Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Оу мај дарлин : )))
Тудеј ис мај лаки деј упс.,.. си го ебав ноктот. тОа е, ќе ми го поправаат пак коа сум ја неспретно копиле
Ме пука адреналин ко тинејџерка пред полуматура
хухухух
ајт

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Заслужен одмор од утре! Се гледаме за 10-тина дена кајгано!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,

фајнли ет хоум. Се изморив, се изнашетав, видов еден, а можда и два купа луѓе. Ајт така :salut:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ќе кажам само: ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Уба,

ти неам пишано месец и пол, па упо ај си реков.

Три пати од тоаш косава си ја шишав сама и сеа ми е пола од тогашната должина и никој не ми ја бендисвит.
Бевме Радожда и сакавме ебевме, сакавме времето ич не го биваше и ни лаеше чоро куче на секое поминвење и тинејџерскиот петел кукурикаше во 4 поручек (место да го искључет снуз му стегаја).
Денес бев на Пиво Фест и се наглеав мажиња, сељанки, ветрушки, крејзи ин лав и едно шесгодишно дете во ваква поза \m/ на Слаткар на рамо кај татка му. Тивок аплауз за нив двајца.

Сакам да одам Битола и Преспа зш никој не ојт таму, да се вратит Ани зш страв ми е да спијам сама во собана и Дими да оздравит пошо е мало нони со затнато носко. Нони. :)
Фарисаним за Енка и попраф за сите. Аривидерчи.

И датумов да не го заборам: 16 април. И 18 август. ќќќ

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Кеј кеј

тоа беше романтично, мораш да признаеш :)
шубава вечер :pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга
was it too much?
but it felt so awesome!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ќе идам да волонтирам у сиропиталиште у Уганда и никој не мисли дека тоа е добра идеја. Meh. Дури ни ја не мислам дека тоа е добра идеја.

У меѓувреме се прашувам кај заглавив со животецов и зошто босилек не делува против комарци. А за само 1299 денари на 6 месечни рати можам да си набавам сет кујнски препарати со гратис цедалка и после да си ги напикам таму од кај што искачаат непријатни гасови.

Све е наопачки ова лето, дури и времето. Ако зимоска не се сончаме топлес на градска плажа не знам како другачие би се доловил балансот.

Behold, пошо есенва спрема нешто заебано. Го знам ја ова затишје пред бура какви гомнарии носи.
Ми фали сестринско гомце што ми живееше у соба до пред месец дена.

Сакам у Охрид, ми фалат љубовните расправии со дивите таксисти. :wub:
Тој мене: 150 од автобуска до Тим маркет.
Јас него: Но драги, ниту 50 не ќе фати.
Тој мене: Толку е сеа ко ти велам.
Јас него: Пушти го таксиметарот или ќе ти раскинам.

И не го пушти. Компромис не беше изнајден. И се разделивме. Без солзи и драма.
Знам јас, пак ќе му се вратам, мамето негово лоповско.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Место сеа да си уживкав у Херцег и Београд, ја овде уште чекам да му го дадат пасошот на братучедот!
Инаку, вчера вечер се вратив од Охрид, по трет пут бев :) и пројдов супер!
И сеа чекам да видим дали ќе го му дадат денеска, или пак ќе треба да чекамо до Вторник, али како и да е важно ја ќе идем :) а когај тоа е најмал проблем.
Ајт..идам да те зрнам и ќе идем у село.
Мва!:back:

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
dear,
Погоди кој е најлооош??? никој др освен јас...
јас сега откажав се cause (mommy say so) мн трошоци сум правела и т н
да океј откажувам ама не личи во 12 вечер да откажеш а тргнуваш утре во 8 .. неее
јас самата нема да си простам што излезе дека лажам.. се чувствувам worst of the worsts..
depression....

T

TaMчЕ

Гостин
Драга
Ги мразам апчињава иииииу какви се кисели гадни големи иуууууу..Али ипак добро е чуството..се чуствувам онака среќно затоа што денес не сум во школо :je: (на забар) :je: па преку глава веќе секој денн со уста зината еееее! Ајде до четврток ќе одморам па после пак :( Њаааа
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom