Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Wow каква нок...каква возбудлива нок,каква свадба...каква веселба,секоја чест...Толку беше весело што и келнерите почнаа да играт.:pos:Изгледаа толку слатко!
Ме трогнаа зборовите кои ги цитираа пред да излезат младенците!Професорот кој ми предаваше по Македонски беше закон.:zver:
Имаше дури и танчерки од стилот на Жаде...а машките женети и неженети запалени ко да не виделе женско.:pos:
На крајот ми отекоа нозете и прво што направив кога стигнав дома ги фрлив штиклите.Едноставно не сум за тоа...

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Драга,

вчера си дојдов од одмор и си поминав НАЈУБАВО! :))

малку времето се расипа на 2-3 дена али ништо, уште поубаво си поминавме за тоа време :))))

инаку што е поврзано од форумот, имавме мала кајгана собиранка во Jazz & Blues и беше екстра :))

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
I was hiding in a lime tree..

Имам нова шолја за кафе од фин порцелан.
Пишува: "Beautiful home. Latte. For pure and simple living."
Yup. Баш така.
Носам фустан од стар скапоцен лен со народни мотиви. Од носија на баба. Го прекроив за да ме гушка.
За еден месец ќе треба да го растурам новиот ѕид со обетки и да го преселам во Скопје.
Партизанска ми фали, липите и еден мил.
Не сакам, ама кој ме праша.
Сакам јога во Гоа со Говиндас и Рада, ама кој ме праша.
И окенски воздух сакам. Ме гуши овој овде.
Треба да одам до факултет и да бидам фина со службеникот без кој не само факултетот ами и светот би бил поубав.
Ми се оди на изложба.
Имам испит во август.
И исончана кожа имам и помала задница. Ама јадев пица зеленчукова во 23.00 на големо задоволство на мајка и тате.
Сакам празни улици и празен град после дожд. Да ги слушнам дрвјата и камењата.
И лепливи образи од лубеница.
Модрицата на колено уште не ми е помината.
Одам да читам. Ветровито е и има убава светлина.
До некој следен пат.
Тоа е се!

M

M del Mar

Гостин
Ај ем бек лејди...ама сакам назад
:vozbud::vozbud::vozbud:
Најубаво си поминав !!!
Само една замерка....понеуслужни луѓе од охриѓани нема...гадови повеќето од нив...
Неколку саати сум во Скопјево и досадно ми е, али утре за празников ќе шетнеме некаде :)
Поздрав

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Ех Драга ајм ин лаффф :wub::wub::love2:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

Дали знаеш колку ми е најубаво кога повеќето мои сограѓани ќе решат дека им здосадило Скопје, па ми го оставаат цело, празно, само за мене?

Отидов да искористам празна Ленинова. Поздрав.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Што народ ќе беше ова бе ?
Страшно :(

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, денес на Џену и е роденден за прв пат оваа година. Невообичаена случка е така да му биде на некој роденден и затоа морав да те известам за овој календарски феномен. Се прашувам, згрешиле ли тетките кога се родила па запишале две дати на раѓање, или сепак Џену не е она што се претставува? о.О
Ќе се задржам на она второто... А кога веќе се задржувам на тоа, да си кажам дека ми е страв :ija:

Meanwhile, идам да видам шо филмови се наоѓаат низ компјутер.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска пак цел ден не бев дома прибран. супер си поминав освен што бев извисен и сето тоа заради еден коњ:uvo:. се правев дека не ми е гајле ама повеќе не можев да издржам и почнав да реагирам ама се беше за џабе.
туку ај како е да е, добро си поминав. утре исто цел ден не сум дома. одам малку да попливам, само не знам дели ќе одиме на базен или охрид :toe:
како и да е.
одам сега да се одморам малку и да манам еден туш

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
kajgi .... stvarno, se prashuvam i se chudam - ne znam kako se spravuvash so GOSTIVE katadnevno- ne mozhesh li i TOA nekako da go sredish???? se e OK - saaaaaamo ushte toa fali-
mnogu ma gooooooosti - I SE NEPOZNATI- nit znaesh koj e nit-shto bara ovde.....
aj, so nas DOMASHIVE - gore-dolu ti e lesno -mada i nie te opteretuvame so se i seshto- ama kaj tebe povekje gosti otkolku domashive

Aj, ako me razbra i dokolku si u mozhnost - NAPRAJ neshto
pozdrav:smir:

T

theTinule

Гостин
Само нека смее некој нека ме праша уше еднаш шо има посебно у Incubus, па шо ми се омилен бенд !!!
Необразувани ЕДНИ! Си седам дома си го симињам S.C.I.E.N.C.E. пошто само тај ми фале, и ск чу комплетирам колекцију :)
Неам искочено измеџу нормални луџе (овие дома не ги сметај) едно 3 дена...
Кој ве врти :) Си уЖиФкаМмМмМ! Пwекwасно ми е! -.- добро. готово. нема више.
Шо друго? Аааа, да! Нису нормални!
Да разгледаме...Стефи е у Скопје, требаше вчера на кафе да ми дое, али уместо тоа, отишла со Dove, кизнае кај! Сеа утре...ќе ја средам! Оваа другава у Охрид, таа другата исто, овој исто у Охрид, таа едната у Грчка, третава у Турска...ПРИБЕРЕТЕ СЕ ЛУЃЕ!
Тоа.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
конечно се прибрав. Се опремив со се‘ што ми треба за утре и се надевам супер ќе си пројдам. Може и боичка ќе фатам ако не заврне :) Друго нема ништо посебно, видов дека низ град поставиле нови лежеќи полицајци кои можеби го оштетуваат автото со дрмањето, али бар помагаат во отстранување на целулит. И такој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom