Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Мури -_- нема спиење тука....еден деген уште у 7 сабајле викнал мајстори,коа почнаа да лупаат како разбеснети свадбари,ми дојде да им праам масакр со моторна пила на сите...
И сега ке дремам цел ден ко будала ненаспан,ке се потскарувам со кој стигнам и то...
Јебем ти мајстори јебем ти...

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драгааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Леле супер си поминав синоќа.
Дупка до допка, секој зид беше мој :)
Еден куп сељачана на едно мало место.
Ок бе, фини беа дечките, повеќе мажи него жени во публика али добро, важно добро бевме прифатени. :)
Најбитно од се е тоа дека јас си поминав најубаво.
Сакам паааааааааааааааааак :vozbud:

п.с. :back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
викендддд :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: конечо
сега ко ќе му ја легнам батка до вечер не ме барај, а вечер сум на роѓендан. денеска скоро ич на школо не бев т.е. бев ама не присуствував на часови. само бев на час кај класната да поспијам не за нешто друго и то је то. повеќе решив да не се замарам со школо нека иде у П.М. ај ќе ти кажам вечер како ќе поминам и позз сеа :back:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Ај погоди од кај ти пишувам!!!
Од факултет ма!
Сега чекам да имам вежби па ке си одам дома ок!
И ке учам!!
Ај оам ја да не ми дојде асистентката
:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Фала Богу, се е во ред. Среќна сум и смирена... иако чувствував дека се ќе биде ок, многу полесно е кога официјално ќе ти кажат. Си ја рокам до даска Што и да е, ќе помине, се смеам и од денес е првиот ден од остатокот на мојот живот. Ама живот. Не живуркање и не проби... ЖИВОТ.

...дива јагода...

N

navivacka

Гостин
Kajги

Си дојдов од факс конечно,ама професорката денеска некако не беше во форма,сакам да кажам не беше расположена па дури и на часот ми се приспа...
Ти како си ми?А,заборавив да тисе пожалам,ај некој друг пат...

Одам да те читнам и да легнам да одморам

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ооо Драга
Конечно и јас срекна сум бе :vozbud:.Редно беше после 3 недели мачилиште само една коцка од мозаико не е тука ама и без неа ке живеам.Завршив со мојата спортска кариера нажалост понекогаш треба да бираш мегу некои работи.Конечно сум горда сама на себеси.И едвај чекам утре да се изнапејам на концертот на Драгоевич.Си се препознав во една книга како да е пишувана за мене за жал :(.
Ама мислам дека ке заврши се исто како и во книгата.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ме боли глава ... место денес да одморам од се, јас се напнав ... зошто се замарам само незнам, зошто не се соочам со вистината, зоштооо? Немаат доверба во мене и крај, не треба да се нервирам заради тоа ... само решив (знам многу пати дека сум решила ама сеа озбилно) ништо буквално ништо не кажувам и на никој ...

чао

S

smart ass

Гостин
Драга бај фај е благодет...хехааа срцетоми велат деками е како V8 мотор...абе звер сум,ова 3-ти пат ми гокажуваат,еднаш беше локомотива,друг пат појакоод попај а сега е Мотор:vozbud:

мора редовни проверки барем еднаш годишно...не за другата да дознаеме колку сме нездрави,аи како напредуваме со лоботомијата-сајд ефектс нема...:pos2:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Драга Климентина,
оваа психологија да ти била пореметена, а јас Драга Климентина, да сум ти била променета од претходната година, замисли !!
Прво трпев приказни за глупавата гладна мачка што се трескала од кафезот за да стаса до рибата, па се до паметните мајмунчиНа што со две прачки ја посегнувале приложената банана. Момент на интелигенција - едната прачка била подолга од другата.
И што не е во ред со мене Драга Климентино? Јас не сум во ред или сум на раб на чувствување на Охридскиот синдром и на своја кожа? Не знам. Бед е. Времето е грдо, вечер ќе се излегува, а не знам каде. Нормално со него. Ама знаеш нема да биде ни битно каде кога сум со него. Го сакам бе.
Уште вторник и школово за мене нема да постои една/две недели.
Те поздравува сочниот чоколаден кроасан и Бејк Ролс.
П.с. Напоменав дека го сакам најмногу? :pipi:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кој го к*р овај ветер навеа на к*ров сметка да ми прави, благо не тестенини не алкохол не дрога не. Не можам без благо кога ќе ме фати шеќерна криза можи да го крка некој, пица не бурек не. Сите критичари у пичку мајчину :icon_lol:, толку за тоа.
После не одела работата ова она, ако не оди работата кривица се бара првин кај себе потоа кај другите, не можи сите криви да ти се оти не ти оди работата само ти исправен да си.
Инаку под полна пареа се прави Улицата на славните, булевар Холивуд у пичку мајчину ја шминкаме мизеријата околу нас. Друго како можеа толку шарено да го фасадираат училиштето јас не ни знаев дека имало толку многу бои, што викаше Ф. ова не било :pos::pos::pos::pos::pos::pos:ќе го сликам некоја ден.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Ееее не се сеќавам веќе кога последен пат напишав на темава, скрос те забаталив стара жолта друшке :)
То е, шо да прам, дома, факултет, љубов, шетање, колоквиуми, пак љубов, по некоја нервоза и така. Се’ помалку време, се’ појќе обврски.
Не знам веќе шо да се пофалам, толку многу работи ми се сменаа од последниот пат ко пишев овде, некои на лошо, повеќето на добро ама се навикнувам полека.

Еф вчера полагав колоквиум, задоволна сум, а се надевам дека и за другиве 3 ќе сум вака. :) Веќе едвај чекам да поминат уште овие 2 семестри, па да можам да уживам. За натаму здравје, ќе видиме како ќе одат работите.
И то, уживам во животов, конечно се средија работите шо ме правеа нервозна и напната, уште една најбитна да се средит и ќе немат посреќна од мене. :pipi:
Ај, да не должам многу, до следното читање. :salut:

N

navivacka

Гостин
Еве ме пак...за последен пат денес.

Кајгана...

Во депрсесија сум голема,имам испити за 1 Недела,се плашам многу...него го нема.Чуствувам голема празнина...зошто ма зошто ми се случува тоа:place::place::cry:
Немам мотивација за учење:uvo:како да продолжам понатаму?
Нкогаш во животот не ми било вака,па ни бившиот кога ме повреди:uvo:

Ај се гасам

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Јоооо кајгеее... ке паса амгиооо...
шо се дешават со тебе..
како си ми ти..

кхмм...
добро не сум ја со сите те прашувам коа немора..
небитно..
да се исповедам?
ајде еве...

Сеа очекувам да го јадам социологија пошо ме фати како препишувам предходниот пат, ја и марио у принцип имаме ист тест ја иам 3 он 5.. ваљад пошо сумња... не е битно ако ме испраша, сум го јадел, нишо незнам, ал не е битно.
Инаку пукам од досада, ме пукаат кризи за трансовача, саам да идам дома да се испразнам комплетно, да се истрошам онака.
Ќе си киднам од физичко за да стигнам дома порано, и да се ставам на моите ритуали па да се опнам на самонаправена трансоваќа.
Во принцип неам нет дома, па сеа ти види колку ми е интересно. Постов го пишувам релативно брзо незнам ни јас како успевам, ваљда е од адреналинот поврзан со мојот тест.

Во принцип само шо ми стигна тестот, иам 3ка, ќе ме праша. Oh GAWD im Screwd.
Суупер, само шо изјави дека на тие што незнаат ќе им стави единици, а јас не сум од тие што знаат.
Такада 2 и 2, сум го јадел.
Шиит.
Оу уел, доста ти беше од мене..

Баи баи баи.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209