Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Ааааааааааа леле душичке пресреќна сум. Мислев дека ова мое доаѓање дома и нема да биде така добро, но сега гледам дека имало нешто што ме натерало да дојдам. Ме викна да излеземе, по втор пат :kesa: Од возбуда нема да заспијам. Со душа го чекам заоѓањето на сонцето на денешниов ден и со нетрпение сакам да го видам. Ми затрепери срцето како на некоја адолесцентка.
Ајде сега чаос па ќе ти кажам што како утре :)

п.с. наааааајголем поздрав до него :back:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Леле од кога не сум пишал еј...се спремам за на пазар по разни намирници,значи ќе биде лудо и незаборавно :vozbud:,се надевам ќе стигнам за фудбалчето во 13,после малце кафенце и то е то :toe:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
4 дена одмор добро ми доаѓаат и ќе ми дојдат.Денеска денов ми е пензионерски, цел ден дома без обврски.Ама затоа утре е денот:vozbud:играме со Вардар, како ќе бидат потопени само они си знаат.:vozbud:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Шенке Колозова,
Два дена се доволни за да ти се згрози.
Мрзата е мајка на сестрата. Имам нов компјутер, го немам пипнато, на крнтијава работам, на тој нема македонска поддршка и ме мрзи да си симнам. Се` ме мрзи освен да се шетам со Аце. И така. За повеќе информации околу мрзата, контактирајте ме за недела дена кога од прилика планира да ме пушти(мрзата). Сега планирам да правам една мрзлива семинарска задача за Виктор серискиот убица. Еј, шо?
Абе интересно беше синоќа шо да ти кажам, смрзнав како еским до такси, прво на кафе сосе овие душиве, после со мачито во ирски, леле какво е најзаконско, ти пуштаат нумери што не си ги чул од дете :pipi:Денес ќе се онадувам. И во 6 ќе одам да го учам девојчето математика. Тоа комшото што не знае да собира дропки.
Приватно и државно.

П.С. Дрво насадено на петок 13ти, нема светла иднина...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
СРЕЌНА СРЕЌНА СРЕЌНА СРЕЌНА СРЕЌНАААААААААААА........Ме разбра или ?? СРЕЌНАААААААА!!!!!!:vozbud:

Одам да пијам кафица на најубавово време сооооооо :pipi: моите најјјјјјјјмили!!!!!

ТЕ САКАМ (како никогаш до сега)
Драма Куин:pipi:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Минатата вечер беше онака најтоп.Си поминавме супер и се беше супер.Денес ќе биде малце досадно зошто треба да се учи али тоа е тоа.Што се мора се мора.Како што замарам и во претходните постови,едвај чекам да дое ПОЛУГОДИЕ!!!Ги сакам највеќе.ПОЗДРАВ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.906
Хеј кајги само да те поздравам. Изнаервиран сум нешто и идам на утакмица да се оладам малку :smir: Чаос:back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Диарест.
Фантастичен ден. Онака, од убаво. Сонцево ѕвони, а јас јадам ментол бомбони!
Има пита за доручек.
Сестра ми вергла некои муабети со момакот и, а јас демек не слушам, а би ги отерала неа и нејзините адолесцентски глупости на 25 години у п.м.
Си гледав мачки на ХРТ и си мјаукав во кревет ко кретен, убаво ми беше.
Марио мој Марио, те сакам.
Сакам да полетам онака.
Во Бариста беше сосема ок.
Одам да јадам сега и да вијам како волк.
Си слушам Дјуран Дјуран и ќе се комплетирам вечер со Филм - музика, бурек и љубов.
Ајт така сеа.
Медс - ѓубренце под бирото.:pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Најдрага :pipi:
Денес се чувствувам далеку подобро од вчера...Чувствувам дека нешто ме исполнува и набрзо нешто убаво ќе ми се случи.И конечно после долго време почнаа да се појавуваат убави чувства во мене.Чувства на среќа,исполнетост,радост...и да не претерам ама можеби и љубов :kesa: Не сакам тоа да го чувствувам ама...Против тоа чувство неможеш...
И да...Те сакам бе најмногу најдрага Кајгана :back:

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Кајгичка, убава таа на дада :)

Ма досадно. Нема теми кои ме привлекуваат да дискутирам, па се испразнувам тука. Се чуствувам омалаксано. Кашлам на секои 2 секунди. Кога ми викаше старата да не јадам кикирики на слава...
Сонцето грее надвор, времето мераци а ја се борам против главоболка затворена помеѓу 4 ѕида. Хм, се борам? Ма не, чекам да ми помине. Апчињата премногу ми се грди, никогаш не успеав да се навикнам да ги пијам.
Креветот ме кани да поспијам една партија, да го убиеме заморот. Физички сигурно ќе ми помогне знам, психичкото го лечам со музика, земај микрофон и lets rock.
Потреба имам да ја видам другарка ми, да и кажам ново старо. Боже, колку е мила. :pipi:

Don't worry, до вечер ќе се расположам. За што се најблиските? :)
те сакам кајгичка <3

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
е драга ја од сабајле сум станат и работам :pipi: ама што работам..... проект за на школо:nesvest:...јако маде. туку вчера не можеше да дојде другаркава и денеска дојде ама од сабајле. и така сработивме, што сработивме и до сега бев излезен уплаќав спортска, да си ја пробам среќата и то. се видов со некои што се немав видено едно 30 години па и згора :toe: сега глава ми прска. појма немам зошто изгледа некој заб ми расте маме му еб*м. ај заминав да се напијам апче чао :back:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Хеј Кајгиии...:(
Зашто ма зашто мора да е вакаааа....:( Зашто некои едноставно неможат да разберат нешто...многу ми е тешко срцке МНОООГУУУУ. Многу ми значи и го сакам пренајвишееее ааааааааааа ќе си пукнам. Сеа ќе си се пиздам као кретенка и ќе си се лигушам и ќе си се надевам дека ќе се средат стварите...надежта последна умира нели?
...Се надевам ќе ти текне на сите наши будалштини и глупости и на тоа као секад си се смееме ко забегани коа си уличариме низ Скопјенцево наше мило убаво....педерчееее се надевам ќе го прочиташ ова некад ако случајно патот те води навака.:(:back:

N

navivacka

Гостин
Kajганоооооо

Џабе тие нервози кога никој не сфака ништо,џабе зборувам џабе се нервирам.Преку глава ми е веке,имам поважни работи...Едноставно веке не се замарам.

Одам да те пролистам:smir:

T

theTinule

Гостин
Драга моја...

многу ми е жал за се...ме боли а неможам да плачам! многу ми е тешко :(

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ако денов продужи да биде тапа ко до сеа, ќе излезам у 12 и ќе се шлаам цела вечер сама низ сфетов.
:bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:

Сите се тужни денес -.-:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom