Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Станав и порано од алармот ,јас го разбудив него наместо тој мене . Јадев ,пиев кафе и тргнав. Мајка ми фрлаше вода по мене бе лееееееееле... чаша вода. За македонски ако е чаша тогаш за математика ќе треба кофа... Се помина во најдобар ред, есејот го напишав и биографијата како што требаше КАКО ТЕКСТ а не како ЦВ. Си најдов 3 грешки и прогнозирам најмалку 4. Тоа е драга ,со ништо друго освен државната матура не сум преокупирана а и подобро да е така !!:smir:

На крају света или сунчаног система ИДЕМО ОДМААААААААААА.....:vozbud:

Те сака
Драма Куин:pipi:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Драгаааааааааааааа
Незнаеш као ме заебаа другарките еејј....://
Ја овоа што ми се деси вчера никоаш го неам доживеано:vozbud: ..ЕЕ драга ств. понекогаш си помислувам дека не постојат онака ВИСТИНСКИ другари!!! Денес се со тебе, утре ти вртат грб:tapp: Да ти*ам другарите

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
Dear,
-Вчера се регистрирав и цел ден чепкам и се адаптирам.
-Немам ништо јадено и тоа ме прави агресивна, стегнав едно кафе со другарка ми сабајле....
-Од дипломската ми се крева косата- до пола сум а в понеделник треба да ја предадам, ух ух!!
-И најлошо од се цел ден мислам дека е недела :S

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Dragaaa it is time to watch Svetsko 2010 :vozbud:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Бејб!

Хахахаххахаха колку весело колку смешно колку интересно...Само топлината може да уништи се...
Се гледа СП и ке се подржува Англија со сето срце...
A шмизлата почнува да се дига...оф леле нема крај на нејзиното глупирање...Ама ај,на таквите секогаш им доага крај:wink:
Малата мисли светот се врти околу неа,ма смешна е!ништо друго.

Ајде лепа моја одам малку да се разладам со нешто:D

Te сакуфкам те бацуфкам:pos:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
кради како будала црешни од комшии, пикувај в кеса и в џеб и трап на пенџере комшивката :nesvest: ми вика здраво Даре. леле брука, цело време ме гледала ама да ти кажам не сум јас крив што земав. цел гранка кај мене в двор ми дошла и што сега да ја гледам.......абе ајде.
инаку многу жешко времево бе :ija: се туширав, јадев сладолед, стоев до фрижидер и ништо не помогна. што ќе се прави вака цело лето и пак згора на се носов ми шмрка, грлово ме чеша и очиве ми солзат.....знаци за алергија :uvo: фак.

ај ќе одам малку надвор да го зезам комшијава што на ФБ ставил дека е во врска :pos:копиљ
ча-0 :back:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Еј,

Се надевам утре накај 22:30 ќе сум побогат за 50 евриќа. <3

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ех.

Стаена сум на игнор.

Па, добро. Можев да бидам трудна и ставена на игнор.

Си ја, у подобро време.
Медс.

Z

ZeroStyle

Гостин
Драга каигана,

Си дојдов дома. И заебав работа.
Колку повеќе се трудиш да му угодиш на некој толку повеќе заебуваш, ама тоа е неможе секогаш да биде онака како што сакаме.
Се осеќам глупо, нз?
Идам да праам нешо Kis

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Мирисам цреши.
Јадам среќа.
Пијам поезија.
Чувствувам спокој.
Барем едно нешто е како што треба.
Во меѓувреме, чекам резултати, спијам по 10 саати, гледам серии, муабетам со дедо за години минати, ја сакам сестра ми.
Денес рикнаа двата телевизори во куќава. За 30 мин се крена паника, не разбраа сите комшии и на право пладне се спотеравме со татко ми по нов.
Светсково ја има силата.
Мајка се запнала да прави сок од вишни.
Тате задоволен гледа на нов, дупло поголем екран.
Најмалата игра на свадба.

Јас....набљудувам и утре ќе јадам салата од леќа.

К

Кики.

Гостин
драга...
дали ти се случило да си истовремено и срекна и тажна?
епа денес тоа ми се случи мене. мојата најдобра другарка во четврток оди за Америка и тоа е причината што сум тажна, а срекна сум затоа што денес поминав најубав ден со неа. онака тапа ми е што нема да биде тука толку време, многу ке ми фали ама живот тоа е....
туку да ти кажам за мојот проблем нема решение и нема решение си дремам по цели денови и секој ден иста приказна се мислам како да се среди се ама никако да најдам вистинско решение, колку сум смотана. И сега додека ти го пишувам ова мислам што да направам и никако да се сетам - или сум глупа или сум слепа.
ајт поздрав

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Си успеал ли братче да издржаш 3 саата тортура над главата...Си издржал ли па некој нон-стоп да те иритира ка тее најлошо,или пак...Можаш ли да издржаш некој да ти изиграва газда над главата,а ти незнааш на кој свет се наваѓаш...Јас неможам брат и жими сичко ќе си еба некој веерта тии денове...Ќе оде нешто у курац,а сас т’ва нешто 1000 шејве ќоот со него..попат...Јас си ставих главата у торбата,другото не го знам...И така ти викам другарче...Ваа лето или ќе мее последно лето,или ќе мее последно лето тука,освен дедо Боже ак се смилуве да опраа работта,ама тешко таа работа...ај биди ми поздравенко,как и даа...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Хеј бејб....тиња шмек...онаков уморен знаеш!
Драга Кајгана: Ооо Шмек...нели ти здосадив бе?...нели немаше да ми пишеш! Не можеш без мене бе...не можеш! А зошто тиња шмек?
Да бејб...тоа е вистина. Вака така...си дел од мојов живот. И не можам целосно да ти раскинам! Тиња шмек...па шознам бејб без врска!
Драга Бејб: Ајде ајде...мора да има нешто...не може од онака!
Па не знам бејб...еве пред два три дена завршив со испити за оваа сесија! Нешто се положи, нешто се падна...како и да е...со август/септември не му ја мислам за факс. Како што завршив одма почнав да работам!
Драга Бејб: Ооо честито, плати да редиш? Каде и што работиш? Дај да погодам....жиголо во јавна куќа!
Ха добар обид бејб! Но сепак...не! Работам у Томче Софка на шанк. И да ти кажам има работа и тоа доста. Еве втор ден денес. Фул беше со работа. Постојано миење чаши, правење кафе, точење алкохол! Све...башка топло у курац!
Драга Бејб: е добро де Шмеки...па сепак тоа е кул работа, лесно е се забављаш!
Абе остај...журки! како да не забављам! Се забављам ич. Ич не ми се работи...затоа е и тиња шмекот. Али јебига...мора да заработам ако сакам на одмор да отидам. Веќе 5 година по ред работам вака сезонски по кафичи, ресторани! И искрено ми е здосадено! И си викам...куров ми како немам сега у мене толку доволно за да отидам на одмор! Али ај сеа да не се жалам ко пичка!
Драга Бејб: Абе па ти...ок е! Нормално! Сите праиме жртви!...ти сепак мисли си на парите шо ќе ги заработиш! И одморот! А каде на одмор?
Па бејб...тоа е сложено! Не знам. Не знам ни кога ни со кого! Знам со кого сакам! Ама се зависи од околности дали ќе се погодиме!
И така бејб...абе има моменти коа сакам да се исплачам знаеш! Све нешто некои борби водам у животов! И преку кур ми е! имам 23 години и треба да уживам! Станувам се посериозен и посериозен! А у суштина не сум сериозен. Ама ете! Често се замислувам за животов у задње време! Онака обично на тераса...уз кафе! И мислам што правам јас, мислам на пријателите...на љубовта! И си викам...ма не знам ни ја шо си викам! Знам дека сега е 4 и 13 минути и јас си правам муабет со тебе (читај со себе). Делувам ко да немам другари! А имам куп само сега во ова време немам на кој да се јавам. Треба да ги будам, а не е до толку зорд! А страшно ми се разговара со некој! Како и да е....ти си секогаш тука! Иако ова ќе го споделиш со уште некои рандом форумџии коишто појма неам за нивните животи. Освен за некои!
И знаеш што?....ми олесна бе малку дур штракам на тебе! Знаеш?
Драга Бејб: Абе тебе секогаш ти олеснува коа ме ШТРАКАШ!
Море да знаеш како ми се штрака! :)
Инаку бејб....светско почна а! Гледав две утакмици само. И искрено ова првенство нема баш да го изнагледам убаво...баш поради работата! Али то је то!
Еј....одамна те немам вака распишано! Има шмек во ова што го пишав?...
Драга Бејб: Секогаш бе бејби :)
Фала бејб! Лека ноќ! До следно пишување...остани ми шмекната!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom