Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Да се сложни луѓево против правиот немезис како што се сложни против својата семка , Македонија ќе биде некој вид утопија за разлика од ова денес :toe:

Тоа е нашето проклетство , илјадници години наназад , традиција што секаде и секогаш се почитува , затоа ќе не ебе кој стигне ...

T

TaMчЕ

Гостин
Лееееееееееееееееи кајгиииии јако бешеее вечерва! хахахаххаааха
сакаам секоја вечер да биде ваква!
те сакам мва
:salut:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секој нареден ден, имам се поголема желба да се претворам во степски волк. Луѓево се... не знам. Негативизам, негативизам и само негативизам. И исмевање само за да они се почувствуваат добро.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
е драга
знам дека ме немаше ама еве сум сега тука :pipi:
на свадбата најубаво си поминав, дефинитивно оваа е најубавата свадба досега што сум бил. многу беше весело и замисли дури мене ме натераа да заиграм.
вчера, после свадбата, цел ден спиев па после бев в село, а денеска цело попладне не бев дома и дури сега си влегувам :pipi:

ај сега ќе одам да видам што има по ТВ, утре ќе ти кажувам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Something is missing. Puzzles puzzles puzzles.
Утре упис. Ми е гајле. Ми се моча а ме мрзи да станам.
Ме мрзи и да си легнам а утре треа од сабајле да идам за упис ко шо реков.
И ти викам ќе се упишувам утре.
Упис упис упис упис упис упис. Сите за упис праат муабет више не знам кај да се обратам! ВИШЕ ПУКНАВ!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кајги,денеска денот,wooooooooooooooooooow:)
Со другар со точаци го свртевме цело Ченто,и се утепавме од киксови кажување и смеење:) најјако било денес
Сеа па отварам Општи муабети,и глеам тема ВАЖНООООООО!! (си викам ај да ѕирнам,можда на некој му треба крв ова она,пари за операција,па да донираме нешо)
НЕ БРЕ БРАТЕ,цурата сакала у спот да игра,па ние сме требале да се регистрираме негде:) хаха офф мори мајко некоја гаден дилер ја заеба младинава,све некој безвезе дроги им дава,и така!!
ај да не те замарам мн ја,одмарај си:)
кисче најгоwемко

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, сите утре се упишуваат. Само ја у среда :jaj:

Се осеќам ко да градам цела куќа. Уствари, не една, три... Три куќи.

Како и да е, I need a drink. And I think I'm going to have one right now.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

... Денес, `ко и по обичај, си станав рано, ама дека немам топ треба да дремам вака :( Денес пак ќе правиме добро дело, топло е времево. Денес пак ќе бидеме корисни. Туку ееееј, Драга, Дргага... ај нема врска само ќе се поздравиме со момциве Македонци со песната подолу и ќе си кажеме по некој виц, знаеш за кого :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Ги поднесов документите за упис и тоа САМА. Ме разочараа многу другари од генерација за кои мислев дека се малку поспособни али тоа ти е!
Од секое дрво не бидува шупелка.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Решив
Ќе бидам куча посо кајнд оф персон.

Што ќе ми се грижи и мажи, кога само коса ми паѓа од нив.
(ова дури и го сонував)

Ултра инспирација имам периодов. Ќе да е од константната потрага по спокојство.
Не сакам да го видам, патем, никогаш повеќе.
Не е потребен.
Кеј, работничка сум.
Онаква, што превртува очи.
И пишувам песни, плус. И музика направив пред некој ден, можно е да снимаме со Тањ...
Чувај ме, небо, зошто сум конфузна како цртеж на двегодишник.
Ама искрена.

Медс, без медс, ок.

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
DEar,
дали ти имам кажано дека мразам да одам на забнооо?? Епа мразам
плус у чет Ск треба да одам на жешково ке пукнаааааааам
и сите ме нервират ај нека си дојде mommy оти со маживе дома ке пукнам 2 недели се по мене се вика
заклучок--> тешко е да си домакинкааа

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ветив дека нема да кажувам мои мислења за да ја подобрам интелектуално дискусијата па така и ќе продолжам.
Иначе најбоље сум си. Еве си гледам листа на луѓе шо ги знам и за мене си иам најбоље мислење. Коа се трудам да си правам најдобро за мене и мислам дека го заслужувам тоа - мора да сум најдобар. Плус никад неможам да си се оговарам зад грб. Се е тука пред мене. Фино. Ајде сеа гитла.

Г

Господ

Гостин
Диар,ја у принцип сум фин дечко...
Иначе,дадов дукументето,удрив и тапија,чекам ред за гибаници...резултатите де.
Иначе,мини кајгана собиранка у електро :)
И диар....
никогаш да не прошеташ.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Кајгана.
Секој од нешто си пати. Некој од љубомора,некој од слабоча,некој од дебелоча,некој од заб,некој од глава,некој од бубрег,некој од камен во жучка,а јас од поткожен нокт на десната рака на средниот прст. Толку сум го изгрицкала што сеа ќе бидам феномен и сеа ќе имам по два нокта,еден нормален и еден што излага од страна кај живецот. Кул,многу.
Иначе сум влезена во креативни денови. Обично кога имам пмс не ме интересира ништо друго освен јадење,пиење и спиење,али овојпат нешто стварно чудно ми се случува. Добив идеја,толку генијална,исто како да сум добила седмица на лото. Совршено.
И жити се,по незнам кој пат сонувам како имам вошки,сите што ги прашав за превод на сонот,викаат дека тоа се пари што треба да ги добијам,али очигледно тие пари никако да стигнат до мене. Пак ќе бидам банкрот неколку дена,исто многу кул.
А сеа чао,има добар филм на а1. Кул за тепање досада.
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom