Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се осеќам фантастично. Не знам зошто, не ме прашувај, од внатре ме тера... Замислена сум, среќна и насмеана... башка и некој сепак не изгубил сосема контакт со мене и не ме заборавил, па ми пиша на fb и тоа ме направи уште посреќна. Макар што не беше некој муабет, сепак мило ми е што останавме во контакт. Среќна сум. Џабе колку и да се обидувам да најдам нешто негативно, не можам да најдам ништо. Мојот живот моментално е токму таков каков што треба да биде.

И така.... :manikir:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Драга Кајгана..
Уште тебе да ти пишам и одам да спијам
Искрено сум многу разочарана од ПОВЕЌЕ членови на форумов. Не ги сметав за такви ама ете сум имала грешно мислење.
СИте на денешницава мислат дека ако Навиаш за некој клуб мора да ти даваат пари или да имаш секс со некој . ОМГ :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: .. Работава е ти навиваш за да ти даваат пари или да се задоволуваш со некој, не ги сваќам жими се.
И ако имаат нешо против одма нека кажат а не да вртат ко мачори одоколу.
СИ ги покажаа правите лица :toe:
Не се замарам само сакав да си пишам што имам, а кој ќе го прочита ова и што ќе искоментира не ми е гајле.
Отидов да спијам, биди ми поздравена .
Тс *

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга...
Ниедно време а јас седам тука и ти пишувам...А како да не ти кажам дека сум најсреќна и најзаљубена??? :pipi::smir: Доста е...Одвај и овоа го напишав... :kesa:
Те сакам Кајганче...Подетални информации кога ќе се разбудам оти сега сум тапа и незнам шо да ти пишам...

I

InF3cTeD

Гостин
Кајгано

Кратко и јасно ќе ти кажам дека ја сакам највеќе девојкава над мене...ама НАЈВЕЌЕ јасно?Мислам дека е јасно.Толку отидов да го фанам креветон додека не заспав на бирово

Поздрав

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
ДрАГА ..
Јас пак :)
Неможам без тебе, морам да ти кажам некои работи, има многу новости .. : )
Може да се каже дека сум заљубена ама не сеуште онака лудо . :vozbud:
Вчера бев на ракомет и си седевме заедно. Многуууу си го сакам, срцка е :)
Баш сум најсреќна што најдов некој ПАМЕТЕН по толку време ..
Сеа чекам петок или сабота за да се видиме :)
Наредна недела одиме во посета во Фискултурно со Тинна .. ии то :)
Во школо ич не ми се иде тапа е. :uvo:
Сега за сега толку, понатака повеќе.
Биди ми поздравена, се читаме вечер сега уше малце и во школо. :nesvest: :nesvest:
Ај :back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Се осеќам многу исполнето.Едвај чекам да отидам у школо, се немам видено со децата 4-5 дена, малце заебанции, мсн, ремет на некој и по дома.Поздрав до мојата соклупничка со:
Ќе има драми драга ДРАМИ, едвај чекам.:vozbud::back:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Кај и да е ќе ме банираат.Ме отиде мозоков не мсилам со пишуем.Иначе сум топ раасположен и се радуем нз зошто.Вчера беше тапа али тојето.Идам у школо поздрав.

N

navivacka

Гостин
Кајги

Денес полагам...држи ми срека,напната сум:nesum:се ми е помешано...се надевам дека се ке помине добро...на крај и да ти кажам не ми е битно дали ке положам или ке паднам,ако сака и на сите ке паднам,ич око не ми трепка...повеке ништо не ми е важно покрај се што ми се случи во последно време...

Ај одам:jaj:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

ха ... вака се осеќам :vozbud:. Не знам шо попрво да почнам да прам :).
Чудно али убо чувство, кое шо би требало да се надгради
И еве ти една песна, така убавка, од чичко Бери

†GODLIKE†

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мила...

И како шо реков кога ќе станам ќе ти пишам...
А пак истото ми се случува.Незнам шо да ти кажам драга освен дека се заљубив ПРЕМНОГУ и на ништо друго не мислам...:pipi:
Те сакам и тебе,ама него повеќе :back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
KGN, na faks sum i planirav ova vreme da odam vo biblioteka i da chitnam nehto, ama seriozno ne mozham da se skoncentriram..
Me nervira se i sekoj. Ne znam shto da pravam so sebe, samo znam deka koga sum sama sum tazhna, pa zatoa se trudam da sum opkruzhena celo vreme so eden kup lugje..
I sepak, navecher pred da zaspijam, i nasabajle pred da stanam od krevet sum tazhna i nikakva. I nitu edna shminka ili obleka, ili iskachanjata shto traat po cela nokj ne mozhat da go smenat chusvtvoto shto go nosam so mene vo tekot na celiot den.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
:baeh: Кајгано.

Лаком газ и свински грип во ек не одат заедно.
Метафора ма.
Нејсе, мене ведриот инаетлив рокенролски дух не ме напушта.
Во 7 попладне проба и муабети круцијални.
Пред тоа Мио и јас ќе се штипкаме во кола. Па што.
Утре полагам Киш и Павиќ, неам поим ништо. Пратив есеј кај професорката, веројатно ќе бидам удостоена со некој бод плус.
И да.
Време е за нова Ера.
Уф, сакам кога вака се менуваат работите. Од лошо кон подобро, секако.
Ете, од толку смеење вчера, кармата ми прдна позади грб.
Медс, ерудит без ерупција.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кајгано

... и така нишо не се дешава.
А, таман си помислив ќе имам соба со поглед на езерото.

*медитира*
*медитира*
*медитира*

И шо сеа?
Не бе,не ми е страв, само малку се плашам [лол, лол, олл]
Мразам да слушам докторски разговори и медицински сестри шо ги истураат сите фрустрации во иглана.
Време е да го запознам своето тело, јее.

Чаооо!

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Драга..

Кога човек ќе помисли дека се е во ред.. друго излегува на виделина..:tapp:

Останувам без коментар за се..:kesa: