Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
:cuc:+;)+:notworthy:+:mad:+:confused:+:P+:cool:+:oops:+:eek:+:rolleyes:+:(+:ROFLMAO:+:cautious:+:sneaky:+:cautious:+:sick:+:sneaky:+:X3:+:unsure:+:вонзем:+(y)
Без речи......што бо рекле нашите северно соседи:pos::vozbud::pos::vozbud::pos::vozbud::pos::vozbud::pos:

H

HoT IcE

Гостин
Драга Кајгано,
Од днска па натамо ја се реши да ти се обраќам на кумановски. Не за друго, у загњно време почна да си ги препрочитују постови откако ќе стисну на испрати мислење и не ми се свиѓа како ги миксам кумановски и литературно, посебно кд место “во„ ја користу “у„ и слично.:icon_mrgr:

Конечно ми пројде овј глуп период, константно беше напнат и накурчен, а не знам зашто. Полк полк ми се враќа моџо и почнују да се стабилизирам, дефинитивно е до време.:noze:
Друго све по старо, треба да спремам испити а ја си неам гајле, битно за 5 дна работу 50 евра у џеб, па шта буде нек буде.:)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
42
Поени од реакции
3
Се бара цимер кој сака заедно да најдиме стан и да ја делиме киријата и сметките по пола за во Прилеп од следната академска година. Јас ќе одам прва година на Економски Прилеп. Заинтересирани нека пишат пп

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Порано се среќавав со проблемот да нема lyrics на google од песната што ми се свиѓа. Сега нов проблем, песната не е прикачена на youtube, туку ја има само во микс. Јас и мојот музички вкус...:tapp:

И да, веќе не ставам капка алкохол во уста. Мамурлаков ми трае добри 24 часа :place:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Temava slabo ja unistija :-D
Snimiv edno za trcanje, eve, nedela dena sve me boli :-D
Grbot i nozete pogotovu, i toa listovite ama it feels nice :-D
Sreka stikli ne sum oblekla kujzne kako ke me bolat so stikle hahaha :-D
Moja stikla! :-D hahahaha koja budala ti e taa severija :-D
Koa pagjaa od kolokvium koh kako iskaca od polaganje im peea:
- So naprai?
- Padnav...
- Dooobrooodosaoo u klub :-D
Tolku aj cao :-D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Треба девојченце, Анчо и Шумеча да почнат да ја гледаат ГоТ. Шумеча после секоја епизода да пишува детално ривју и кој после неа праша од кај сеа ова/од кај искочи овој бан да пие.
А другиве двајца да разбијат монотонија :D

draga mu ja skinaa glavata na onoj :)

B

Blade Torch

Гостин
draga, jadam kjoftinja gotveni od mama . :pipi: ubav studentski vechen zivot.

Инаку лонг-лонг најт пред мене . Енбееи , серии . Лето ес итс бест у превод.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... home made Цезар салата, никад више. Никад. Не беше доволно што глава ме фркна од бајаги пиво, фалеше уште ова срањево да го пробам за да ме стега стомак и да ждригам на секои 20 секунди. Додај на тоа што не ми се спие, а мислам дека волку досадно никад не ми било. Тргнав ролетни и сеа иам околу 4 комарци у соба. Неам ама баш ништо што да праам и само кликам глупости на компјутеров. Нека иде све у курац.

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Да си најмал во цела просто проширено продолжена фамилија сосе баџанаци и јатрви значи дека за тебе се резервирани ќотекот и одењето по цигари. Well not anymore, одамна не. Се исплати да си најмал. Некако потсвесно им е дека сум најмал па фала курцу никој не ми врши тортура со прашањата кога женска, кога дечко, кога свадба, деца, кога пензија, погреб итн. Инаку да, реално обичен лузер сум, ама не се приметува пошо некако млад сум во очите на старците.

Мислев нешто да кажам ама ми избега мислата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom