Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Размислувам на два јазици,
живеам низ временски зони.
Ќе ме нема, for a while, дур средам импресии и се спуштам на земјата и се соочам со секојдневните проблеми кои ќе ја тргнат мојата мутава тупа блажена насмевка. А потоа... Потоа, ќе чекам нешто друго, па пак нешто друго, и ќе си најдам занимација. До наредното лето, кога главната занимација директно со чартер лет ќе ми пристигне тука.

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Пајпрво ќе вриснам ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА сите станаа, а ја се осеќам како да шепнав. Нека стануваат, ќе си вриснам уште еднаш ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА еј ми одмина малку :smir:
I Пауза - Туширање
Измив дел од неубавите мисли, признавам малку ми олесни.
II Пауза - Цигара на тераса
Ми се задимиа мислите, спротивата ме натера да вратам спомени. Мислите пак се тука.
Го чекам утрешниот ден..............ќе биде ли според зацртаното ?

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Прекрасна свадба! Многу ги сакам дечкиве, прекрасна невеста, младоженецот ептен мил, а сватовите хммммммм не ги видов :pos2: се изнаиграв. Ја слушав свилан конац ууууууууууууууууф ЈА ЗНАМ СВИЛАН КОНАЦ НА ПАМЕТ! :pos: што не ми кажа бе дека била ептен позната песна?! Да си ја научев од дома, не вака на свадба. Преморена сум!!!

Драга, лесен сон!!!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Значи вака беше..пред 5 години требаше да стаам фиксна али ја нејќев, преговарав и се изборив за мобилна. Си се радував што си се радував и сеа ете ти го! Добро бееееее 18 годишна крава со фиксна па кај го има тоа!?!?!?!?! :uvo:Лелееее кај ќе идам на факултет со протеза леле леле кукууууууууууу црна јас! Колку бев глупа значи наместо на времето, у основно да си ја стаев сеа ќе беше се` ок аааах :music5::music5:
Башка две операции на забите ме чекаат..:raz:.МАШАЛАААААА :music5::(
Денов за нигде ми беше.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Сите некои фраери .. фраерки .. ау шо да ти причам. :toe:
Ќе ми пукне филм кај и да е .. осеќам :toe:

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
дарлинг,
Сите зборат за тоа колку е убав дождот, за тоа колку е досадно/јако светското, за пиво, нервоза, жешко, испити, ти реков-ми рече.......мене ми е мака и ме има фатено апатија...а ако го слушам чичко ти Албер Ками... то ти е fucked up shit. Сега забележав дека сакам точки......е такви исти :) Ко ќе ја фатам стипендијата еден ден- во 2 саати има да ја нема......ај се контролирам некако, нека стојат за "црне дане". А денов беше сосема о.к.
Добро утро:back:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Сеа пред малце се прибрав дома,уште под импресии од вечерва.
Оддамна вака добро не сум прошол (како овака секој ден не слави некој роденден :tv: )
Али ај да не јадам многу гомна идам да каснам нешо друго па да си легнам,време е да се спие
Ајт

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Се прашувам дали ќе си легнам некад без да дочекам да се раздени ? Претеризам е ова!

P

PewDiePie

Гостин
Врага...............

Баш фино залади времево
му текна ебате
ќе испоцркавме
и така
ај уште некој испит и финито

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
Драга Got plex I got the pump, what it do, that's what's up..
Главава ми праи тик так тик так :S болно е ама оправдано проводот вчера пукаше радо би си легнал драга да си се доспијам ама си имам обврски и морам да си ги завршам...ам ин лов аген !!!! :) Се гледаме вечер на истиот подиум

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Mорав да станам у 9, како бабе некое.
Си слушам еден чукнат бенд, Чинч.
Вчера се проведовме за инает на дождот!
Јадев од 7мица, пола хамбургер со Сандра, после 100 години и замисли - не ми беше спектакуларен.
Ќе се распитавам нешто периодов за у Дамар...
Шуќур заврна, дишам подобро.

Ми рекоа дека самоувереноста ми била секси.
Нека им (му) биде де...
:)

Се смешкам, многу луѓе ми даваат нешто што не им побарав.
Знам што значи тоа.
И добро е.
Медс.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Драга Кајгана,

конечно си расчистив со факултетот, нема веќе висење на огласни табли, и чекање за испити, сесии, колоквиуми.

Со еден убав збор,

ДИПЛОМИРАВ :)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
На 7 места на рака имам изгореници од цигара.
Сите на иста рака. Сите од иста вечер. И не ме печат туку ме нервираат.
Не знам зашто сите пикавци се лепеа на мене.
Јас непушам инаку. Или се трудам да.
И не облакам штикла нареден месец дена.

Се ишишав скроз. Мерак ми беше а веќе една година собирам храброст.
И чудно е и смешно и интересно.

Станав порано божем да пијам утринско кафе на раат, да ме освести и отрезни малку.Ништо од тоа пак ќе ми е на брзање без да можам целосно да уживам во него. Како и да е , веќе е 12.30 и пак не би било утринско . :)
Тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom