Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Драга моја кајганичка,
...Сега си ја пеглав косата..се спремам за вечер ќе идам на свирка у Хавана..моментално малку ми е досадно и си слушам музиче!:toe:
...Иначе прееска беф у Штип..Немаше ништо посебно, само добра пастрмајлија!!!:helou:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Драга Кајгана
Ај кажи и на Магде да дојде, ај тебе ќе те послуша :nesum:
Кајгана
Магде обавезно да одиш
И ја посветувам песнава

Инаку, ја почнав пак да одам во Црвен Крст, браво за мене нели. КОј сака може да дојде на состаноци, скоја сабота во 5, се наоѓа кај Карпош-основното школо, убаво е да.

Пријатно

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ич не ме принудија да излезам...ама баш ич.
Кажи и на Катерина дека ќе ја пее песнана па и последно да и е.
Е!
Се осеќам веома принудено<.<веѓа-.-:

Пријатно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се осеќам многу мрзливо денес, ова ми е од оние деновине, кога не знае човек ни што ден е, ни како е, ни зашто е... ама ако интересна сум си на сама себе, а тоа е подобро отколку да си бидам досадна сама на себе. И уствари постов го пишувам, зошто ми е језиво што си гледав 666 кај број на постови, па да си упишам една седмица. Од вторник пак на факс. Топ.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Го погледнав со мојот Арманд Асанте поглед па му објаснив дека нема врска....
Најдов тоа што барав го имало дури низ градов но сепак оставив утре да види што е како е, па да направам добра проценка.
Требаше вечерва да бидам на место на настан ама не сакам туѓ леб да јадам не сакам да земам пола од тоа што би требало да биде негово. Исто како што не сакав поради мене инвалид човек да остани без работа, тој секако ќе го избркаат ама нема да биде поради мене. Се гордеам со тоа.....
Инаку ме заебава рапидшер тражи пари у пичку мајчину само на пари да се мислело :icon_lol:. Брачкава некој наркоман ми го потплашил му снемувал телевизорот слика (бел бил во очите) па нож, шрафцигер хебла ќе извадел, и изваде го прашувам, не ми вели. Ами што туку си замислуваш болни филмови му велам мака си имал човекот тебе нож, штрафцигер :icon_lol:. И тоа :icon_lol:.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

се праам паметен и сеа за сеа добро ми иде...осамен...gotta learn how to deal with it.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Драга Кајгана,

Мојот роман продолжува со неизвесност, сепак си го живеам животот најубаво. Малку ми е мака за одредени луѓе и вчера не ми беше баш сеедно кога разбрав, али јбг живот иде даље. Идам да одмарам чаосно.
Значи пред точно 14 дена сум си го живеела животот најубаво, и да така и беше. Сега е златната средина, супер работа, супер ми е на факс да не се жалам, ама мора да не штима нешто нели? Тоа што не се разбрав со една особа убаво, ме кошташе и ќе ме кошта многу. Али се поминува така викаат хеххе па ќе видиме.

Адиос Кајгана, идам да се спремам за грлс најт :pipi:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

денов беше максимално никаков, ама вечерта ми ја разубави малоно. Три саата не се затна. Игравме оро, танго, игравме со коцки, игравме градинка, ми кажуваше приказна, абе се можно направивме. Ја обожавам. Ме изгушка како никогаш до сега. Изморена сум многу ама срцево ми е исполнето. Тоа е најбитно во моментов. Ете така. И пак ќе кажам. ЈА ОБОЖАВАМ.

T

theTinule

Гостин
Драга...

Све ме мрзи...дури и да куцам...ми треба некој зборлест што ќе ме развесели!
Тапа е...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Хелоу,
Јас сум лоша, лоша личност.
И уживам во тоа.
И ќе уживам до недоглед... Ми се може...
:pipi:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Уауау,

Ти ги читам членкиве и ме враќаат во осмо коа читав глупи тинејџерски умозатупувачки скапоплаќачки коефициентнаинтелигенцијонамалувачки списаЊа, ко Таа на пример. Драги тин-манијаци, ве сака Данка Смотанка. Таа шо 15 години по ред е средношколка. :kesa:
Негооо, субота увече, ама од треската ни Т. Се остаив вчера по клубоине и денес неам сили ни жеља да акам. Другарките се фини и не ми се скараа.
Али тапа се осеќам, неам енергија, чак што више могуче е и да се разболувам.
Да си немаш појма како те зјапаат луѓе коа у 12 саат ноќе седиш на паркинг на сред Илинденска у Це тројка со уште 4 жени, а крај секое тркало има по едно шише сковинско на точење. Унатре димница, воздух на резерви, нозе у вис, мрднеш-губиш. Секоја наредна наточена чашка у тој тесен простор е ризик да си ги исфарбаш светливе фармерки со црвено вино.
Ама така налагаат условите, јебига. Надвор е коска, а по домите не може секој ден да се збираме. Да не беше оскудација, ко луѓе ќе си пиевме у некој локал пред да влеземе у клуб.
Ама да не навлагам.
Битно денеска ќе ја читам книгана од Ацо, што по се излеа дека е глупа. Ем ќе си ги средам ноктите, а може и собата, која е у тежок креативен хаос. Ако „креативен“ значи: ко бомба да паднала.
Утре работилница, немој да се успијам. Шо па толку рано мора. После ќе бркам работи, мора да најдам некој извор на средства, каков-таков.
Вака ретроспективно, ко за колоквиумска недела, неделава слабо се прибрав дома. Додуша, 80% за у декемвриска ми ги остаија. Ебати болоњскиот систем, коа не ми даваат избор да полагам на колоквиуми.
Има точно 13.676.298 луѓе онлајн на скајп у моментов, а единствениот шо би ми бил од некаква корист сеа, не е меѓу нив.
И ич не ми е гајле шо е скоро полноќ, ќе оам сеа да си скувам пудинг, дур сум у креативно-домаќински елеменат.

M

M del Mar

Гостин
Драга
Знаеш ли колку ме мрзи да пишувам коментари на форумов :tapp: не знам што ми стана...ах..се надевам ќе се промени тоа за брзо време...
Иначе добра сум, жива сум, утре треба да учам за писмена :tapp: вечерва по една година повторно стапнав во њу ејџ, убаво беше!!!
Ајде доста ти беа информацииве
Пријатно!!!:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Кате се начука*.
Смешно беше ептен.
Закон вечер, да не отидев ќе си го свирнев...
Заклучок на вечерта е дека сакаме..многу работи..

*глеаш, не кажав на сите, само на Џес и кажав.:pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

замалце ке си пишев у друга тема...не сум ја крив што quick reply изгледа исто на сите теми
иначе...сума сумаре, интересен ден...т.е. интересен крај...си инсталирав копија на фајрфокс т.е. флок, лета чудово + интересни видеа + овошен јогурт + зајачко месо + пивце + пржена пченка + возење на полигон + днб на слушалки + мсн муабетчиња интересни + гледање женска долна облека на интернет сајтови (не сум манијак, покажував што моделчиња ме харесваат на една џенѕхга) + се` онака крајов фенси испадна...

и така.

едит: сум станал спамер...4110 постови сум начукал

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.908
Прекрасна вечер кајги :back: Иако денот ми почна со домашни нервози сепак крајот на денот ми беше тоооп:wub: Уживам кога се шеткам по кеј на Вардар и смрзнувам а истовремено уживам во љубовта, која ме прави да се осеќам како да сум го фатил господ за муда:vozbud: Ја сакам кајгиииииии :back: Ајт чаос сега:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom