Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Ееееее значи кога ќе ми тргнем тргнато е! Ме нервира само што иде ден добро ден за никаде, пресреќна сум почнувам подготовки за кондиционен, МЕРАЦИ!!!! Едвај чекам да дојде јули да им покажеме што сме научиле :pos2: Многу сум хепи ма! ПРЕМНОГУУУУ! Патем и убави парички пак ставивме у касичка, ова веќе ми се допаѓа :vozbud:

Ајт сега поздрав

П.С. УШТЕ ДОБРИ ВЕСТИ, ИМАМ УШТЕ ПАРИ У КАСИЧКА :vozbud: ееееееех што ми е мерак што цел одмор ќе си го платам сама, додуша и ќе ми останат уште, ама ќеиф ми е што нема да се циганчам за пари, не дека некогаш ми направиле проблем ама поубаво е вака. ОВА ЌЕ БИДЕ ПРЕКРАСНО ЛЕТО!!!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, преку глава од ендоплазматични ретикулуми, криптички обоености, хипоталамус, стимулација на синтеза на хормони и остали биолошки НЕПОТРЕБНИ срања... Преку глава и од мислата што ли ќе се падне утре на тестот?
Како можат да бидат така неспособни и да ни речат да си ја учиме цела книга а да се користиме со прирачници (заб.прев. книгите од прва, втора и трета година)?

Се осеќам спремно и неспремно истовремено... И ама воопшто не ми е гајле. Не сакам да кажам... Ама не само што ќе кажам туку и ќе нагласам... И двојка ми е доста... Само да помине утрешниот ден... И да почнам да уживам во летото.

Одам сега некое време воздух да ме фати надвор. Да си ги прочистам алвеолите и да им овозможам материјал на митохондриите. Не за друго, ќе ми треба успешна спирализација на хромозомите кога ќе сакам да имам деца. Па да почнам уште од сега да си се чувам.

So long!!!

G

GoddessOfRock

Гостин
Драга Кајгано,

Имам сибирски самојед! Најубавото куче на планетава! Се вика Барон... братучеда ми ми го подари... Утре треба да стигне од Скопје, сега сум растрчана да му најдам место каде да го сместам. Во кукичката на Ајакс ке е најверојатно, просторна е , а и друштво ке има( повремено).

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
При таква ситуација во просек би се прилкучил природниот аларм добро сега можеш да паничиш, ама не јас, се пререјадов тешко ми е лошо ми е, ама добро е. Мојот глич како преголем предизвик за мене ми ги има подигнато стандардот за страв до степен каде што скоро немам страв од ништо, го сметав за проклетство од него скоро секој би се ужаснал од страв. Ама не е проклетство покрај сета мистична литература филозофија и останати нешта што прочитани а што научени, вечерва овде мојот глич го имам прифатено како дел од мене кој што ги подигнува моите стандарди на храброст, предизвикувајќи ме на најдлабокиот страв за кога дојде и кога ќе дојде време се во споредба со него изгледа минорно, затоа нема страв. Но тука е мојот глич и има причина за тоа како и за се околу мене, толку многу го предизвикував што веќе не го чувствувам како нешто страно наметнато туку како дел од мене што и е........

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Драга
Спалната ќе ја преместам во туш кабината.

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Најдрага,

ми фали највеќе на цел свет !!!

*бебчеее :(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

У дилема сум.

Уствари не бе,не сум.

У трилема сум -.-

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
дик
па и не беше толку глупав денов. е сега вистина со глупави луѓе бев излезен ама во ред. прво не можевме празно место да најдеме никаде :tapp: два пати вртевме и конечно трета среќа најдовме едни кај што стануваа ги начекавме. после не знаеа што да земат т.е. што да порачаат ( јас си знаев:pipi:) па настана збрка и ај ок помина некако и тоа. после се сретнав со братучеда ми (не прва братучеда) со која здраво не рековме. како и да е помина, ај у п.м. пред тоа си поминав убаво, со убави и добри луѓе т.е. со мои луѓе :pipi: лол забегав

хај ча-0. само уште малку ќе ти поседам и ќе одам да гледам филм4и4 :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
k.

She thinks? Why doesn’t she know? I wonder.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.168
Поени од реакции
25.886
И додека во локалната кафана баш во моментот оди во живо Поздрави је поздрави од Мирослав Илич, јас се одјавувам за вечерва со традиционалното паркирање на мојот задник пред ТВ сетот нешто што ни Интернетот не успеа да го надмине барем не кај мене. ММЕ зошто ми го укинаа Дискавери и нивните ќерки телевизии. Доволно ми беше Дискавери Ворлд 10 минути црно-бел документарец за инвазијта на Хитлер негде во Ел Аламејн и тоа гласот на нараторот па да паднам во кома инстантно. Башка и ми фали тој змијарот Остин Стивенс мајчица му негова ги фаќаше змиите како да се хот дог од 60 сантима за 60 денари што на времето ми беа основна синдикалска исхрана во Златно јајце и Пинк Пантер во Охрид. Што да правиш преку ноќ си трошел пари во Планет и Арена а преку ден си го бушел увото во златара негде кај чинарот, како алтернатива на бунтовничкото фарбање коса плава оти за тоа ти треба веспа а башка ќе те избркаат од дома. Каков Интернет тогаш беше 100 денари саат време на корзо во таа зградата, па тука лажни никови па зафрканции. Се работеше до сутра луѓе имаше нон-стоп Ориѓаните нормално се статика во градежно инжинерство пре Грците ќе ни дадат 12-ка на Евровизија отоколку тие да се сменат. Преку ден Градиште, Мадиште и Лагадин, со крофни за ручек, какви барови, какви шанкови каков бутур. Тогаш се знаеше ако не си во Арена тогаш си во Планет а ако сакаш со големите тестиси да се дружиш одиш во Наполеон ако не ти мавнат 2 заушки претходно. Сега сфаќате ли колку напињате на темава? Сфаќате ли дека никој не дава е.ење од 2%. И сфаќате ли што год и да пишете само у тиквата мислите дека ви олеснило. Проблемот пак си останува, кецот не сте го поправиле, Александра од тројката и надаље се мува со Петко дур вие мастурбирате на неа итн итн. Де бре мајката утре вие ќе треба да сте академски граѓани и да ја водите државата или гастербајтерлукот кој како ќе му се погоди. А до тогаш ова е виртуела а вие уште го тупите. 97% нема да го прочитаат овој пост чисто за да ја потврдам статистиакта. Нека се јави тој што не го прочитал баш да видам дали е така. Добра ноќ.

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Драга...
Сакам да го видам пак.... сакам да ми покаже дека и он има потреба од мене како што јас имам потреба за него :(
Не е фер ова... не иде вака!

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Денес е нов убав ден, 20 степени и сончево, прекрасно за работа :wink:.

Сам сум во канцеларија, колешка ми е на пат а ме чекаат филмчиња за едитирање еден куп. Вчера направив 7 ама денес ми останаа најтешките, по 5 леери на филм и безброј неупотребливи цртежи, ќе има многу Фотошоп работа :).

Неделава беше добра едино ми е криво што морав да се откажам од Словачка а пак ме викаа и ми се одеше. Не се престојува во замок секој ден...Ама морав да бирам меѓу пари и пријателство и јас го одбрав второто. Дел од мене го сакаше првото ама ќе требаше да извисам личност што ми значи а тоа не би бил јас :wink:.

Вчера ме извисе таксито и така трчајќи да фатам воз ми застанува една кола и ми вика типот „влегувај ќе те однесам“. Јас во чудо му викам фала и што така ми застанавте? Он се смее и вика: „Те гледам трчаш а секогаш кога можам помагам“. Ме замисли бајаги пошто веќе се откажав од помош, најчесто ми се удирало од глава. Ми вика: „Животот ќе ти врати на друг начин кога најмалку се надеваш“. Можеби е во право, којзнае...

Минатиот месец беше многу тежок, најтежок во мојот живот.Сепак едно сватив, кога си на вистинска мака си најчесто сам а ако некој ти понуди помош цени ја и не ја заборавај, пошто кога ти е фино сите ти се пријатели ама кога не ти оди најдобро или имаш приватни проблеми сите бегаат или не ги интересира. Сепак секогаш некој ќе те изненади позитивно а некој негативно но најчесто ќе ти помогнат личности на кои воопшто не си се надевал...Во таква ситуација гледаш на кого навистина му значиш а кој те дружел само од забава...

Како и да е започнува нова фаза со нови искуства и нови предизвици на сите полиња :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom