Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Леггендата вели дека шумеча таблета никогаш нема да стави помалку од 10 смајлиња во еден пост во ДК.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 1616.jpg сега да ми дојдеш, другар на едно ракииче за душа,на мртвите
(за инат на некој твој членови овде,еве и денес сум жив,шумеча објасни за ова погоре)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.178
Поени од реакции
13.459
Ауу случка на годината, се враќам вчера излезен бев во маало и гледам едни двајца пиани нешто праат едвај стојат, ама сакат да земат од една тараса на приземје нешто џогер на крајот висеше на терасата, и ги глеам паѓат нешто, неможат да го фатат па демек на ушка ќе се качуваат и такви ствари, и така одеднаш гледам поминува еден циган и им вика ало бе луѓе не крадете, за еден џогер ли ви е, а јас онака си поминувам цело тоа време од страна од 5,6 метри и бев онаков чек чек што се дешава, што слушнав сега. И така ќе го памтам ова бајги време...

И така си почнав да легнувам во 6,7 сабајле и да си отварам летна сезона иако иам уште мнооогу работи да направам во школието во овие 2 дена. Ама ќе биде...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Kajgano zdraco :-D
Svetcko pocinja za nekoj den a ? :-D
Jako ke bide, pivo ke se pie, zivot ke se nema :--DDD
Sea so grcistana igrame rakomet be...
Ama ako ke gi tepame nema da znaat glavata kaj im e :-D
Oni nas nemale u EU da ne primaat be :-D
Kire naz golem maz ke im pokaze :-D
Aj se citame :-D

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга....Секое лошо за добро е....секое лошо за добро е....морам ова да си го повторувам во глава оти ако не ќе полудеам !
Изморена сум од се... :(

П

Пепси_

Гостин
дгејм

тешко ми е вика депресија ме стегна....ги гледам стари богати со џипови идат,скапи јадења порачуват и пола ги остават :pos::pos::pos:

ајде другата година ќе делиме иста мака.амин :icon_lol:

тоа виното дали да си го свирнам сам,или да стое за посебни при-моми-лики :icon_lol:

B

Blade Torch

Гостин
аааа што заборавив . одам одма на фб да читам патриотски коментари под секоја вест за "големата" победа во ракомет над Грција во гости .
Ете одма една стрина со трајна ондулација напишала : ajde grcijo da te vidam-vidovte i osetivte koja e makedonija bravo

ќе има смеа...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ја читам Кум на англиски јазик, оригинал. Книгава е како дрога, не можам да ја оставам, само на неа мислам, секоја слободна минута ја користам да ја читам, овака ме нема удрено книга којзнае од кога. Феноменално! <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom