Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Исфрустрираните и изгорените треба малку да ги остават на мира среќните или оние кои се во потрага по среќа на мир.
Оние кои преку ноќ облекле кондури нека се запрашаат колку скапи им биле до вчера опинците.
Изневерувачите нека не се чудат што некој брише под со нив во сегашно време,некогаш и самите го правеле тоа.
Препишувачите нека не се чудат што им е тешко да укапираат....се не се препишува во животот.
Сите кои изневериле долгогодишно пријателство нека се навикнат на своите удобни папучи зашто ќе им требаат по дома.
Оние кои никогаш не сакале нека престанат да не убедуваат дека љубов не постои.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано... Црногорско крајбрежје е убаво, хрватско исто, ама нема поубаво од собава моја и од крајбрежјето на туш-кабината дома...
Претходниве 15 дена ме исполнуваа, ама врв ми беше враќањето дома. Се чувствувам одморен, сигурен и презадоволен.

Ме чека сега малку напорен период низ августов, а за од септември муабет да не правиме. Но, за тоа - потоа.

Уживај со песнава и релаксирај се на времево.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јо драга
Тони и Марко шетаат во паркот
седнаа на трева за да бидат малце хардкор
се продадовте али не се купуе
дали сфати како звучи, римуван стих!

Изглеа иам покачен рапоглобин во крвта.
Сабајле јадев гола праска (не squirt-на овој пат) со кафе.
Не ме протера, не. (A)
трошам трансфер не од шо сакам, од шо морам
се осеќам ко моите коа ќе ми речеа “ае бе дојади уше едно залче имаш, да не се фрла“

T

theTinule

Гостин
Gleash? I so ovaa Ajshe treba da se raspravame.....
Епа треба. А оваја Седеф минатото лето од дрво не се симињала, а сеа за дечковци плачнува.
ИдиЈот!
Ај дај ми аспирин, ијам главобоља од вино -.-
Лажам бе, сеа на ручек се начукав со мама и бачо.
Пак лажам. Не се начукав, пивнав 2 чаши -.-
Треа да возам послем, угорницата у аЈродром нема да ја искачам, бобо ќе ме влече, ај, нека е со добро...
Овој Шефкет па! Се заљубил у таа Ферхунде ејрфбнваегбс
Ај идам кафе да си стаам мња мња

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
цел ден не сум дома прибран. еве сега само што влегов и капнат сум за спиење :nesvest:
утре, исто како и задутре, (здравје) пак по цел ден нема да бидам дома.
едвај ти пишувам, како само ми се спие. пак прееска почна и да врне, абе тамам времево само за спиење.

ај да те разгледам и одам малку да се освежам под туш, може ќе се расоам.
ча-0

п.с, мачето им се викало мики маус

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Драга Кајгана, преку к*р ми дојде да читам и слушам маабете од виидо "Џабе си личен/на коо немаш срце" или "Не гледи убавината, туку карактеро" и преку к*р ми се сите шо викат така. И га користам таа прилика да им кажам да одат да се гонат у пичку матер! :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Кајгана,

Сон за мир. Тоа мора да е опасно да се сонува, зашто на крајот се будиш. Ново ми е, а тоа па тоа... Многу раскрсници, размисли, распади, тапа мака во желудникот и една запршка од краставица, може апла добро да ти дојде. Ќе читам сега некаква книга, ќе се мачам и понатаму да ги држам очите отворени.
Да пишуваш со пенкало, може да биде добро за да провериш дали уште имаш ракопис.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Каква другарка си имам алал да ми е...
Ми се разбистри денес главава, се опаметив! Не смеам да дозволувам минливи ствари да ме деконцентрираат! Тоа никако не смеам да си го дозволам! Знам што сакам! Знам како можам да го добијам тоа што го сакам! Знам кого сакам вечер да сонувам! Тоа е најбитно!!!
Го видов брат му, не го видов тој што треба али ок и тоа е нешто :) Добро е!
happy_bee.jpg

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.549
Драга Кајгана,денес времето ме изнервира до даска.Се спремав за излегување и ете ти го времиштево заврна,почна да грми,да дува како ненормално

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга Кајгана,
На моите глупости им нема крај.
Не се чуди ако завршам во болница, со скршена глава.

И да, животот е прекрасен.

S

smart ass

Гостин
По ѓаволите ќе треба да бидам утре и затоа морам да спијам....ај може ќе снимам нешто од пеколот!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Викаат на пола лето сме биле. Интересно. Полулетово до сеа ми презентира некои работи. Некое килце плус, пари минус и неколку паметни работи. Сеа ке ви зборам за килата. Лажам. За паметните работи ке биде.

Ignorance is bliss. Селективно. Што не ми е по ќар во мојот живот, од сеа ми е ставено на игнор. Колку помалце знам, на пример за економските проблеми на Камбоџа, толку помалце ке се нервирам и слични модерни болести. Мајмунската работа, ке каже некој, но едноставно аутомаханички ке го прикажам. Ако нема електроника колата, тогаш нема што ти се расипе електрониката. Аш, не постои.

Купувај а не продавај. Не зборам за продавање на крушки, френки, карпуси и слични земјоделски производи туку за нешто по ендемично на нашиот пазар - паметот. Каде што немаш битно оценување на твојот памет, таму си слушаш и не кажуваш ништо. Зашто да им даваш на другите знаење плус кога можеш со слушање да научиш нешто ново од нив и само ти да си се апдејтираш а другите да не го знаат твојот дел од апдејтот. Форумов некако не ми изгледа за битен за продавање. Нема индекс. Ниту девица како награда.

Ти си најбитен само на себе. Освен ако не си анти Вардариште борец. Или пак имаш деца. А јас мразам кучиња и користам кондом. А мразам и деца. Мразам и киви али тоа е тотално различна камила. Што и да правиш, пак ти си резултатот битен во параграфот. Затоа што сите луѓе мислат вака, скоро, тогаш не очекувај другите да мислат за тебе како нешто the most divine причина за нивниот живот. Време да го земеш својот живот во своите раце и да се бориш самиот во ова море од настани и моменти кои го креираат животот.

Некој ке каже, абе ептен си научил летово. Да ве потсетам, летово е на половина. А битното се учи кога ти е најтешко. Ке дојде време на нова ептен јака болест со медиумски епопеи па ке научам уште повеќе. А и така факсов ми е за политика...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom