Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Што убаво ми мириса во соба. Обожавам мирис на липа. :love:
Лоцирана ми е точно до прозорот. Ма пар екселанс. :D Господ здравје да му дајт, на тој што ја тупнал тука. :ROFLMAO: Само се надевам дека утре нема да се разбудам со уста џоа Јелена Карлеуша, ради алергијата. Њама врска. :D

Уште да имав некое дрво со јорговани. Треба да смислат такво нешто. :LOL:

Прееска Кајги пољубив врата на две книжарници. Не се утепав, не се сеќирај. :LOL: Де па и ти, одма на тоа помислуваш дека сум се слупала у врата. :D Него затворено беше. Стигнав у 12 и 10, а тие сите до 12 да ти работеле. :cautious: Па шо мајка барам у 8 саат у книжарница? И тоа у недела? :pipi:Па дома е мајка ми. :pos: Мислам... стварно нема смисла ова. :P

И знаеш што сконтав? Зошто сите книжарници се викаат Барби? o_O
У ствари... не сконтав. :D Него само така ми дојдуело прашањето. :LOL:

И не знам што друго да ти кажам. Ас просто... њамам думи. :pos:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Драга, се филмав и сметав за човек со ептен суптилна смисла за хумор и рафиниран вкус кој не може да биде насмеен од се и сешто... се додека не се смеев 10 минути без прекин со другарите на кафе на сликава. Не знам шо се деси, али цел кафич ни се пулеше како ретардирани да сме. Да, буквално 10 минути.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Еве од 7,30 сабајле моравме да се чистиме од станот, зошто на газдата му текна дека има многу паметна работа околу станот во недела сабајле.
И шо праевме? Го гледавме Кили по бањарка гол како се шета во паркон и изиграва Бетмен.
Лабаво му е. Блазе него. Мува не го лази. А, и многу јако куче има...ако и то не беше напушено.
Ама, поарно си живее, од овие напнативе и напатени ми комшии. Ми се чини и да им умира човек пред очи, ќе ја свртат глата. И после ќе ти глумат некои интелектуалци, да не речам министри и универзитетски професори.
Друг пример за идиоти луѓе беше завчера вечер во кафич близу Кузман. Си уживаат луѓево, некоја свирка чил има, кога оддеднаш од горе некој паметен кофа вода им истура над нив. И сето ова во петок во 10 сатот вечер, на опуштена и тивка музика.
Епа да ви се плукнам во културата идиоти. Шо ви се криви луѓето ако дошле да испијат едно пиво?
Све живо и диво им смета.
Многу напнато е Скопје. Кај и да се свртиш сите се смуртени. Толкава негативна енергија ми ствараат, шо просто ме уморува.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Шо би рекол Стјуи Грифин: Play that sad song from Incredible Hulk....

Утре е тежок ден. Кој ќе преживее ќе раскажува, кој ќе раскажува, тешко дека ќе преживее.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Љубафи,
со либето се немав видено 3-4 дена, денеска ми дојде нагости, и двајцата бевме посреќни за скаричката и благото, еве остана нешто, дојадуваме...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Славата ме удри во глава..

По поправената тастатура вчера, текна ми дека иам една стара неисправна и земав и неа ќе ја праам. Погоди! Шит!
Не ми успеа и целата самопоузданост шо ја бев собрал вчера ојде со дваесте иљади евра шо беа награда за шитфест.

Кашлукав сум нешто..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ауу бе колку се нервирам еј,значи какви дебилi има све што ќе се стави нис град,да се уништи.Одвај се изборивмо да ни стават два ебани коша у градов,и дојде од нигде никаде еден дебил,се обеси и го искриви обрачот.Муабетов е висок бил 2,10 и сеа не може на утакмице и лечи комплекси,што е чудно бе ти да закуцаш ебате волот,чудо ќе биде ја со мојте мизерни 1,79 да закуцам да ти го е**м мамичето.И што е најтрагично типот не е од овде,си дојде искрши и си замина,класичен дебил.И сега ние давај пак пари барај мајстори:mad:.

Последно уредено:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Драга Кајгана,

Не заболе што се јадеше и што се пиеше денеска, нас за секс не интересира како беше.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Утре е последното полагање за оваа сесија. :X3:

Ќе речев дека од утре ќе сум искулирана, али ПМС ќе ме фати кај и да е ... A girl can't catch a break. :noze:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom