Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Треба да станам у 6, полагам у 9, а ја уште тука ц ц ц
Ај бегам
лав јааааааааа

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Сакаш ти,еклери,тулумби,баклави........... е многу сакаш -.-

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Тепаше Мексикоооооооооооооооооооооооооооооооооо:vozbud::vozbud::vozbud:
Прв пат бев во парк летово и се изнаправив глупости за цела година :icon_mrgr
Прекрасно помината ноќ, зачинета со победата на Мексико, и бакнежот што си го добив за последниот свиреж (плус иљадници други за текот на натпреварот), али овој на завршетокот ми беше како шлаг на вечерта :icon_mrgr
Заљубен сум веќе 7 месеци и 11 дена :) Иначе утре полагам и во 8 треба да бидам на факс :pos: Ќе бидам во јака форма се гледа....
Иначе преварата за која ти кажував пред некој ден ми успеа делумно, стигнав до седмица со поени за деветка или осмица, но се отарасив од предмет кој мислам дека доказите неможев да ги научам ни во следните сто години...
Ајде само уште едно усно и еден предмет вцо септември и исчистена и втора година плус просек минимум 8.3 :icon_mrgr
Ај ќе залегнам сега...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Драга...
Премногу ми се спие за да го кажам тоа што сакам да го кажам, ама познавајќи се себе и својата незадржлива желба да ги остварувам своите желби и идеи веднаш, во моментот кога ќе се изродат, знам дека ќе го избуткам и ова до крај.

Прво, почнува да ми се допаѓа навлаката која се создава околу мене. Мислам дека ќе ја задржам. Подобро изгледа од мене, подобро звучи, можеби не толку содржински колку што естетски и што е најважно, подобро е прифатена и сфатена од околината. И не, не е лицемерие. Тоа е единствениот можен компромис помеѓу тоа да бидам целосно несфатена, или уште полошо, погрешно сфатена и апсолутна хипокризија. Плус, полесна е за одржување и надоградување. Мислам дека неа ќе ја праќам да комуницира со светот место мене. Јас ќе останам овде и со личности кои ме познаваат мене подобро од нејзе.

Другата работа што сакав да ти ја кажам е дека сите имаат да кажат нешто дури и тогаш кога немаат. Денес сите имаат две усти а само половина уво. Се повеќе има писатели, новинари, се повеќе луѓе што раскажуваат а се помалку од оние кои читаат а да не зборувам пак за оние кои слушаат, ама вистински а не само потврдно климање со главата и чекање на прва прилика за да ја отворат устата. И така во морето на приказни кои личат една на друга, се повеќе се губи вредноста на кажаното, или се потешко е таа да се пронајде. И секое следно нешто што ќе го прочита личи на претходното, како да се сценарија за некој клише филм на кој откако ќе го видиш почетокот веднаш ја знаеш содржината и крајот.

Драга, ме уби жешково. Одам да си ги ставам нозете во фрижидерот за длабоко.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Знаеш дека било тешко да седиш по цели денови дома? Ме болат нозеве од недвижење. Мамицата!
И така јас ти викам по цели денови дома се досадувам. И си фатив женска. Иаме мали проблеми, ме вара со уште милиони други али барем ми е при рака кога и да ми текне. Се вика www.redtube.com. Има милион финти за да ме задоволи и доаѓа во која било боја. Плус носи и другарки со неа. Само се плашам од многу заедничко време да не почне да ми иде поспоро животот со неа. Ма што ја ебам, онаа www.youjizz.com ми дудлаше пред некој ден на еден банер.

Иначе примети нешто? А, да. Фалат 2 збора - досадно и топло. (и не се важи, сврзник е) Сакам да сум сврзник. Нема да ме бројат а ке спојувам работи. Нешто како кука или пак како баба ми, стројничката во село. Фраерка била.

Животот е лесен. Само што ние му ставаме камења во џебовите. Ајт пријатно.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Шо да ти кажам,Фил Колинс се кажа место мене:

I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
I've been waiting for this moment all my life, oh Lord
Can you feel it coming in the air tonight, oh Lord, oh Lord

Обично не грешам,веројатно ни овој пат.
Ова е состојба на психоделија,зачинета со реална закана и излез низ глувчешка дупка.
Дал можам да учествувам во создавањето на нов правец во животот и да си наштеловам правец без надворешни услови да ме кочат.Изгледа мало морген а?

And I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
I've been waiting for this moment all my life, oh Lord
I can feel it in the air tonight, oh Lord, oh Lord
And I've been waiting for this moment all my life, oh Lord, oh Lord

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Сакав извештај да напишам за денешниов ден, ама си викам, ај да одам да спијам дур не се предомислила судбината...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Знаеш што се дешава кога ќе се спои сесија и ПМС? Е боље ти е да не знаеш.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
Драга незнам што не е во ред со датумот....добро лажам знам :) како и да е ти си прва што и ја кажувам оваа вест Am Officially In NEW Relashionship на иста дата само...

П.С

одам да ги гледам Лејкерси малце спиење и WOOOOOOORK WOOOOORK

П.П.С :)
ПОСЕБНО СРЕЌЕН

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Досадно ми е жими све :toe:
Само да те поздравам.
ајт <3

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга кајгана,
Ова ми е еден од првите постови, и се надевам дека добро ќе се вклопам тука и добро ќе се согласуваме.
И да, ветувам пред сите, дека од сега ќе јадам помалку благо.

Поздрав. :love3:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Sleepless nights turn into sleepless days and I turn into a zombie. -.-

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

јас станав рано, ама ќути не кажувај. Денес 4 години. Језиво е кога ќе се сетам, ама и смешно. и таке!

U

UniqueGirl

Гостин
Е да тибам.
Или ја ќе ујебам или кој.
Нек ми се угоде карантинов.
Све споебав, све. :salut:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

:vozbud: Качување на Водно до крстот... NOT :nenene: Капнавме ма, јазикот ми се влече по земја у п.м. кој ме тераше бреееее, а вечер на свадба, ќе биде лудо. Идам да си докупам некои работи, сега си имам мои пари, можам раат да си ги трошам :vozbud:

Поздравче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom