Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Чим до фалење стасала работава, Knights of the Round превртена со два кредита. :cool:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Ја драга, за разлика од овие папучари пред мене шо думат за игри нешtо, ја денеска бев страшно продуктивен.

Поправив ја од брат ми полиената тастатура со растворена шумеча од калциум. Поправив на мајка ми фено шо и прегреваше, а оно да ти бил затнан издувнио дел(или удувен, не сам сигурен).. Решавав 3 сааата стереометрија, факинг призмас и драга до сеа се опивав на свирка на суперКикс. Јако беше, имаше мини-шутка, ја изедев едно лакто у плексус од убраден металец и така.

Прв пат да ти доловам ден. Ама пошtо не ми се спие, па ај.

На ти песна.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.674
Поени од реакции
88.589
Кајги, ако забележиш, од 2 часот до некаде 6 часот посабајле, радијава пуштаат најдобра Македонска музика... онаа што се слушаше од пред 12 и повеќе години. Голема штета е што преку ден ептен, ЕПТЕН ретко ги даваат овие хитови :/
Еве еден извадок од Игор Џамбазов, сигурно ќе се сетите на оваа песна :coffee::

"Значи, музиката не почнува со техното.
Има нешто и пред тоа што
треба да се респектира.

Кога Рокенролот би се учел во средно
Ова нешто сигурно би било Лектира"

Поздрав Кајги, отидов да слушам радио :love:

П.С. Секој втор човек ти се цепа како ја свртел Мустафа со еден жетон.... а всушност сите тие губеле уште кај вториот главен :place:

Последно уредено:
S

StormRage

Гостин
Кајг, I've seen shit. И плус иам рак*

Успат, вечерва паркот се вивна пошо Едо е стварно MC во права смисла на зборот... дагоеам кој глупости изнапаѓаа, ама то цел парк на ганџа труеше бреј... и еве да и кажиш на @Someday.. дека не сум негативен, топ ми е :D

и трета работа ова ми се дешава:

fuuuuu:vozbud:

*за јадење

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Цела година работиш како коњ, а со кредит одиш на одмор. Е тоа е Македонија. :pipi:

А овие патриотите што крекаат не ние нема шанси да одиме во Грција на одмор. Да им платиш една недела на островите први ќе трчаат преку граница. Ај оние со тетоважа со ликот на Грујо или лавче ги разбирам. :icon_lol:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Музичкиот крем е собран за финалето на Макфест.“
- Ајде сеа Кајгано ургирај да го дадат тоа ХААРПОТ фино лепо навака и да го насочат накај нас да не снема од мапа.
Прва награда 20.000 евра еј.:facepalm: Дечкиве и девојкиве од форумов со тој фантастичен музички вкус кој го имаат да ги соберам ќе направат музички албум кој ќе биде евергрин.
Ова ги преминува сите граници на здрав разум.

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Едо ја еба мајката вчера братеууууууууууу !!!

Поише вакви фестивалчиња му требаат на Скопје баш беше топ вчера а и доста народ имаше пошо исклучиво реперски фестивал беше али ме кејфа тоа :D Камо среќа сите да се такви :D

На бина Едо а позади битои пушта Страјк? WIN-WIN комбинација пер а и почит за босанецов шо го остаи Страјк да загреа атмосфера со една и единствена легендарна

Е тука настана делириумот и се докажа дека тракиве на САФ никад нема да умрат! Од кејф се насмеа и Едо на ова кога виде шо се дешаваше низ парк на тракава!

После следеа тракиве негови ко

Се надевам летово ќе има зачестени настапи на домашни/балкански рап групи па и се надевам ќе ни донесат некој ветеран од Америка!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom