Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Кај си ма?...Еве ме мене пак...колку се досадувам...уствари не се досадувам бе, лажам...ги гледам ЕМА на МТV...ај ај одам сега...U2 имаат настап одам да ги гледам, леле колку е јакоо!!!!!!:vozbud:
..ќе ти пишам утре пак...ај чаоска!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Денеска научив дека силата на ударот доаѓа од задникот, дада кинетичлка енергија од најголемата мускулна група нозете преку долниот дел од грбот, грбот, рацете па се до тупаницата. На прашањето како успева да ги заврши 85 проценти од мечевите со нокаут неговиот одговор е дека удира од газот. Кога ти зборуваа Р. вежбај газ жените само во газот гледаат ти не :pos::pos::pos::pos::pos:, гледаш не служел само како мускулна група за вршење измет кај мнозинството и ставање на туѓ полов орган во него кај обесправеното малцинство.

Завршив со гледање на STARGATE SG-1 10 сезони 220 епизоди отприлика сега треба да си најдам друга занимација за тепање на слободно време.....

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Жутаааа

Ќе си умрам и ќе си починам...Не ми е јасно како е возможно да е толку несредено целото општество и и и и све несредно и све за нигде и така...

Наелектризирана сум до макс затоа што збудале од глупата математика
Фала ти!Да ти се врати!

Инаку денес ми беше убаф ден онака убаафффф и бев среќна дур не дојдов дома и го видов моето биро полно со книги кои ме чекаат само мене
Значи бев среќна.БЕФФФФ

Животот е убав-освен кога не е...:back:(абе мисла на векот е ова не знаеш)

Ај ојдов чаууу

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

оценките:

5/5/5/5/5/5/5/3/2/1

закун нели...ти си крива за задњите три
така да си знајш
сакам да се шишам
фризурана ко сан џоку ке ја напраам !санџоку
или ко какаши сенсеи !палец
и на крај пак уствари ке фурам дифолт

ајтчаус

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
овие дена само по малку се слушаме. сега си се прибрав пред малку, до сега бев ваму-таму си дојдов порано за да те ѕирнам тебе и да си легнам порано. ај уште утре од сабајле и после конечно да си се изнаспијам :vozbud: денеска по ништо книга не фатив, а утре демек ќе поправам ај со господ напред :se_ molam инаку ај ќе те разгледам уште малку и одам ја...ајде сега чао :back: се гледаме утре

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Лошо лошо
абе кајги зошто некогаш вакви лоши одлуки правам =( признавам лаком сум некогаш :lud: сакам се и одма :nesum: е неможе така ама мене не ми иде памет... утре после школо одам до град да си купам нешто да ги потрошам парите зошо вака ако продолжам ќе ги искоцкам сите:uvo:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бејб....повотрно сум на стара шема со кладилнициве.
Фатив у неделата 1500 денари. И играв неделава и ЛШ и куп уефа...и единствено шо фатив е моето меѓуножје. Ама не е се црно...си се шмекав со вработената у кладилница. Па ете еден фикс добитен.
Ми иде колоквиумска бејб...земав да учам. Малце со шмеков ќе се смирам. Пошо ебати шмекот ако немаш знаење нели....или како што викаат рекламите на МТВ - Знаењето е МОЌ.
Кој кур шмек...ако утре некоја ми спомне за Есенин и ја да не знам?...па да изгубам поени кај некоја шмекерица?? Ааа не нема шанси! и еве си учам. Нате нане...полека полека. Па малку со шмекот кон професорки и асистентки и ете ти 10че.
Драга: А време за мене?
После колквиумска бејб. Ќе водиме љубов јас и ти...додека другите ќе пишуваат на тебе.
Драга:Ох мил тој на Драга! те сакуфкам!
:back:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Кајгано!

Знам кој е бандит, знам за modus operandi,
знам за живот падни-стани, деца останати сами,
зараснати рани, фрлени во отпадните канти,
таленти? Тамо доле барај ги.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Kриминално досие, кога немаш кревет немаш мирен сон
и кога немаш покрив не си припадник на топол дом
тогаш си ладен, животот во Скопје носи бедови
од чекање во редови, до висење во корнери...

Јас иначе, пијам сок од морков, јаболко и портокал со вкус на кајсија. Мама викат да легнам. Во сабота се навршвит година од ногу убо искуство и надовествит уш ногу такви. :pipi:
Чау.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Интернетот денес ме сотре! Падни-стани, тргни-застани, споро ко dial-up, не ги сакам више он нет :ne_zboram
Со другарка ми заклучивме дека е многу кул да си астронаут, само незгодно е спејс шатл паралелно да паркираш.
Денес се осеќам крајно непродуктивно, дебилно и без инспирација за комуникација со луѓе на теми посериозни од паралелно паркирање на спејс шатл. Времето цел ден беше тмурно и одвратно и ми уби расположение.
Туку, кајгано, кајгано, нешто чудно ми се случува, што е тоа знае мајка ми, еј мама ме подучува, ла ла ла, само уште нешто повеќе од пола ден :motor:
Ај ќе видиме утре што ќе биде. Петак, дан за метак :)
Фалачаопријатно

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

на минус 10 меѓу зградата и скалите,
позади таму доле спијат луѓе нели гледате??
ме плаши, секој земен здив и после полноќ
уште повеќе се плашам зошто нема кој за помош, одам сам...

готов ми е стенсилот...сеа уше ракавици да си зеам, и понеделник не му бега вандализам... чаус...

M

M del Mar

Гостин
Драга
Едвај чекам да помине се да ти кажам право!
Иначе арна сум била!:) Нз што ми стана вчера се испонашав како кретен спрема некој кој стварно не заслужува ама ете :nesum:
Денеска 7 часа до 8 саат у школо, врска неам каде вечер, т.е со кого, а ми се шпарта да ти кажам, не можам веќе,се едно исто е!
Посакај ми среќа на тестот!:pipi:

Пријатно, Чао остани во добро расположение :helou:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Draga kajgana...
jas sum fina, ti dobra si?
i eve praam pauza od ucenje malce, (demek ucenje)
i si jadam lisnato edno najubavo na cel svet
i taka nataka....
aj baj :)

M

MIL

Гостин
Драга кајгана :(
Му се радувам на овој ден,на сонцево,се разбудив жив благодарение на бог кој ме спаси...
Среќен сум што го чувствувам моето тело и екстремитетите со мали повреди ...
Имав тешка сообраќајка синоќа,премногу сум тажен и депресивен,но сватив едно дека вреди да се живее овој живот :(

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драга

Ставив на аватар слика од Милан-тарот зошо денес е конечната пресуда и се надевам дека ќе ми донесе барем малку среќа.
(иако само чудо можи да ме спаси од ова и да слушнам едно : Не!)
Неам желба за нишо,иако викав дека ми е..сепак не ми е сеедно.
А, и сонојне не беа баш сјајни,така да потсвесно си знам шо ме чека.
Ќе ми треба dormeo.

Дома е тишина, во собава е ладно,а на господинот му било жешко за да пуштам греење и?
Здосаден ми е компјутеров,здосаден ми е телевизорон, Петок сме,а исти ми е денов ко претходните 9.
Во устава се наполнав афти,а не клавам од инает прополис зш пржит многу.

Држи ми среќа и ти, знајш дека сакам да си купам одамна патики..
не сакам да си го скратам то задоволство:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom