд профи латино-денс капл :pipi: Не да си стоиме..
Увек знае да ми ја напраи вечерта ...ете ме пак се лигавам...
Добро, не дека не бевме на хип хоп пред тоа ..:) (морав!) ..ама латиното онака не разнесе, а и ние такоџе ја разнесовме цела дискотека !
Отсега не пропуштам латино.. Не. Не го баталувам рапоФ, шо тЕ на тебе ? :)
Само би било убаво да практикувам што повеќе танци, а? Лајк олд дејс. Шо викаш Ким?
Глеаш и надимак ти даов од Климентина. Ајде ја да се послужам со јутјубов за вчерашните тракици и да извршам уште една брза џускалица..
А еве го латин бојов сеа станал, па да направиме quicky (преглед на вчерашните импресии).
:back:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Конечно успеав да го залемам сателит звучникот од ДВД-то. Ставале ставале силикон лепило тоа корејците едвај го исчистив. Кај ајвата стара уште и неисчистена, барам солна киселина низ дома нема, ајде со варикина, не бива со варикина се натурив на прсти па сега ми се иритирани дури го пишувам ова ме чешаат. Чекам тоа ајвата да крени работна температура леле лудили сум изгубил осет за лемење, ѓубре ѓубре од нејзе директно на калајот. Добро е се заврши таа работа.
Да ти пукне пукалото уште од футрола неизвадено :pos::pos::pos::pos::pos:.

M

M del Mar

Гостин
Драга....
Денеска си се наспав убаво :pipi: и скоро цел ден читуцкам за псимена....и така....
Проблеми за решавање повеќе немам, освен школо афкорс, тоа веќе не го ни класифицирам како проблем...
НЕ СЕ ЗАМАРАМ СО НИШТО И НИКОГО
Убаво ми е!:pipi:

Ајде остани во пријатно расположение а јас да пишам некој коментар редно време беше, мислам!:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска цел ден не бев прибран дома. дури сега си идам дома и да ти кажам искрено и ми недостигаше да те видам :back: сега малку треба да повторам за задутре оти утре ќе ме мрзи :nesum: ама прво да си каснам малку оти гладен ко пес сум. ај да те ѕирнам уште малку и чао тути :back:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Kaјгана

По одлична партија фудбал со најбоље екипа, конечно си дојдов при себе после напорната ноќ :wink:
Баш кога човек не очекува ќе си помине супер. И конечно да се исплати тоа што е испеана песна како "Лепша од ночи" :vozbud::salut:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Кајгано,
Уште ми важи недела за најдосаден,најмизерен и најсмотан ден во неделата.
Ќе полудам,веќе два саата пробувам да ја најдам Тренутак истине играна на гугл,али не ми оди,и и од тоа кренав раце.:ватевр:
Ми се јадат колачи со прелив од чоколадо и со вишна внатре,ми се пие кока кока и ми се гледа некој добар филм со my company али нема,така да и и од тоа кревам раце,и ај чао одам да се борам со досадата и да се тешам со никакви Domacica колачи,со глупав квиз на тв = Ba Ba Bum и со вода како единствениот пијалок што ми се наоѓа дома покрај вино,ракија и пиво.Долга реченица беше ова упм. :icon_roll
Чао 2.

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Дали секогаш кога имам многу нешта за раскажување, немам никој на мсн што би можел да ме слуша?...
аххх.. сеедно.
Битно, мислам дека си оди лошиов период.. Се ближат убави работи, се ближи декември... Ајде оди си, оди си се што е лошо !!!!
Дали е ова заљубенот?.. Можеби.
Најважно... среќна сум. Одамна не сум се чувствувала вака :) :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom