Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Kajги

Нели има на форумов тема да го опишеш твојот ден со емоција?а?да?знаеш сигурно за која ти зборам нели...е ете јас ке ти го опишам мојот ден и со емоција и со зборови...
Значи денот ми започна вака::tapp: а ке заврши вака::nesvest:

Можно ли е да сум наивна толку:uvo:зошто верувам на тие што не треба,зошто сум толку добра и го користат тоа?само се жалам...знам ама така е кога ми е тешко...Денес можно е да не идам на факс...а и зошто да идам денес кога не сум расположена,сите ке ми се криви,а кога сум нервозна подобро никој да не ми излегува пред очи.Кајганоооооооо дај помагај зашто ке полудам(а веке сум)

Ај одам да те дочитам:salut:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

не ми се иде у школо...не научив сосиологија...а и не го донаправив елаборатот по пракса...башка тужно ми е...+ за утре математика врска неам...ни другана математика...ни физика...ќути море добро е од 10 оценки само 3 да се срање...другине салде петки се...ајт со здравје...и знам дека многу користам три точки....е така...да си знајш...

4ао poZz mwa bac gus MTS! miwo sonci4ko

edit: i te lofkam! <3
edit2: i ja karam ovaa pod mene posto 1 minuta ne bev vo Нови Мислења...morase odma da postira...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ја ијам саат време до колоквиум, на маливе им викав да не паничат..
Мене никој нишо не ми рекол, така да ќе си паничам...
Офицјално ми се лоши и ме фаќаат вртоглавици
Ај со колегите валда ќе ми помине....
:?.

И у дилема сум дали да идам у дуќан да си ги шишам шишките вечер, или утре...*
Ти Џес шо викаш?

*мора да си тргнам мисли од колоквиум ок

Wish me luck :pop:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Хеј... Short version...
Немам време за ништо. Од време на време успевам да скршнам вака на страна и да поседам на нет, ама ништо повеќе.
Дневен распоред:
-станување
-учење х5
-школо
-одмор пола саат
-учење х3
-негде тука доаѓа украдено временце за слободни активности
-спиење
And here we go again...
Сакам брзо темпо, ама ова ми е некако пребрзо. Anyway, сите сме вакви овој период. Ваљда брзо ќе помине.
Туку, дојде време за она третото од погорната листа.
Off I go...
гладиус has just signed out due to school-obligations:поспан:

p.s.Па и не излезе баш short-version.

M

M del Mar

Гостин
Драга

тотален хаус настана во мојата глава!значи колку и да се обидувам да се вратам во нормала не бива...се враќам нон стоп по старо...вон колосек...
колку и да ми е тешко имам насмевка на лицето!!!(иронично,нели?!?)а кога сум апсолутно сама настанува бурата која што не сакам да продолжи а не сум моќна да ја запрам, но сепак ја издржувам.
Не знам ни зашто воопшто се замарам со нешта на кои што не треба да им одавам значење?!?Ама ете...јас, таа шо секогаш дава совети не знае како да ги испраксира во сопствениот живот!Можеби некои помислуваат дека не одам по правилната патека и треба да свртам на десно, меѓутоа не можам да го сторам тоа...моето мислење е спротивното...
Добрината смрди!!! се надевам дека искуството ке ме научам да бидам лоша личност еднаш засекогаш!!! :(

чао пријатно мило ми е што ме трпиш :wink:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Кајганааааа ...
Од Денес почнува друга Недела, не се осекам баш најдобро али некако ке ја истрпам и денот денеска е добар, надвор сонце ама сепак ладно, ама не беше како викендов ауф... Ова времето се расипува тууу ..
Шо да ти кажам, денеска ке видам во школо шо тестови сум правел, не е лош денот ама јас некако не сум нај нај фит ..

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Д.К.

Во минатиот живот најверојатно сум била војник во Авганистан под услов и тогаш нон стоп да се војувало таму.Абе добро за секоја најбанална работа треба толку да се трудам од петни жили,да се мачам,се да ми се искомплицира...Се прашувам какво е чувството нешто на тацна да ти е дадено,од небо да ти падне,така само без многу акање од земја....најверојатно пријатно.

Али за откажување не станува збор.Никогаш.Тоа е луксуз кој не можам да си го дозволам.Исходот е неизвесен,борбава е напорна,фрустрирачка и исцрпувачка,ама јас,јас си се чувствувам прекрасно.:pipi:

На крајот наа краиштата совеста ќе ми биде мирна зашто ќе знам дека сум дала се` од себе да победам.И ќе победам на крајот,знам,некое такво чувство имам.И оти е фер да победам.И оти мора да победам,без оглед дали е фер или не.

Играта почна,сигурна сум дека нема да се игра фер цело време,туку валкано и подло на моменти,но сепак нека победи тој што е најдобар/а.:smir:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Драга К.

Ти неам пишено од.........не знам,османлиско мислам дека беше кога последен пат ти пишев...нвм,супер сум на школо лошо како по обичај ама ќе се управиме....утре одиме на екскурзија у Охрид,ќе биде смех и тоа.....

N

navivacka

Гостин
Kajги

Пак јас:nesvest:

Малку да ти досадувам со моите проблеми,мора на некому да кажам зашто повеке не можам да истрпам...
Има ли некој кој би ме разберел зошто сум тажна?:uvo:зошто не можам да го зачувам расположението од минатата Недела:uvo:
Зошто сите се прават дека е се ок а не е:tapp:Неможам да учам еј не можам...немам желба веке за ништо...
Кога ке се вратат тие денови кога бев срекна и не ме интересираше ништо?ке видам ли некогаш бел ден јас?зар со нешто го залужив јас тоа?со што?брат ми си го живее животот како што тој сака и замисли рече дека е во план за Нова Година(знам дека е рано да се збори за тоа)да биде во Белград а мене не ми дозволуваат да одам на факс во Скопје:uvo:му купија кола,секоја година патува некаде...колку пари потрошиле за него во една година толку за мене немат потрошено за цел живот,не дека сакам да трошам,немам мерак за тоа ама не е фер...секогаш ме потценуваат за се и ме окривуваат за некои работи за кои немам појма дека се случиле:nesvest:и после не биди тажна абе ајде:tapp:лесно е да се каже...
Друго нешто-таа за која мислев дека ми е другарка ми забоде нож во грб бидејки е со мојот бивш а сум сигурна дека не го сака...не го сакам ни јас но не е фер.До вчера збореше против него а сега:uvo:
Потребен ми е одмор а неможам да претсанам да се нервирам,како ке учам кога немам желба и ке паднам на испитите и баш ми е гајле.

Ај фала што ме ислуша,одам да сторам некоја глупост но прво ке те дочитам:back:

N

NeMiRnA

Гостин
Со насмевка,исполнето,со топло нескафе во рачето ... нема грижи (релативно) освен амбиција и мотив кој верувам дека ќе ме држат *будна* за да не *заспијам* и да ја пропуштам првата шанса која ќе ми наиде...
Убав викенд зад мене,полн со изненадувања,па дури и сама си се *изненадив* со нова фризура.
Едвај чекам едни рачиња да ме гушнат ...
И сакам кога уште рано наутро сум пријатно изненадена,како денес на пример!:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
T

TaMчЕ

Гостин
Кајгииииииииии :place::place::place::place::place::place::cry:
зарем ќе ме остави самааааааааа :place::place::place::place:
неее те молааам нека не иде само нека не си идее шо ќе праам без неаа јааааааааааааааааааааааааас :place::place::place::place::place::place::cry:
Вааааааааааааааааааааааааааааааааа :place::place::place::place:
Симонаа не иди мааа... :place::place::cry:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
едитирано од модератор: забрането е коментирање на туѓи постови во драга кајгана и нивно исмејување.

Онтопик...

кхм.. онтопик у дк.. хаха..

Кајге мајге..

Досадно ми е пер, нетов дома е ѕвер, знаеш онака коа имаш топ нет партали онака лета...е кај мене е ист таков само обратно. Го немааа..
Ме фати денес социологија како препишувам без да препишам. FAIL!
И сеа курци, треба да одговарам. Јеејеее//
И сеа седам на англи...
Уствари заеби.. ајчао..

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Draga Kajgana,
da se nadevame deka ne si go zaebav zhivotot premnogu! Bi bilo shteta da izgubam tolku mnogu radi gluppost kako ovaa!
Nervozna sum i tazhna. Ne e na arno, edna nedela pred ispit :S

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се гледав вчера, како мал на 4 години, сум се дивел по 1 песна. Плачење, цмиздрење кога ке заврши мојата песна. Песна која ми го одбележа детството. Песна испеана не од било кој туку од НЕГО. Драган Вучиќ!!!

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
едитирано од модератор: забрането е коментирање на туѓи постови во драга кајгана и нивно исмејување.

Онтопик...

кхм.. онтопик у дк.. хаха..

Кајге мајге..

Досадно ми е пер, нетов дома е ѕвер, знаеш онака коа имаш топ нет партали онака лета...е кај мене е ист таков само обратно. Го немааа..
Ме фати денес социологија како препишувам без да препишам. FAIL!
И сеа курци, треба да одговарам. Јеејеее//
И сеа седам на англи...
Уствари заеби.. ајчао..

Awww thx!

Пеер, добив 2ка на тест шо требаше кец да добијам, па ова не е хумано! Еден кец асален да не се турало, бреееееее.
И сеа шо... па ваљда нишо.
Уммм и да, Ева е цар. :)
Ми спаси долги саати думање пред компјутер за да праам проектна задача.
Благодаришен дете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom