Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Драга...

Се што побарав од една ДРАГА личност е да биде искрен,ама тој ни тоа не можеше...побарав 5 минути од неговото златно време а тој ни тоа не можеше...утре правиме 1 година од кога се познаваме и ми значи многу како другар а јас сепак не добив ништо...душо фала ти за убавите моменти,не сакав да те загубам ама ти одлучи така.Ми значеше врмето поминато со тебе,па и книшката од Милката чоколадо која се уште ја чувам од нашата средба.Ја чувам таа работа што ми ја прати на денот на гласањето.Ги чувам сите твои пораки.Сите наши разговори,и што на крај?на крај ми заврте грб кога ми беше НАЈПОТРЕБЕН.Се чуствувам празно без него.Секогаш се грижев за тебе како да ми беше брат,едвај чекав да те видам и да те прегрнам и да ти кажам дека ми значиш многу исто како да се познаваме цел живот.Не ми се веруваше дека сево ова се случи кога...Aко сакаш да сум ти понатаму другарка овде сум за тебе секогаш и знај дека сум многу срекна што те познавам.

ај кајги моментално ми е тешко.A нему не му е гајле за неговата "драга"другарка.
Што се случи со нас?има ли излез од оваа ситуација?

Ке одам да барам искрени луге кои за жал ретко постојат денес

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Д.К.

Денеска сум крвожедна,во буквална смисла.Си ги лупам усниве и кожава околу прстиве до раскрварување и не можам никако да престанам.:uvo:Дали сум нервозна? А не....можеби малку,на скала од 1 до 10 некаде 12,а нема некоја посебна причина.Најверојатно нешто потиснато,заборавено,задоцнета реакција или така насобрано од порано...како и да е,дури го пишувам ова ќе ми запре крвта па повторно ќе продолжам.

Си ја мразам косава.Не косата,фризурата ме нервира.Ете уште нешто во списокот на нешта што ме нервираат,а тој денеска е бесконечен.Така ми треба кога ја слушам мајка ми.Супер си е жената,ама нејзините совети за коса и мажи се бескорисни,а понекогаш и штетни.

Заборавив да спомнам дека сум среќна.:back: Не претерано,на скала од 1...море заеби скали.Иако е хаотично,недефинирано,рассеано,исплеткано..убаво е.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

од лева страна ми расте заб, од десна пломбата ми се срони и сега ме боли забот. Деновиве ми се никакви. Депресија? можно е.

:smir::smir:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Драга..

убав ден.. работите почнаа да си доаѓаат на свое место.. Барем така изгледа..
Се заразив со ЕКВ, Snow Patrol и Kings of leon..:pipi:

Конечно си го видов мојов гладиус и официјално да му се заблагодарам за исполнување на моите музички желби.. :back:

Те сака..

Насмеаната:back:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Хај,

I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Love it sweet misery

I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' 'cause I let you

Јас сум ГОМНО Драга Кајгана, да не се дружиш со мене. Бај.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Пак јас.
Абе Ким, што ми е ??
Од време на време станувам најлошото ѓубре кое постои. Се понашам ко деген, се нешто ми смета, се муртам, сумња убија .. :Ѕ
Не сум таква ма, има нешто што ми го расипува расположението.
Пазам да не ми го земе некоја ..се нешто на штрек сум. Немам повод да пазам толку, ама и имам, од толку пропали врски сакам и јас една асална.
Пак ќе ти кажам дека ОН е најпрекрасното суштество што го создала мадр нејчр. Енд ај ем соу фул оф шит диз дејз.
Неделава ко и претходната ќе дремам дома и ќе си легнам у 00, додека сите други се во 69 и Хард Рок. :tapp: Сакав вечер како вчерашната, ама оваа дефинитивно ќе беше многу подобра :(
ОН ќе иде. И сега му кажувам што да облече, видиш до кај стасавме?
Криво ми е многу шо ја нема да можам да одам. А ми се игра.. ауф. Шо дека играв дома, коа не е ист филингот? Башка, еден ден не сум го видела и веќе ми фали.. Ми фали бе да, ќе се пореметам.. тешко ми паѓа коа искача без мене :/
Ах, кога би знаела колку го сакам. И уствари од тоа сум пореметена.
Знаеш шо? Сега ќе седнам и шо би рекол Цаци ќе си удрам чек, ќе се преиспитам кај грешам, зашо се сменив со понашањево а он ме приметува ама ОДМА, ко да ме знае 100 год.
Како осеќа ни сама не знам.
Ким, само сакам вечер да остане читав и така и да се врати.

Замисли ме мене без него :icon_eek: :nesvest: самоутепство.
Ете така. Сега ќе си направам самоанализа и не си легнувам дур не откријам шо ми се дешава. Еве ми ги сега и советниците на фб и нема мрдање. Кај со мојов памет без пријателите ?
Ај фала шо ме ислуша. Чаопријатно. :salut:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Мајка ми е ѕвер.:vozbud:
Ептен е ѕвер.:vozbud:
Знаеш шо убав поклон ми купи?:Ц:

Пријатно.

T

theTinule

Гостин
Кајги ќе се онесвестев кога дознав дека сакале Божина да ме крстат!

Среќа што сум Христина!! И да, не се замарам со ништо веќе!

Се утепав од вежбање!Професорица утре МОРА да ме пофали! Неизбежно е тоа! xD

И така...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Се знае, недела најглуп ден, најдосаден и се.Ме очекува тешка недела, мора да се собере сили да се преживее па после идеме лади4 до Мај.Нема друго што да должам, нека ми е со среќа утре.
И да, ја сакам.:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.909
Кајги идам ја да си залегнам утре треба рано да се стане :smir:
Денес денов супер. Иако требаше да учам книга не фатив. Таман да почнам снема струја во Пржино и немаше услови за учење:baeh: И така се собравме дружината и му удривме одлична шетња, заебанции и малку боење на ѕидови не иде без тоа особено кога никој неможе да те забележи :vozbud: Уживам да шетам кога нема струја, кога е темно и кога е тивко :pipi: Ајде доста тупев идам во кревет. Чаос:back:

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Ej срцка ....
Вчера качив температура. Ужасно ми е.
Скурчено ми е од апчиња, сирупи и чаеви на секој пола саат.
Знаеш ли од кога се немам разболено? Можеби 5 години. Имунитет братче. И сега оддеднаш, како гром од ведро небо... :toe:
Oh, i so wanna get back to my normal life.
Среќа покрај мене имам интересна книга, зачитувам..тепам досада. Поарно отколку да лежам постојано на кревет ко болен Дојчин.

Фала ти на дружбата кајги. :back:

N

navivacka

Гостин
Kajги...

Ке ти кажам пак нешто.

Се чуствувам тешко без едно дете...Ми помогна многу,внесе светлина во мојот живот за брзо време но сега е пак темнина.А зошто?ниту јас не знам...што ли се случи.Сакав се да решам,ама видов незаинтересираност.Само да знае колку ми е потребен,дека без него сум најосамена,но штом тој така одлучи нека биде така.Ми се скрши срцето по незнам кој пат.

Кајги мааааааааааа:(

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Драга.
Уште се смеам.
А бре не е можно ова.
Стомачни ќе направам, а тоа му штети на мојот буцкаст имиџ.:baeh:
Ми дојде Мио домче и се гушкавме уз Мекдоналдс и љубов.
Ах, имал гребаница на газот, и кога му плеснав клоца онака, врисна како :pipi:. Но ако. Сакам кога е така беспомошен, мил станува стопати повеќе.
Си слушам Дидо и немам абер да ја фатам Вирџинија Волкот.
Патем, ми се свиѓа на Шакира - Волчица и денес цел ден правев АУУУ на рипит ради песната.
Моиве плешаат бриџ у Козле. Даде е со Воки и стопосто нешто исправаат криви Дрини.
Со Сандра заклучивме дека ваквото случајно смеење на нечија сметка, што сам ни ја приредил е подобро од било кој сеир надворешен.
ИлиМка веројатно се опоравува од шоковите :)
Нате јаде благо.
Јас сум среќна и толку се смеам на сево ова што од будалаштија ќе си ги изедам прстите на нозете.
Леле колку ми беше потребно ова. Аааау. Запишано ќе е во аналите на мојата бескрајна меморија.
За секој случај, да се најде кога ќе ни падне нешто тешко.
Ах...
Не, не можам да престанам да се кикотам. Дури не можам ни да објаснам како што треба зошто се смеам.
Причината е дури и бизарна, но ах... И Хармс згора на се го читам.
Ќе си полудам од што е повторлива цела ситуација во глава кај мене.
:pos2::pos2::pos2:
Медс, инфицирана од смеа.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Поздрав Кајг.
Ме фатила некоа амнестија,ни знам кој сум ја,ни шо е држава и локална самоуправа.........ахх не,друго ми беше зборот
Книга не пипнав деноиве,кецои еден куп за поправање,али има време ај :pos:
уствари зборот ми беше,Ја сакам бе кајги,највише(жеМската у тајтл)
позз до неа:back:
ааа да,и поздрав и до Мариоооо и така

Поздрав уше еднаш,од цела Кромид екипа:helou:
:pop::tapp::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom